FlexRule® Buku Interaktif – Analisis Keputusan Interaktif Untuk Meneliti, Menganalisis Dan Menvisualisasikan Kinerja Dan Kemampuan Keputusan

8 FlexRule® Booklet - Interactive Decision Analytics For Exploring, Analyzing and Visualizing Decision Effectiveness and Performance

(SeaPRwire) –   MELBOURNE, Australia, Dec. 13, 2023 — FlexRule®, platform pengurusan keputusan dan automasi keputusan terkemuka dan menyeluruh hari ini mengumumkan pelancaran FlexRule® Booklet, keupayaan bersepadu baharu yang membolehkan pasukan Operasi menjelajah, menganalisis, dan mengvisualisasikan input keputusan, hasil, keberkesanan keputusan dan KPI tanpa perlu mengkod atau menggunakan produk pihak ketiga.

FlexRule® menghubungkan ke pelbagai sumber data, menyediakan pembina soalan visual untuk mengumpul maklumat input bagi keputusan perniagaan, dan menyediakan analisis keputusan dan visualisasi lanjut. Selain itu, peraturan data dan penapis yang dicipta semasa analisis boleh digunakan untuk melaksanakan keputusan hanya dalam beberapa klik tanpa memerlukan sebarang kemahiran pengaturcaraan.

FlexRule® Booklet mempercepatkan alir kerja dengan membawa analitik interaktif, visualisasi, dan keupayaan penapisan kepada keputusan perniagaan pada peringkat pemodelan dan pelaksanaan. Ia menggantikan keperluan untuk mengimport dan mengeksport data dari dan kepada alat analitik pihak ketiga untuk menganalisis tingkah laku keputusan, hasil, dan keberkesanan. Akibatnya, ia menjimatkan masa, wang, dan ahli pasukan daripada perlu mempelajari set alat dan kemahiran baharu.

“Matlamat kami dengan FlexRule® End-to-End Decision Management Suite dan Automation Platform adalah untuk menyediakan set lengkap keupayaan untuk keputusan perniagaan. Daripada menghubungkan, menganalisis maklumat, memodelkan keputusan, pelaksanaan, dan pelaksanaan. Kini, dengan Booklet memahami impak hasil keputusan jangkauan luas, prestasi mereka dan menganalisis KPI mereka adalah hanya satu klik jauh.” jelaskan Arash Aghlara, Pengasas FlexRule.

FlexRule® Booklet ditawarkan sebagai sebahagian daripada platform penulisan kami yang serasi untuk membolehkan pengguna kami memenuhi jurang antara maklumat input dan hasil keputusan tanpa memerlukan kemahiran pembangunan perisian atau alat lain dalam visualisasi dan penerokaan data. Ia tersedia kepada semua pelanggan secara percuma melalui keupayaan Analitik Keputusan kami.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai FlexRule® Booklet, lawati:

Mengenai FlexRule®:

FlexRule® berada dalam misi untuk memberdayakan semua pemimpin; Perniagaan, Operasi dan IT dalam organisasi untuk meningkatkan kelajuan dan kualiti keputusan perniagaan penting dalam persekitaran berubah.

FlexRule® menyediakan kedua-dua suite Pengurusan Keputusan yang dipandu oleh metodologi dipanggil untuk memberdayakan organisasi untuk menyesuaikan keputusan perniagaan mereka dalam persekitaran berubah dengan berkesan dan cekap. Dengan pendekatan inovatif dan berfikir masa depan, FlexRule® mengurangkan kekompleksan teknologi dan membuat teknologi membuat keputusan maju ini lebih mudah diakses kepada semua orang dalam organisasi.

Hubungi Media:
Goli Tajadod
FlexRule

+1(323)9996039

Foto –
Logo –

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.