Fenjiu membawa pengalaman minum yang lebih sihat ke dunia

(SeaPRwire) –   TAIYUAN, China, Nov. 15, 2023 — Fenjiu, dikenali sebagai “jiwa arak Cina Baijiu (jenis arak Cina)”, mempunyai sejarah lebih 6,000 tahun, dan sentiasa mengikuti kualiti kelas pertama. Bahan mentah bijian berkualiti tinggi, sumber air semula jadi tulen dan proses pengeluaran bebas pencemaran menjadikan Fenjiu sebutan untuk “arak sihat”, menyajikan pengalaman minum berkualiti lebih tinggi dan lebih sihat kepada masyarakat dunia.

Fenjiu
Fenjiu

Kawasan penanaman bahan mentah Fenjiu terletak di zon penanaman geografi emas antara 36 hingga 45 darjah utara. Selain itu, air yang digunakan untuk membuat Fenjiu diambil dari air mineral karst dalam 840 meter di bawah tanah, yang merupakan jenis air lemah alkali semula jadi, menjadikan Fenjiu kelihatan jernih dan tulen.

Pengeluaran Fenjiu perlu melalui 36 langkah pemantauan, 183 titik kawalan kualiti dan memenuhi 2,182 piawaian yang ditetapkan, yang jauh melebihi piawaian keselamatan makanan dan penunjuk kesihatan antarabangsa, membawa kepada pengguna arak lebih harum dan sihat.

Lampiran Imej Pautan:

   Pautan:

   Keterangan: Fenjiu

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)