Fidelity National Financial akan menyertai perbualan api santai maya yang dihoskan oleh KBW

Real Estate02 Depositphotos 21515189 S Fidelity National Financial to Participate in Virtual Fireside Chat Hosted by KBW

(SeaPRwire) –   JACKSONVILLE, Fla., 4 Disember 2023 — Fidelity National Financial, Inc. (NYSE: FNF) (FNF atau Syarikat), pembekal utama insurans tajuk dan perkhidmatan transaksi kepada industri hartanah dan perumahan, dan pembekal utama penyelesaian insurans yang berkhidmat pelanggan annuiti dan hayat runcit serta klien institusi melalui anak syarikat majoritinya F&G Annuities & Life, Inc., mengumumkan hari ini bahawa Mike Nolan, Ketua Pegawai Eksekutif, dan Tony Park, Ketua Pegawai Kewangan, akan menyertai perbualan api siber yang dihoskan oleh Keefe, Bruyette & Woods (KBW) pada Rabu, 6 Disember 2023 pada 9:30 pagi Waktu Timur.

Semasa acara langsung, pasukan pengurusan FNF akan membincangkan prestasi perniagaan terkini, termasuk gambaran keseluruhan pencapaian terbaru syarikat. Bose George, Pengurus Kanan KBW, akan menjadi moderator sesi yang akan berlangsung selama kira-kira 60 minit dan termasuk segmen soalan jawab dengan penonton.

Maklumat Siaran Web

  • Untuk menghadiri siaran video langsung, pelabur berminat dan pihak lain boleh , atau melawat laman Web Hubungan Pelabur FNF di
  • Siaran semula dalam talian akan tersedia di laman Web Hubungan Pelabur FNF selepas persembahan

Mengenai Fidelity National Financial, Inc.

Fidelity National Financial, Inc. (NYSE: FNF) adalah pembekal utama insurans tajuk dan perkhidmatan transaksi kepada industri hartanah dan perumahan, dan pembekal utama penyelesaian insurans yang berkhidmat pelanggan annuiti dan hayat runcit serta klien institusi melalui anak syarikat majoritinya F&G Annuities & Life, Inc. (NYSE: FG). FNF adalah syarikat insurans tajuk terbesar di negara melalui penanggung insurans tajuknya – Fidelity National Title, Chicago Title, Commonwealth Land Title, Alamo Title dan National Title of New York – yang secara kolektif mengeluarkan lebih banyak polisi insurans tajuk berbanding mana-mana syarikat tajuk lain di Amerika Syarikat. Maklumat lanjut mengenai FNF boleh didapati di .

FNF-G

SUMBER Fidelity National Financial, Inc.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.