Dyness Persembahkan Penyelesaian Penyimpanan Tenaga Terkini di Pameran RE+

LAS VEGAS, 15 September 2023 — Dyness, sebuah inovator terkemuka dalam teknologi penyimpanan tenaga, menunjukkan komitmennya kepada penyelesaian penyimpanan tenaga penuh-senario di pameran RE+ 2023 yang berprestij semasa 12-14 September. Terletak di booth 5125, Dyness memperkenalkan pelbagai produk penyimpanan canggih, menjadi tumpuan semasa acara tersebut.

Dyness RE+ 2023
Dyness RE+ 2023

Sebagai pameran tenaga bersih terbesar di Amerika Utara, RE+ menawarkan platform rangkaian utama untuk memudahkan komunikasi antara peserta dan pameran. Semasa pameran, Dyness menawan pengunjung dengan booth yang menarik, yang menampilkan paparan interaktif dan forum meja bulat. Produk penyimpanan kediaman eksklusif Orion Series dan Powerbox-US, serta siri produk penyimpanan mudah alih, juga menarik banyak perhatian pengunjung kerana inovasi teknologi dan prestasi cemerlang mereka.

Orion Series, dengan sistem semua-dalam-satu, menawarkan fleksibilitas tanpa tandingan dengan reka bentuk modular dan kapasiti boleh kembang dari 9.9kWh hingga 19.9kWh, membantu pengguna merealisasikan kuasa yang mencukupi. Sementara itu, ia dapat memenuhi pelbagai keperluan pemasangan, memaparkan jenis gabungan fizikal, meminimumkan keperluan ruang, yang memuaskan keadaan rumit, seperti dinding garaj atau basement.

Melalui aplikasi mudah alih, Dyness juga menyediakan keupayaan pengurusan dan pemantauan masa nyata canggih. Pengguna boleh mengawal dan memantau sistem penyimpanan tenaga mereka dari mana sahaja dengan mudah, mengoptimumkan penggunaan tenaga dan terus dimaklumkan tentang prestasi sistem.

Siri mudah alih lain yang patut diberi perhatian adalah Portable, termasuk E-lapis dan E-Pearl. Produk penyimpanan mudah alih ringan ini menyediakan bekalan kuasa yang boleh dipercayai untuk senario luar. Produk penyimpanan mudah alih membolehkan pengecasan serentak beberapa peranti elektronik. Ketahanannya, ciri-ciri keselamatan, dan sokongan untuk pelbagai kaedah pengecasan, seperti input solar dan pengecasan kereta, menjadikannya pilihan yang ideal untuk aktiviti luar dan kecemasan.

Dyness juga menganjurkan forum meja bulat semasa acara tersebut, yang dihadiri oleh CEO Dyness Encik Yang Liu, yang menampilkan pemimpin industri, pakar, dan wakil pelanggan membincangkan tren pasaran penyimpanan tenaga Amerika Utara, dan bagaimana Dyness boleh meneroka lebih banyak kemungkinan untuk pelanggan dengan pelbagai penyelesaian penyimpanan tenaga.

Di pameran itu, Dyness menggariskan jadual produk akan datangnya dan mengumumkan hasratnya untuk melancarkan sistem penyimpanan tenaga yang sangat bersepadu dan pintar yang memberdayakan individu dan komuniti dengan sumber kuasa yang boleh dipercayai dan mesra alam di Amerika Utara. Dengan penyelesaian penyimpanan tenaga inovatif yang tersedia, Dyness berada dalam kedudukan yang baik untuk memenuhi permintaan yang berkembang di rantau ini dan meneruskan pertumbuhan pesatnya dalam industri penyimpanan.