Delta Investment Tracker mendedapat dua ciri permainan mengubah: Pergerakan Kepimpinan dan Delta Langsung

(SeaPRwire) –   GHENT, Belgium, Nov. 16, 2023 — Delta Investment Tracker, alat pengurusan pelaburan multi-aset, bangga mengumumkan pelancaran dua ciri baharu yang memberdayakan pelabur dan meningkatkan ketelusan dalam dunia kewangan: Pergerakan Kepimpinan dan Delta Langsung.

 

 

Pergerakan Kepimpinan: Membuat keputusan pelaburan bermaklumat

Pengguna Delta PRO kini boleh mendapat akses eksklusif ke ciri Pergerakan Kepimpinan, satu alat berkuasa yang memberikan wawasan ke dalam urus niaga yang difailkan oleh pegawai kanan, pengarah, dan pemegang saham utama syarikat. Data bernilai ini disumberkan daripada CityFalcon, pembekal berita kewangan dan perniagaan peribadi kami. Pegawai dalaman kerap mempunyai urus niaga yang ditetapkan terlebih dahulu atau bentuk pampasan pekerjaan yang kurang memberi maklumat. Sebaliknya, urus niaga memberi maklumat boleh mencerminkan sentimen positif atau negatif pegawai dalaman terhadap prospek syarikat mereka. Dengan membezakan urus niaga memberi maklumat daripada bukan memberi maklumat, Delta membantu pengguna mengenal pasti sentimen dalaman yang boleh memberi kesan besar kepada strategi pelaburan mereka. Sama ada ia menunjukkan keyakinan atau peringatan, Pergerakan Kepimpinan melengkapkan pengguna dengan wawasan penting.

Delta Langsung: Wawasan langsung daripada syarikat & pasukan token

Dalam satu langkah ke arah ketelusan dan pemberdayaan pelabur yang lebih tinggi, Delta kini menawarkan Delta Langsung, kepada semua pengguna. Ciri ini memudahkan lagi untuk melihat maklumat penting daripada syarikat dengan mengaksesnya secara langsung daripada aplikasi Delta dan menerima pemberitahuan apabila sesuatu berlaku penting dalam syarikat yang anda ikuti atau berminat. 

Pengguna kini boleh melihat rilis akhbar, panggilan keuntungan, laporan suku tahunan/tahunan, penyata kewangan, dan dokumen penting lain secara langsung di skrin butiran aset & melalui pemberitahuan notifikasi. Akses langsung ke maklumat penting syarikat ini membolehkan pelabur membuat keputusan yang lebih bermaklumat dan kekal dikemaskini tentang perkembangan terkini. Delta Langsung untuk Saham merupakan sokongan sempurna kepada Delta Langsung untuk Kripto, di mana pasukan token individu boleh memuat naik kemaskini secara langsung melalui papan pemuka terdedikasi, meningkatkan ketelusan dalam ruang kripto.

Nicolas Van Hoorde, CEO Delta Investment Tracker, berkomen: “Pengenalan Delta Langsung dan Pergerakan Kepimpinan merangkumi komitmen kami ke arah ketelusan dan pemberdayaan pelabur. . Kedua-dua alat ini direka untuk memberikan pelabur runcit akses langsung ke maklumat penting yang akan membantu proses membuat keputusan pelaburan mereka.” 

Tentang Delta Investment Tracker

Delta Investment Tracker ialah alat pengurusan pelaburan multi-aset pelopor yang memberikan pelabur wawasan masa sebenar ke dalam portfolio pelaburan mereka sepenuhnya. Berpangkalan di Ghent, Belgium, aplikasi telefon pintar inovatif ini secara licin menyambungkan dengan dompet kripto dan portfolio saham, memaparkan kepada pengguna gambaran mudah alih dan ramah pengguna yang menunjukkan jumlah keseluruhan aset mereka pada satu pandangan.

Sejak penubuhannya pada 2017, Delta telah membantu lebih 5 juta pelabur di seluruh dunia untuk membuat keputusan pelaburan yang lebih bermaklumat dengan mudah. Pada 2019, Delta diperolehi oleh platform perdagangan dan pelaburan eToro.

Imej:

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)