Di Atas Kejayaan Michter’s Dipilih Sebagai Whiskey Paling Dihormati Di Dunia, Michter’s Melancarkan Bourbonnya Yang Langka Berusia 25 Tahun

(SeaPRwire) –   LOUISVILLE, Ky., Nov. 14, 2023 — Pada 31 Oktober 2023, Drinks International UK menerbitkan senarai tahunan 50 syarikat minuman yang paling dihormati di dunia berdasarkan undian oleh Akademi pakar wiski bebas (penulis, pendidik, pemilik bar dan pakar lain tanpa sebarang afiliasi dengan mana-mana jenama) dari lebih 20 negara. Kali pertama, wiski Amerika, Michter’s, menduduki tangga teratas sebagai Wiski Paling Dihormati di Dunia. Michter’s merayakan pengiktirafan luar biasa ini dengan pelancaran salah satu produk langkanya pada bulan Disember: Michter’s 25 Tahun Kentucky Straight Bourbon.

On The Heels of Being Voted The World’s Most Admired Whiskey, Michter’s Releases Its Rare 25 Year Bourbon

On The Heels of Being Voted The World’s Most Admired Whiskey, Michter’s Releases Its Rare 25 Year Bourbon

“Pelancaran ini memperingati momen benar-benar istimewa bagi kami,” kata Presiden Michter’s Joseph J. Magliocco. “Terakhir kali kami melepaskan 25 Tahun Bourbon adalah pada tahun 2020.”

Bilik-bilik 25 Tahun Michter’s Bourbon dipilih secara peribadi oleh Ketua Penyuling Michter’s Dan McKee dan Ketua Pematangan Michter’s Andrea Wilson. Wilson menyatakan, “Pelancaran 25 Tahun Kentucky Straight Bourbon ini merupakan pengalaman perasa yang luar biasa tanpa ciri-ciri kayu berlebihan, lama dan berdebu. Ia merupakan perjalanan yang menakjubkan dengan peralihan melalui manis dan berperisa, rempah-ratus dunia, coklat gelap, ciri-ciri buah-buahan dan minyak kacang hampir seperti anda sedang memakan kotak coklat yang halus. Ia merupakan wiski yang luar biasa untuk pencapaian luar biasa dalam dunia wiski.”

“Saya bangga bekerja dengan pasukan individu berbakat yang berusaha untuk mencipta wiski yang hebat,” kata McKee. “Daripada Michter’s US*1 Bourbon ke 25 Tahun Bourbon kami, pasukan kami mengambil kebanggaan yang besar terhadap barisan wiski yang kami tawarkan. Pelancaran ini benar-benar istimewa.”

Harga jualan bersyarat untuk botol 750ml 25 Tahun Michter’s Kentucky Straight Bourbon di Amerika Syarikat adalah $1,500.

Selain kilang utamanya di bahagian Shively di Louisville, operasi Michter’s juga merangkumi dua tapak lain di Kentucky. Di Springfield, Michter’s menanam bijirin yang dibesarkan di ladangnya seluas 205 ekar, manakala di pusat bandar Louisville, Michter’s mempunyai kilang keduanya di Bangunan Bersejarah Fort Nelson. Terletak di lokasi utama di Jalan Barat Main, berseberangan dengan Louisville Slugger dan di blok yang sama dengan Muzium Frazier, Kilang Fort Nelson Michter’s menampilkan sistem ketuhar terkenal dari Michter’s Pennsylvania. Ia juga menawarkan lawatan pendidikan dengan uji rasa wiski dan Bar di Fort Nelson yang menampilkan koktel klasik yang disusun oleh sejarawan minuman beralkohol dan koktel David Wondrich.

Michter’s mempunyai warisan kaya dan panjang dalam menawarkan wiski tradisional Amerika Syarikat yang tidak berkompromi dari segi kualiti. Dengan setiap penawaran pengeluaran terhad yang diturunkan ke kematangan puncaknya, portfolio yang sangat diakui Michter’s termasuk bourbon, rye, wiski masam dan wiski Amerika.

Untuk maklumat lanjut mengenai Michter’s, sila lawati  , dan ikuti kami di  , , dan .

Hubungi: Joseph J. Magliocco
502-774-2300 x580

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)