Dynata mempercepatkan pertumbuhan segera dan jangka panjang dengan mengumumkan Ketua Pegawai Komersial syarikat yang pertama

Brad Brockhaug membawa lebih 30 tahun kepakaran komersialisasi global
untuk mengubah pendekatan pergi ke pasaran syarikat

WESTPORT, Conn., 13 Sept. 2023Dynata, syarikat data pihak pertama terbesar dunia untuk wawasan, pengaktifan dan pengukuran, hari ini mengumumkan pelantikan Brad Brockhaug sebagai Ketua Pegawai Komersial (CCO) pertamanya. Langkah strategik ini menekankan komitmen Dynata terhadap pertumbuhan segera dan jangka panjang, inovasi dan dedikasi yang teguh terhadap berorientasikan pelanggan.

Brad Brockhaug, CCO di Dynata

Brad Brockhaug, CCO di Dynata

Memanfaatkan lebih tiga dekad kepakaran kepimpinan hasil di sektor teknologi, Brockhaug akan memimpin pembangunan dan pelaksanaan strategi komersial global syarikat, dengan penekanan utama pada pencapaian pertumbuhan hasil yang mampan dan berpanjangan serta perluasan ke pasaran baru. Bertanggungjawab untuk mengurus semua aspek pendekatan pergi ke pasaran syarikat, dia akan memastikan pelanggan memperoleh nilai maksimum daripada produk dan penyelesaian terkemuka industri Dynata. Peranan baru dicipta ini juga akan bertanggungjawab untuk menyelia dan menggalakkan inovasi di seluruh organisasi – merentasi fungsi seperti pembangunan produk, pemasaran dan jualan – dan peningkatan pengalaman pelanggan keseluruhan.

“Penciptaan peranan ketua pegawai komersial di Dynata adalah bukti komitmen kami terhadap inovasi dan kebolehsuaian, membolehkan kami menyelaraskan strategi kami dengan keperluan pelanggan yang berubah, meningkatkan kelebihan daya saing kami di pasaran,” kata CEO Dynata Mike Petrullo. “Kekayaan pengalaman kepimpinan global Brad akan meningkatkan keupayaan Dynata untuk menyampaikan – dalam skala dan ketepatan – data berkualiti tinggi dan wawasan pelanggan yang boleh dilaksanakan kepada pelanggan, membolehkan mereka membuat keputusan yang lebih bijak, lebih cepat dan lebih baik. Pelanggan kami menuntutnya – dan memberikan kepada mereka tetap menjadi inti segala yang kami lakukan.”

“Dengan meningkatkan strategi komersial kami, memperhalus pendekatan pergi ke pasaran kami, dan memaksimakan potensi penuh produk dan penyelesaian terkemuka industri kami, kami lebih bersedia daripada sebelumnya untuk memahami dan menangani keperluan pelanggan yang berubah,” kata Brockhaug. “Organisasi kami komited kepada transformasi berterusan yang akan menetapkan pendekatan berorientasikan pelanggan Dynata sebagai piawaian industri, menjamin pelanggan kami menerima nilai, wawasan dan penyelesaian yang tidak tertandingi yang memberdayakan kejayaan pelanggan dalam lanskap yang sangat kompetitif.”

Dengan lebih 30 tahun pengalaman global dalam komersialisasi, Brockhaug menyertai Dynata dari ANC, anak syarikat Learfield, di mana dia memimpin organisasi pergi ke pasaran dan operasionalisasi strategi komersialnya. Sebelum menyertai ANC, Brockhaug sebelum ini memegang jawatan kepimpinan di Sports Illustrated Play, Microsoft dan Nokia. Dalam peranan ini, dia berjaya memimpin organisasi komersial global, menjalin perkongsian strategik dan secara konsisten melampaui sasaran pertumbuhan hasil dengan melaksanakan strategi komersial proaktif dan berambisi dalam skala besar.

Mengenai Dynata  
Dynata adalah syarikat data pihak pertama terbesar dunia untuk wawasan, pengaktifan dan pengukuran. Dengan jangkauan yang merangkumi hampir 70 juta pengguna dan profesional perniagaan di seluruh dunia, dan perpustakaan atribut profil individu yang luas yang dikumpul melalui kaji selidik, Dynata adalah batu asas untuk data berkualiti tepat dan boleh dipercayai. Syarikat ini telah membina perkhidmatan dan penyelesaian data inovatif di sekitar tawaran data pihak pertama yang kukuh untuk membawa suara pelanggan ke seluruh kitaran pemasaran – dari menemui wawasan untuk mengaktifkan kempen dan mengukur pulangan pelaburan pemasaran lintas saluran. Dynata melayani lebih daripada 6,000 firma penyelidikan pasaran, media dan pengiklanan, penerbit, perunding dan pelaburan, dan pelanggan korporat di Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropah dan Asia Pasifik. Ketahui lebih lanjut di www.dynata.com.