DFS GROUP bekerjasama dengan Galaxy Macau untuk Menyebarkan Tenaga Positif dengan Kesejahteraan

(SeaPRwire) –   Menemukan “Yang Terbaik Darimu, Sekarang”Hong Kong

HONG KONG, Nov. 13, 2023 — Pada musim gugur dan musim sejuk ini, DFS Group, syarikat penjualan runcit mewah pelancongan terkemuka di dunia, bekerjasama dengan Galaxy MacauTM Integrated Resort untuk melancarkan acara bertemakan kesihatan di kedai DFS pertama “hijau” dalam rangkaian mereka, DFS T Galleria Beauty oleh DFS, Galaxy Macau. Acara bertajuk “Yang Terbaik Darimu, Sekarang” bertujuan menyokong rancangan Kerajaan Pentadbiran Khas Makau untuk pembangunan ekonomi yang pelbagai dan mampan. Ia menggalakkan orang untuk memulakan perjalanan kecantikan dan riasan sihat melalui empat gaya hidup estetik: “Pemulihan Kulit Anda”, “Meningkatkan Kehidupan Anda”, “Menghargai Atmosfera”, dan “Menghargai Alam Sekitar”, membolehkan individu mencapai keadaan fizikal dan mental optimal mereka dan meningkatkan rasa diri mereka.

“Hari Pengalaman Kesihatan” bermula lebih awal di DFS T Galleria Beauty oleh DFS, Galaxy Macau. Tetamu jemputan, media dan pengaruh media sosial merupakan yang pertama untuk mengalami siri aktiviti yang menggalakkan relaksasi dan pemulihan. Acara bermula dengan persembahan muzik yang menarik menggunakan handpans, diikuti pengalaman menyerap mencipta semburan wangi kristal, mencipta atmosfera yang menenangkan untuk deria. Bengkel “Bunga Cantik” jenama kecantikan mewah Perancis terkemuka Guerlain selanjutnya menyerap peserta dalam relaksasi dan pemulihan, memberikan kesempatan untuk berehat daripada kesibukan dan kegilaan kehidupan seharian dan menghidupkan semula vitaliti dan gairah mereka untuk hidup. Selain itu, DFS T Galleria Beauty oleh DFS, Galaxy Macau memperkenalkan pengalaman rawatan muka daripada jenama seperti La Mer, La Prairie, Valmont, serta pengalaman rawatan tangan daripada jenama penjagaan kulit semulajadi Fresh, menjemput pelanggan untuk menjelajahi diri unik mereka.

Untuk memenuhi permintaan yang semakin meningkat untuk kecantikan dan kesihatan mampan di kalangan orang ramai, DFS bekerjasama dengan Galaxy Promenade untuk mempromosikan produk kecantikan dan kesihatan bersih. Tetamu boleh menjelajahi 11 jenama kesihatan dan kecantikan eksklusif di DFS T Galleria Beauty oleh DFS, Galaxy Macau, termasuk Argentum, Bioeffect, Christophe Robin, Davines, Farmacy, Leonor Greyl, Malin + Goetz, Philip B, dan Supergoop!, bertujuan untuk meningkatkan pengalaman membeli kecantikan ke tahap baru.

Galaxy Macau sentiasa mengikuti falsafah “Kelas Dunia, Hati Asia” dan secara aktif menyokong pembangunan pelbagai industri pelancongan Macau. Sentiasa memperkenalkan jenama mewah ternama secara global dan rakan kongsi, Galaxy Macau berusaha untuk mencipta pengalaman mewah kelas dunia dan menubuhkan dirinya sebagai destinasi resort bersepadu dan hiburan terkemuka di dunia, menawarkan tetamu perjalanan makan, penginapan, hiburan, membeli-belah dan rekreasi yang menyeluruh.

T Galleria Beauty by DFS, Macau, Galaxy Macau

Hari Pengalaman Kesihatan untuk “Yang Terbaik Darimu, Sekarang”

DFS: Panduan Peribadi Anda Ke Dunia Mewah

DFS Group ialah pengedar runcit pelancongan mewah terkemuka di dunia. Ditubuhkan di Hong Kong pada tahun 1960, Kumpulan DFS terus menjadi perintis dalam runcit mewah pelancongan global, menawarkan pelanggan pilihan berhati-hati untuk produk luar biasa daripada lebih daripada 750 jenama yang paling diingini. Rangkaian mereka terdiri daripada lebih daripada 50 kedai terletak di 15 lapangan terbang utama global dan 21 lokasi bandar di 4 benua, serta lokasi afiliasi dan resort. Kumpulan ini dimiliki secara persendirian dan dimiliki majoriti oleh konglomerat mewah terbesar di dunia, Moët Hennessy Louis Vuitton (LVMH), bersama-sama dengan pengasas dan pemegang saham DFS Robert Miller. Kumpulan DFS menggajikan lebih daripada 6,000 orang yang memberi tumpuan kepada penciptaan pengalaman runcit omnichannel yang inspiratif untuk pelanggannya dan beribu pejabat di Hong Kong SAR dengan pejabat di Australia, China, Perancis, Indonesia, Itali, Jepun, Makau SAR, New Zealand, Singapura, Emiriah Arab Bersatu, Amerika Syarikat dan Vietnam. Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

Galaxy Macau Integrated Resort

Galaxy MacauTM, Resort Bersepadu Mewah Kelas Dunia menyediakan “Destinasi Hiburan dan Rekreasi Paling Spektakuler di Dunia”. Dibangunkan dengan pelaburan HK$43 bilion, hartanah itu meliputi 1.1 juta meter persegi tarikan hiburan dan rekreasi mewah yang tidak seperti mana-mana lagi di Macau. Enam hotel mewah kelas dunia memberikan hampir 4,000 bilik, suite dan villa. Mereka termasuk Banyan Tree Macau, Galaxy HotelTM, Hotel Okura Macau, JW Marriott Hotel Macau, The Ritz-Carlton, Macau, Broadway Hotel. Unik ke Galaxy Macau, Grand Resort Deck seluas 75,000 meter persegi menampilkan rapids Skytop Adventure terpanjang di dunia sepanjang 575 meter, kolam ombak Skytop terbesar dengan ombak setinggi 1.5 meter dan pantai pasir putih 150 meter yang bersih. Dua spa lima bintang dari Banyan Tree Spa Macau dan The Ritz-Carlton Spa, Macau membantu tetamu berehat dan pulih tenaga.

Sebagai destinasi makanan di Asia, Galaxy Macau menawarkan pelbagai kelezatan gastronomi, pengalaman cemerlang dan bahan-bahan berkualiti tertinggi dengan lebih daripada 120 pilihan makanan daripada makanan Michelin hingga kelezatan asli; Galaxy Promenade ialah destinasi membeli-belah paling panas menawarkan fesyen terkini dan pengalaman terkurat di Macau. Meliputi lebih daripada 100,000 meter persegi, kedai-kedai jenama mewah, butik gaya hidup dan pemilihan label kami terdapat di antara lebih daripada 200 jenama ternama dunia untuk pengalaman membeli-belah kelas dunia; Galaxy Cinemas, sebuah pawagam 3D 10 teater menawarkan projeksi laser 4K; CHINA ROUGE, ruang duduk mewah yang tidak seumpamanya yang mengingatkan glamor dan kegemilangan Shanghai zaman emas dengan hiburan mewah dan gaya; dan Foot Hub menyajikan seni reflekologi tradisional untuk membuat anda merasa lebih rileks dan pulih tenaga. Untuk Rasa Autentik Macau & Pengalaman Asia yang Vibran, Broadway Macau – hanya 90 saat jauhnya melalui jambatan dari Galaxy Macau, menawarkan lebih daripada 35 Rasa Autentik Macau & Asia di Broadway Food Street. Teater Broadway seluas 2,500 tempat duduk menjadi tuan rumah artis kelas dunia dan pelbagai acara kebudayaan. Kumpulan mesyuarat, insentif dan jamuan juga dipelihara dengan portfolio tempat unik di Galaxy Macau dan kakitangan perkhidmatan profesional.

Galaxy Macau akan memulakan babak baru, dengan pembukaan dua hotel mewah kelas dunia – Raffles di Galaxy Macau dan Andaz Macau, dijadualkan dibuka secara perlahan pada Ogos dan September 2023 masing-masing. Galaxy International Convention Center (GICC) ialah penambahan terbaru ke kawasan resor bersepadu Kumpulan yang semakin meluas dan akan memimpin era baru untuk industri MICE di Macau. GICC ialah tempat acara kelas dunia menawarkan ruang MICE dan galeri 40,000 meter persegi – arena dalaman terbesar di Macau.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati ,  dan .

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)