DHgate Mempanjangkan Penjualan Black Friday 2023 Dengan Diskaun Mendadak Selama 16 Hari

(SeaPRwire) –   BEIJING, Nov. 20, 2023 — Dalam persiapan untuk musim perayaan 2023, , pasaran e-dagang lintas sempadan terkemuka di China, memulakan jualan pra-Black Friday dan Cyber Monday mulai hari ini (November 16th, 2023) untuk memberikan pelanggan 16 hari penjualan dan diskaun yang menarik.

DHgate Extends 2023 Black Friday Sale With Steep Discounts For 16 Days
DHgate Extends 2023 Black Friday Sale With Steep Discounts For 16 Days

Tema jualan tahun ini “Penawaran Lebih Baik, Kehidupan Lebih Baik” bertujuan untuk menyampaikan bagaimana harga produk dan penawaran yang menarik boleh menyumbang kepada kepuasan pembeli. Semasa jualan Black Friday 2023, pelanggan DHgate boleh menikmati US$4 diskaun untuk setiap US$40 dibelanjakan (maksimum US40 diskaun).

Tempoh jualan ini merupakan peluang berharga setahun sekali untuk mendapatkan beberapa penawaran terbaik dan harga terendah pada senarai peribadi pelanggan untuk membeli hadiah perayaan atau untuk perniagaan runcit. Black Friday secara tradisinya merupakan tempoh puncak untuk transaksi, jualan dan penglibatan di platform membeli-belah DHgate kerana peniaga, pengedar borong dan pengguna menyediakan musim Krismas dan perayaan dan semangat perbelanjaan pengguna mencapai kemuncak.

Pelanggan DHgate akan mempunyai akses kepada diskaun tempoh terhad dan stok terhad untuk beberapa item bernilai tinggi platform serta jualan kilat sepanjang tempoh lima hari membeli-belah. Penawaran khas juga akan didedahkan antara November 23rd dan 27th untuk mengharapkan jualan Black Friday mega DHgate.

“Kami gembira dapat menawarkan pelanggan kami harga terendah yang menarik untuk acara membeli-belah Black Friday tahun ini,” kata Sarah Ma, Ketua Operasi Platform, Kumpulan DHGATE. “Matlamat kami adalah untuk memperbaiki jualan dan pengalaman pelanggan setiap tahun, dan acara tahun ini tidak terkecuali.”

Jadual jualan akan berjalan seperti berikut:

  • November 16th hingga November 22nd: Pelancaran pra-jualan Black Friday DHgate dengan diskaun borongan berskala besar tanpa praseden untuk peniaga dan pengedar. Aplikasi menawarkan kupon tempoh terhad (US$25 diskaun untuk pesanan melebihi US$100), yang tersedia atas asas pertama datang, pertama dihidangkan. Dengan stok terhad untuk item musim sejuk popular, pelanggan DHgate dinasihatkan untuk menambah item keutamaan ke dalam troli membeli lebih awal. Kupon diskaun tambahan juga akan diberikan semasa tempoh ini.
  • November 23rd hingga November 27th: Jualan Black Friday mega DHgate untuk pengguna, menawarkan penawaran tidak tertanding untuk item individu dan diskaun berskala pengedaran seperti US$4 diskaun setiap US$40 dibelanjakan. Pembeli boleh juga menyertai undian bertuah DHgate untuk peluang menang telefon pintar.
  • November 28th hingga Disember 1st: Pelanggan yang agak lambat memulakan membeli-belah musim perayaan dan melepasi tumpuan jualan Black Friday boleh masih menikmati diskaun di DHgate sehingga Disember 1st.

Untuk pembeli yang sudah mempersiapkan senarai perayaan atau tahu apa yang mahu disediakan sebelum musim perayaan, DHgate kini menawarkan ciri pengesyoran pintar berpandukan AI berdasarkan pembelian dan sejarah carian terdahulu. Ini memudahkan lagi melayari laman web atau aplikasi mudah alih DHgate, meningkatkan pengalaman membeli pengguna.

Untuk memastikan pakej perayaan tiba tepat masa, DHgate telah meningkatkan perkhidmatan logistik dan sistem sokongan dengan memperkenalkan perk peruncit baru. Semasa tempoh jualan Black Friday, pembeli boleh menikmati penghantaran dijamin dalam tempoh tiga hingga lima belas hari serta penghantaran percuma ke Amerika Syarikat, Perancis dan Sepanyol untuk senarai terpilih item popular. Kupon diskaun $2 juga akan diberikan kepada pembeli untuk penghantaran terlambat layak.

DHgate telah menyedari trend semakin meningkat minat global terhadap produk elektronik pengguna dan peranti pintar 3C yang meningkatkan kualiti hidup pengguna. Untuk memenuhi permintaan ini, platform telah memberi tumpuan untuk mempamerkan julat produk teknologi terkini yang menarik tahun ini. Pembeli boleh mendapatkan item seperti atau dengan diskaun besar.

Fesyen — daripada pakaian dan kasut ke beg, jam tangan dan aksesori lain — juga terus menjadi kategori produk yang sangat popular. Julat produk yang tersedia di DHgate — termasuk elektronik pengguna, hiasan rumah, hadiah untuk semua acara, serta pakaian musim sejuk seperti jaket berinsulasi, syal, bot dan sweater selesa — memastikan pembeli dimanjakan pilihan ini Black Friday.

Mengenai DHgate

DHgate ditubuhkan pada tahun 2004, menjadi pasaran e-dagang lintas sempadan B2B terkemuka di China, menawarkan lebih 34 juta penerbitan langsung setiap tahun. Melalui operasi dan pejabat globalnya, termasuk di Amerika Syarikat dan UK, DHgate menjangkau jutaan orang dengan produk dan perkhidmatan dipercayai. Setakat 31 Disember 2022, DHgate menyediakan lebih 59.6 juta pembeli berdaftar dari 225 negara dan rantau, menghubungkan mereka dengan lebih 2.54 juta penjual di China dan negara lain.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati dan ikuti .

Hubungi

Harry Wang
Tel: (86) 10 – 8202 8870 ext.8284

Georgina Lv
Tel: (86) 10 – 8202 8870 ext.8908

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingapuraNow, SinchewBusiness, AsiaEase; Thailand: THNewson, ThaiLandLatest; Indonesia: IndonesiaFolk, IndoNewswire; Philippines: EventPH, PHNewLook, PHNotes; Malaysia: BeritaPagi, SEANewswire; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: TaipeiCool, TWZip; Germany: NachMedia, dePresseNow)