ENTREPRENEUR UNIVERSE BRIGHT GROUP Umumkan Keputusan Kewangan Suku Ketiga 2023 Q3

(SeaPRwire) –   XI’AN, China, Nov. 14, 2023 — ENTREPRENEUR UNIVERSE BRIGHT GROUP (“EUBG” atau “Syarikat”) (OTCBB: EUBG), sebuah syarikat penasihat pemasaran digital, mengumumkan keputusan kewangan suku ketiga yang tidak diaudit bagi tahun berakhir 30 September 2023.

Encik Guolin Tao, CEO Entrepreneur Universe Bright Group berkata, “Sepanjang tiga bulan yang berakhir pada 30 September 2023, syarikat kami mencapai keputusan kewangan yang membanggakan. Semasa tempoh ini, jumlah pendapatan kami berjumlah $1,714,786, menunjukkan kadar pertumbuhan yang hebat sebanyak 113.9% berbanding tempoh yang sama tahun lepas. Peningkatan pendapatan yang ketara ini boleh diatribusikan terutamanya kepada perkhidmatan perundingan kami yang bernilai tinggi, yang kami berikan kepada pelanggan utama yang aktif terlibat dalam bidang penyiaran langsung yang dinamik dan berkembang pesat.

“Komitmen kami terhadap kecemerlangan dan dedikasi kami untuk menyediakan penyelesaian yang disesuaikan telah tidak sahaja memperkukuh hubungan pelanggan tetapi juga membolehkan kami memposisikan diri sebagai rakan yang dipercayai dan boleh dipercayai dalam pasaran penyiaran langsung yang kompetitif. Peningkatan pendapatan yang menggalakkan bagi tempoh tiga bulan yang disebutkan adalah bukti kepada usaha keras pasukan kami, kepakaran, dan keupayaan untuk menghasilkan keputusan bagi pelanggan kami.” Tambah Encik Tao.

Keputusan Kewangan Suatu Ketiga 2023 Yang Tidak Diaudit

Penyata Kewangan Terkondensasi Tidak Diaudit bagi Tiga Bulan Berakhir 30 September 2023 dan 2022

Tiga Bulan Berakhir September 30,

2023

2022

$

% of
Revenues

$

% of
Revenues

Pendapatan

$

1,714,786

100

%

$

801,784

100

%

Kos pendapatan

(114,040)

(7)

%

(140,009)

(17)

%

Laba kasar

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)