Fesyen Bertemu Fungsi: Beg Kamera Tanpa Cermin PGYTECH Yang Baru, OneGo Cloud Bag & Drawstring Bag, Mengembara Global

(SeaPRwire) –   SHANGHAI, 20 November 2023 — Menggabungkan inovasi teknologi dengan reka bentuk berasaskan keperluan pengguna, , salah satu daripada syarikat terkemuka di dunia dalam aksesori fotografi, secara rasmi melancarkan siri tas bahu baru OneGo pada 20 November. Siri ini termasuklah Tas Awan dalam dua saiz (M dan S), serta Tas Tali Tarikan dalam varian Putih Gading dan Hijau Hutan. Bahasa reka bentuk licin dan minimalis menandakan perpindahan PGYTECH ke arah penonton yang lebih arus perdana dan muda, memenuhi permintaan pasaran yang sentiasa berubah.


Dengan tepat menangkap dinamik pasaran dan mencipta produk luar biasa berdasarkan pendekatan berasaskan keperluan pengguna, PGYTECH telah mengubah tumpuan. Sebelum ini, para peminat fotografi, terutamanya lelaki, mengutamakan ciri-ciri penyimpanan dan perlindungan apabila memilih beg kamera. Walau bagaimanapun, dengan peningkatan bilangan pengguna wanita memasuki dunia penciptaan kandungan visual, fesyen dan ekspresi peribadi telah menjadi faktor yang sama penting. Pasaran kekurangan produk yang menggabungkan gaya dengan kegunaan untuk penyimpanan kamera tanpa cermin. Berdasarkan wawasan pasaran mendalam dan falsafah jenama berasaskan pengguna, pelancaran siri Tas Awan & Tas Tali Tarikan menyelesaikan jurang ini untuk individu yang prihatin dengan kualiti dan wanita berpendapatan tinggi.

Dengan empat mod yang mengambil kira pelbagai senario penggunaan, tas kamera OneGo baharu ini sangat serba guna. Mod-mod ini termasuklah mod bawa tangan, bahu tunggal, kotak pakai dan mod tali kamera, menjadikannya sesuai untuk berkomuting, fotografi jalanan, perjalanan dan lebih lagi. Reka bentuk dalaman & Tas Awan secara cekap membenarkan penyimpanan yang fleksibel dan diatur cara. Variasi S menawarkan pemisah boleh tanggal untuk penyimpanan fleksibel, manakala variasi M menampilkan pemisah tebal untuk memisahkan kamera dan kanta secara selamat, memastikan mereka bersedia untuk digunakan pada bila-bila masa. Poket aksesori magnetik dalaman menyediakan penyimpanan mudah untuk barang seperti kabel data, meningkatkan kebolehgunaan. Selain itu, pelbagai lapisan pelindung diperkukuhkan secara berkesan melindungi kamera dan kanta. Terutamanya, badan utama Tas Awan diperbuat daripada bahan kulit ultra-halus mesra alam, yang mengurangkan penggunaan tenaga sebanyak 30% hingga 50% melalui kitar semula kasut dan plastik terbuang, mengakibatkan pengurangan pelepasan karbon. Berbanding kulit sejati tradisional, ia mempunyai daya tahan, koyakan, ketahanan air dan daya tahan yang lebih tinggi.

Tas Awan M yang baru dilancarkan mempunyai harga rasmi $49.9, manakala PGYTECH Tas Awan S dan pelbagai versi Tas Tali Tarikan diberi harga $45.9. Dengan ciri-ciri dan kualiti semasa, produk-produk ini menyasarkan segmen pasaran pertengahan hingga tinggi yang kosong. Pasaran utama PGYTECH untuk produk-produk baharu ini ialah Eropah, Amerika Syarikat dan rantau Asia Pasifik, dengan matlamat memenuhi permintaan global pengguna.

Mengenai PGYTECH

Ditubuhkan pada 2015, PGYTECH berusaha untuk membangunkan perkakasan fotografi profesional termasuk tas kamera, kit kamera serba guna dan sokongan untuk menyediakan produk dan perkhidmatan selepas jualan yang cemerlang. PGYTECH didorong oleh inovasi teknologi dan, sehingga Oktober 2023, telah memperoleh lebih 150 paten, bersama-sama pengiktirafan daripada anugerah global berprestij seperti Anugerah Merah Bintik dan Anugerah Reka Bentuk IF, antara lain. Selepas 8 tahun pertumbuhan mantap, PGYTECH kini menjadi salah satu daripada jenama terkemuka dalam aksesori fotografi global, menyediakan pengalaman pengambaran yang lebih cekap dan menyeronokkan kepada peminat fotografi di lebih 100 negara dan rantau, yang memudahkan penciptaan.

Untuk maklumat tambahan mengenai PGYTECH, sila ikuti @PGYTECH di Facebook, Youtube dan X, atau ikuti @pgytechglobal di Instagram dan @pgytech_official di TikTok.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingapuraNow, SinchewBusiness, AsiaEase; Thailand: THNewson, ThaiLandLatest; Indonesia: IndonesiaFolk, IndoNewswire; Philippines: EventPH, PHNewLook, PHNotes; Malaysia: BeritaPagi, SEANewswire; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: TaipeiCool, TWZip; Germany: NachMedia, dePresseNow)