Esaote memperkenalkan dua sistem ultrasound baru di Arab Health: MyLabTMA50 dan MyLabTMA70.

Health49 KostyaKlimenko 1 Esaote unveils two new Ultrasound Systems at Arab Health: MyLabTMA50 and MyLabTMA70.

(SeaPRwire) –   Solusi yang fleksibel untuk meningkatkan akses kepada pemeriksaan ultrasound dan menyokong pengguna dalam konteks klinikal yang mencabar.

GENOA, Italy dan DUBAI, UAE, Jan. 29, 2024Esaote, sebuah syarikat terkemuka dalam bidang pemeriksaan perubatan, bangga untuk mengumumkan penyertaannya di Arab Health, (29 Januari/1 Februari 2024 Dubai World Trade Centre, Hall 1 Booth S 1.A30) dan pelancaran dua sistem ultrasound baharu: MyLabTMA50 dan MyLabTMA70.

Sistem ultrasound terbaru Esaote MyLab(TM)A70

MyLabTMA50 dan MyLabTMA70 melambangkan konsep Kelincahan dan direka untuk beroperasi dengan lancar dalam pelbagai konteks klinikal. Dengan saiz kecil, mudah alih dan direka ringan, ia memenuhi keperluan kebanyakan profesional kesihatan.

“Dengan siri A, Esaote telah memutuskan untuk mengutamakan pengalaman pelanggan dengan memperkenalkan pendekatan yang revolusioner, seperti menawarkan pilihan eksklusif antara muka papan kawalan konvensional dan sepenuhnya sentuh. Reka bentuk intuitif, ramah pengguna dan senang dibersihkan membolehkan para pakar klinikal mengendalikan dan mengemudi ciri-ciri dengan mudah dan cekap.” kata Florence Labb, Pengurus Pemasaran Pelanggan di Esaote.

Siri A direka untuk memenuhi pelbagai keperluan klinikal, rutin harian tetapi juga penilaian lanjut yang menjadi piawaian baharu dalam ultrasound, seperti analisis multi parameter hati termasuk elastografi dan penyerapan, serta pakej tegangan yang komprehensif pada ventrikal dan atrium untuk aplikasi kardiologi.

Gabungan ciri berasaskan AI dan teknologi pemeriksaan lanjut membolehkan para profesional kesihatan membuat keputusan yang berkeyakinan dan bermaklumat, memastikan hasil diagnosis yang tepat.

Pelancaran siri MyLab A baharu ini disatukan dengan pengenalan jenama baharu Esaote menandakan langkah penting ke arah rasa prihatin dan empati yang menjadi asas kerja seharian Esaote untuk meningkatkan kesejahteraan manusia.

MyLabTMA50 dan MyLabTMA70 belum diluluskan oleh FDA. Tidak boleh dijual di Amerika Syarikat

Kumpulan Esaote: Pemimpin dalam pemeriksaan perubatan (ultrasound, resonans magnetik, perisian untuk mengurus proses diagnosis). Pada akhir 2023, Kumpulan mempunyai 1,250 pekerja, separuh daripadanya berpangkalan di Itali. Dengan ibu pejabat di Genoa dan Florence serta unit pengeluaran dan penyelidikan sendiri di Itali dan Belanda, Esaote mempunyai kehadiran di lebih 100 negara di seluruh dunia.

Gambar –

Logo –

Logo Esaote

SUMBER Esaote S.p.A.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.