Demetree Global Membeli Hartanah Campuran Perdana di Winter Park, FL

87 Demetree Global Acquires Prime Mixed-Use Property in Winter Park, FL

(SeaPRwire) –   WINTER PARK, Florida, 3 Julai 2024 — Demetree Global dengan sukacitanya mengumumkan pengambilalihan Hannibal Square, sebuah harta tanah bercampur guna yang terkenal terletak di tengah-tengah Winter Park, Florida. Transaksi ini, bernilai $55.3 juta, termasuk sembilan bangunan yang meliputi 168,741 kaki persegi ruang. Hartanah itu merangkumi beberapa alamat di West New England Ave, serta 402 West Welbourne Ave, dan terletak secara ideal dengan akses berjalan kaki ke Park Avenue/Downtown Winter Park dan Rollins College, menarik pelbagai penduduk, pelajar, dan pengunjung.

Demetree Global Logo (PRNewsfoto/Demetree Global)

Dibina antara tahun 1953 dan 2009, Hannibal Square menggabungkan pesona sejarah dengan kemudahan moden. Hartanah ini mempunyai 103 unit kediaman berjumlah 76,707 kaki persegi, dengan purata saiz unit 745 kaki persegi. Selain itu, ia termasuk 92,034 kaki persegi ruang komersial yang dibahagikan kepada segmen runcit dan pejabat, memupuk persekitaran yang dinamik dan mesra penyewa. Penyewa komersial terdiri daripada senarai pajakan 100%, menampilkan butik, salon, restoran popular, dan ruang pejabat. Gabungan unik ini meningkatkan ekosistem perniagaan tempatan dan menawarkan kemudahan luar biasa kepada penduduk.

Pengambilalihan strategik Demetree Global ke atas Hannibal Square menonjolkan dedikasi mereka untuk mengembangkan portfolio mereka di pasaran utama. “Hannibal Square adalah sebahagian harta tanah yang tidak dapat diganti di tengah-tengah pusat bandar Winter Park, menangkap intipati salah satu pasaran paling makmur di Florida,” kata Corey Dean, Pengarah Pembangunan dan Pengambilalihan di Demetree Global.

Dengan ibu pejabat mereka hanya beberapa blok jauhnya, kepakaran tempatan dan jarak dekat Demetree Global akan menjadi penting dalam menguruskan harta tanah dan memindahkan semua pajakan komersial dengan lancar kepada NNN. Merenungkan kelebihan strategik ini, Seth Heller, Rakan Pengurus Demetree Global, berkata, “Dengan mematuhi visi pengasas bersama kami Bill Demetree dan memberi tumpuan kepada intan di halaman belakang kita, kita terus mengukuhkan komuniti kita dan pegangan kita.”

Sebagai sebahagian daripada visi berwawasan ke hadapan Pengerusi Mary Demetree, Demetree Global bertujuan untuk memanfaatkan lokasi utama dan potensi bercampur guna Hannibal Square untuk memacu pertumbuhan dan kepelbagaian. Kepimpinan merancang untuk memanfaatkan pasukan pengurusan harta tanah dalaman mereka untuk melakukan pengubahsuaian terpilih dan peningkatan operasi, selanjutnya meningkatkan daya tarikan harta tanah. Pengambilalihan ini bukan sahaja sejajar dengan strategi pengembangan Demetree Global tetapi juga menjanjikan untuk memperkayakan komuniti Winter Park dengan memupuk perniagaan tempatan dan menyediakan pilihan kediaman berkualiti tinggi.

Mengenai Demetree Global (DG): Organisasi Demetree telah menjadi perintis dalam pasaran pusat Florida selama lebih 75 tahun. Sebagai salah satu pejabat keluarga tertua dan paling aktif berbilang strategi, ia baru-baru ini bertransformasi menjadi operasi institusi ekuiti persendirian. Pelbagai bahagian organisasi Demetree termasuk Real Estate, Ventures, dan Capital. Demetree mempunyai sejarah yang kaya dalam Pembangunan Tanah, Pembinaan, Harta Tanah Komersial, Sewa, dan Perkhidmatan Brokerage. Pertumbuhan dan kemakmuran Demetree menyumbang kepada misi dan matlamatnya untuk mengutamakan komuniti. Ketika syarikat terus berkembang, ia menambah pelbagai perkhidmatan dalaman dan luaran yang memudahkan pertumbuhan di bandar dan komuniti.

Untuk maklumat mengenai Demetree Global, sila layari .

Hubungi Media: Jessica Santoli
Pengarah Pemasaran dan Komunikasi
Demetree Global
Langsung: (407) 422-8191

SUMBER Demetree Global

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.