Dreo Mengumumkan Diskaun Ketara: Jualan Hari Jumaat Hitam bagi Peralatan Pintar Rumah

(SeaPRwire) –

SHENZHEN, China, Nov. 13, 2023 — Musim sejuk semakin menghampiri, tetapi anda tidak perlu menggigil menanti Black Friday untuk mendapat penawaran menggemparkan untuk peralatan rumah! , sebuah jenama muncul dalam teknologi rumah pintar, akan mendedahkan jualan Black Friday awal, menawarkan harga yang tidak dapat ditandingi untuk semua produknya. Dari November 10 hingga Disember 3, terokai dunia penjimatan.

Dreo Announces Significant Discounts: Black Friday Sale on Smart Home Appliances Up to 50% Off

Dreo mengagumi diri dengan mencipta produk yang direka untuk permintaan moden rumah tangga. Kami memahami peranan penting kenyamanan dalam kehidupan rumah anda dan bagaimana teknologi terkini boleh membantu anda mencapainya. Semasa Jualan Black Friday, pelanggan boleh mengambil kesempatan daripada penawaran kilat setiap hari sekurang-kurangnya 20% diskaun untuk dua produk terpilih dari November 20 hingga Disember 3. Selain itu, pelanggan yang membelanjakan $100 atau lebih akan mempunyai peluang untuk menyertai undian, dengan peluang untuk memenangi produk Dreo dan kupon $100 percuma.

, penggabung masakan fryer pertama di dunia mengintegrasikan ciri-ciri terbaik penggoreng udara, sous vide, gril, dan ketuhar pengaliran udara ke dalam satu peranti. Dengan menggunakan teknologi CombiCookTM berpaten, ia menjamin ketepatan dalam memasak. Semasa Black Friday ini, pelanggan boleh menikmati kehangatan makanan rumah yang sempurna, diperhebat oleh Dreo ChefMaker, yang disediakan pada harga yang tidak dapat ditolak hanya $259.

Terokai tahap kenyamanan baru dengan pengalih udara pintar Dreo. Dikuasakan oleh teknologi MistwaveTM berkelajuan tinggi, pengalih udara Dreo mengeluarkan kabus yang menyegarkan, dikawal dengan tepat oleh sensor kelembapan maju. Personalisasikan kenyamanan anda menggunakan aplikasi Dreo dan nikmati kabus berskala besar hanya $33.59 semasa jualan Black Friday.

Akhirnya, kenali inovasi terbaru Dreo, Pemanas Ruang Pintar Berpasang Dinding. Direka dengan teknologi pemanasan HyperamicsTM dan ciri-ciri keselamatan Shield360°, pemanas ini menjamin kecekapan, operasi senyap, dan perlindungan menyeluruh. Ia rakan sejati untuk kehidupan rumah tangga yang hangat dan selesa sepanjang musim sejuk.

Jangan lepaskan peluang luar biasa ini untuk menyediakan rumah anda dengan peralatan pintar berkualiti tinggi Dreo pada harga yang tidak dapat ditolak. Mula membeli-belah hari ini dan rasakan musim sejuk yang hangat, segar, dan maju secara teknologi dengan !

Laman web Dreo: 

Amazon: 

Walmart: 

MENGENAI DREO

Dreo ialah jenama peralatan rumah tangga moden yang berusaha untuk mencipta keseimbangan antara teknologi dan gaya hidup. Dengan falsafah unik yang meletakkan udara di pusatnya, Dreo telah mengubah suai pelbagai segmen dalam kategori peralatan rumah dengan produk termasuk pengalih udara menara, pembersih udara, pemanas ruang, dan penghawa dingin. Cita-cita kami ialah untuk menjadikan setiap pengalaman kehidupan rumah sebagai semilir yang menyenangkan.

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)