‘Elon, Bawa Kami Juga!’, Iklan XOOX di Times Square Tangkap Impian Penjelajahan Angkasa Haiwan, Membuat Tajuk Utama

  • Dengan Pelancaran Perkhidmatan Eksklusif Pet PNS ‘XOOX,’ Strategi Pemasaran Tidak Konvensional Didedahkan

(SeaPRwire) –   NEW YORK, 15 November 2023 — Satu mesej yang menyatakan impian haiwan peliharaan untuk menjelajah angkasa muncul di papan iklan besar di Times Square, New York.

 

Pada 11 November, satu video dipaparkan pada skrin ‘One Times Square’ sepanjang 61 meter, menunjukkan adegan pelancaran SpaceX Starship bersama-sama dengan mesej: ‘Hi Elon! Mari kita hantar haiwan peliharaan kesayangan kami XOOX di Starship ke Mars untuk membuat sejarah. Bersama-sama, kita boleh menjadikan impian ini menjadi kenyataan!’ Mesej ini ditujukan kepada Elon Musk, pengasas SpaceX, dengan cadangan membawa haiwan peliharaan dalam perjalanan Starship ke Mars, bertujuan untuk mencipta sejarah bersama.

XOOX ialah aplikasi yang beroperasi melalui akaun haiwan peliharaan, bukan akaun manusia. XOOX menyediakan fungsi perkhidmatan yang menganalisis corak di sekitar kelopak mata dan mata haiwan peliharaan untuk mendaftar pengenalan biometrik Pengesanan Muka ID mereka dan kemudian mengesahkan pengenalan mereka. Haiwan peliharaan memiliki akaun di aplikasi ini boleh berkongsi kehidupan seharian mereka sebagai watak utama, berinteraksi dengan pengikut, dan bahkan menjadi pengaruh dengan menyertai pelbagai cabaran. Kristen Kim, pengurus PR di XOOX, menerangkan, “Di XOOX, manusia hanyalah penjaga (Petlers).” Beliau menambah, “Ini ialah perkhidmatan rangkaian sosial pertama di dunia di mana haiwan peliharaan secara aktif terlibat sebagai pengguna utama.” Selain aplikasi utamanya berdasarkan cabaran kandungan ringkas, XOOX memperkenalkan pelbagai aplikasi khusus haiwan peliharaan, termasuk muzik, kit diagnostik air kencing, dan permainan eksklusif haiwan peliharaan.

Selain itu, aplikasi yang mengintegrasikan DNA haiwan peliharaan dan MBTI, berdasarkan pelancaran aplikasi kit diagnostik air kencing bekerjasama dengan Medical Cloud, syarikat analisis genetik global menggunakan teknologi NGS, juga dirancang untuk dilancarkan.

Keith Kim, Pengerusi Yayasan XOOX, menyatakan, “Bilangan haiwan peliharaan terus meningkat, tetapi undang-undang yang berkaitan masih kurang dalam realiti.” Beliau menekankan, “Walaupun perpaduan global adalah sukar disebabkan perbezaan kaum, agama, politik, dan budaya, kita boleh meninggikan suara bersama untuk haiwan peliharaan. Melalui Yayasan XOOX, kami akan menggesa pembaharuan undang-undang bersama-sama dengan pemilik haiwan peliharaan.”

Apabila menyertai XOOX, 1 sen akan secara automatik disumbangkan kepada yayasan. Selain itu, XOOX memberikan mata XOOX kepada ahlinya. Ahli boleh gunakan mata yang diperoleh dengan memuat naik video, foto, atau menyertai cabaran aplikasi.

Syarikat:XOOX LAB,INC
Alamat Laman Web:

Nama Pegawai Hubungan:Kristen Kim
Alamat emel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)