Dutch Bros mengumpulkan $2.5 juta untuk Muscular Dystrophy Association

Health33 healthhkujnd Dutch Bros raises $2.5M for the Muscular Dystrophy Association

(SeaPRwire) –   GRANTS PASS, Ore., May 24, 2024 – Dutch Bros dan pelanggannya berkumpul pada Jumaat, 17 Mei, untuk Drink One for Dane tahunan ke-18 bagi menyokong (MDA) dan misinya untuk menamatkan Amyotrophic Lateral Sclerosis (ALS). Kami berbesar hati untuk berkongsi bahawa Yayasan Dutch Bros telah mendermakan $2.5 juta kepada MDA.

Dutch Bros dan pelanggannya berkumpul pada Jumaat, 17 Mei, untuk Drink One for Dane tahunan ke-18 bagi menyokong Muscular Dystrophy Association (MDA) dan misinya untuk menamatkan Amyotrophic Lateral Sclerosis (ALS).

“Drink One for Dane ialah satu contoh luar biasa tentang bagaimana jenama yang dipacu tujuan dapat memberikan kesan nyata terhadap misi Muscular Dystrophy Association untuk menamatkan ALS. Sokongan penuh semangat daripada pelanggan dan krew Dutch Bros, memberi harapan dan semangat kepada komuniti kami. Dermaan sebanyak $2.5 juta ini menyatakan secara langsung kekuasaan komuniti yang bermurah hati ini. Bersama-sama, kami mengumpul dana untuk menggerakkan penyelidikan dan jagaan ke hadapan, dan juga meningkatkan kesedaran untuk membawa lebih ramai orang untuk berjuang demi masa depan yang bebas daripada ALS,” kata Morgan Roth, pegawai pemasaran utama, Muscular Dystrophy Association.

Dutch Bros ditubuhkan oleh adik beradik, Dane dan Travis Boersma. Dane meninggal dunia akibat ALS pada tahun 2009. Dutch Bros dan keluarga Boersma memulakan Drink One for Dane selepas dia didiagnosis sebagai satu cara untuk meningkatkan kesedaran tentang ALS dan membantu menjalankan penyelidikan lebih lanjut untuk mengetahui punca dan penawarnya.

“Drink One for Dane tidak akan menjadi mungkin tanpa sokongan yang sangat besar daripada pelanggan kami setiap tahun,” kata Christine Barone, ketua pegawai eksekutif Dutch Bros. “Kami berbesar hati untuk membuat perubahan dalam menyokong semua kerja yang dilakukan oleh Muscular Dystrophy Association dan akan terus dilakukan.”

*Jumlah dana yang didermakan meliputi dermaan tambahan daripada francais, pelanggan, ahli komuniti dan vendor semasa kempen Drink One for Dane.

Tentang Dutch Bros
Dutch Bros Coffee ialah syarikat kopi pandu lalu yang berdedikasi untuk membuat perubahan besar dengan satu cawan pada satu masa. Beribu pejabat di Grants Pass, Oregon, di mana ia ditubuhkan pada tahun 1992 oleh Dane dan Travis Boersma, ia kini berkongsi “Kasih Dutch” dengan lebih daripada 870 lokasi di 17 negeri. Dutch Bros menyediakan kopi istimewa, smoothie, beku, teh, minuman tenaga Dutch Bros Rebel™ eksklusif dan kopi bancuh sejuk diresap nitrogen. Gaulan kopinya yang kaya dan berpemilik dibuat sendiri dari mula hingga akhir.

Selain misinya untuk mempercepatkan, berkualiti dan memberikan perkhidmatan, Dutch Bros komited untuk memberi balik kepada komuniti yang disokongnya. Melalui Yayasan Dutch Bros dan pengendali serta francais tempatan, syarikat ini mendermakan beberapa juta dolar setiap tahun kepada tujuan di seluruh negara.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang Dutch Bros, lawati , ikuti Dutch Bros Coffee di , , , & , dan muat turun untuk mendapatkan mata dan kutip ganjaran!

Tentang Muscular Dystrophy Association
 (MDA) ialah organisasi kesihatan sukarela #1 di Amerika Syarikat untuk orang yang hidup dengan distrofi otot, ALS, dan penyakit neuromuskular yang berkaitan. Selama lebih daripada 70 tahun, MDA telah memimpin dalam mempercepatkan penyelidikan, memajukan jagaan, dan memperjuangkan sokongan keluarga kami. Misi MDA adalah untuk memperkasa orang yang kami layani untuk menjalani kehidupan yang lebih panjang dan lebih bebas. Untuk mengetahui lebih lanjut kunjungi  dan ikuti MDA di , , , , , , dan .

Dutch Bros Coffee mempunyai lebih daripada 600 lokasi di 14 negeri. Ia adalah syarikat yang ceria dan menakjubkan yang membuat perubahan besar dengan satu cawan pada satu masa. (PRNewsfoto/Dutch Bros Coffee)

SUMBER Dutch Bros

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.