Desay Battery Paparkan Penyelesaian Tenaga Termaju di Smarter E Europe 2024 di Jerman

Oil and Gas 28batch pexels david mcbee 730564 Desay Battery Showcases Cutting-Edge Energy Solutions at Smarter E Europe 2024 in Germany

(SeaPRwire) –   MUNICH, Jerman, 20 Jun 2024 — Desay Battery, penyedia penyelesaian penyimpanan tenaga komprehensif terkemuka di dunia, dengan bangganya mempersembahkan inovasi terbaharunya di Smarter E Europe 2024 di Munich antara 19-21 Jun. Syarikat itu mempamerkan pelbagai produk dan penyelesaian, termasuk sel penyimpanan tenaga proprietarinya, penyelesaian penyimpanan komersial dan industri, sistem penyimpanan tenaga kediaman, dan Produk Pusat Data Bekalan Kuasa Tanpa Gangguan (UPS), bersama-sama dengan penyelesaian tenaga bersihnya. Pameran ini menyerlahkan komitmen Desay Battery terhadap penyelidikan dan pembangunan teknologi, inovasi, dan penerokaan kemungkinan tanpa had dalam sektor penyimpanan tenaga. 

 

Pameran ini menampilkan beberapa produk berkualiti tinggi dan boleh dipercayai, termasuk bateri Li-ion 314Ah yang baru dilancarkan oleh Desay Battery, yang meningkatkan kecekapan ekonomi dan jangka hayat sistem penyimpanan tenaga yang menggabungkannya. Selain itu, Desay Battery juga mempamerkan bateri Li-ion 100Ah dan bateri Li-ion 280Ah. Produk-produk ini telah lulus pelbagai ujian pensijilan antarabangsa dan ketat, seperti GB/T36276, UL1973, IEC62619, UN38.3, RoHS, dan UL9540A. Ia juga telah digunakan dalam pelbagai projek, menunjukkan kualiti dan kebolehpercayaannya.

Desay Battery juga menyerlahkan dua produk utama dalam barisan bateri natrium-ionnya: bateri Natrium-ion 68Ah dan bateri Natrium-ion 200Ah. Bateri ini menawarkan kelebihan ketumpatan tenaga yang tinggi, menjadikannya lebih sesuai untuk persekitaran yang mencabar seperti ketinggian tinggi, suhu rendah, dan aplikasi penyimpanan peraturan frekuensi berbanding rakan sejawatnya lithium.

Semasa acara itu, syarikat itu juga mempamerkan kabinet penyimpanan tenaga komersial dan industrinya, termasuk Kabinet Luaran C&l 215kWh dan 344kWh, serta kabinet penyimpanan tenaga bingkai pasang siap. Masing-masing dilengkapi dengan sistem pengurusan tenaga pintar untuk pemantauan status bateri secara masa nyata, memastikan penyelesaian penyimpanan tenaga yang cekap dan boleh dipercayai untuk perniagaan.

Satu lagi sorotan pembentangan Desay Battery ialah Utility ESS 5MWh, yang menawarkan integrasi, kecekapan, dan keselamatan yang tinggi. Ketumpatan tenaga keseluruhan telah meningkat lebih daripada 45%, dengan kecekapan operasi meningkat sebanyak 18%. Reka bentuk kotak AB yang inovatif mengurangkan tapak kaki yang diperlukan sebanyak 43% sambil mengekalkan reka bentuk bekas penghantaran 20 kaki standard untuk memenuhi piawaian penghantaran maritim global.

Di Smarter E Europe 2024, Desay Battery bukan sahaja mempamerkan keupayaan penyelidikan dan pembangunan teknikalnya dan inovasi teknologi tetapi juga menunjukkan potensi besar bagi produk Desay Battery dalam aplikasi penyimpanan tenaga, mengukuhkan komitmennya untuk menyediakan penyelesaian tenaga yang mampan dan cekap untuk masa depan yang lebih bersih.

Untuk maklumat lanjut, sila layari  

HUBUNGI: Clarisse,

Foto –  
Foto –

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.