Frost & Sullivan Mengenalpasti Planon Sebagai Kelas Terbaik Di Industri Bangunan Pintar Berpandu IoT Global

(SeaPRwire) –   Platform Planon membolehkan pelanggan untuk menukar harta mereka ke bangunan pintar dan mentransformasikan operasi bangunan mereka ke dalam proses perniagaan pintar yang mampan, berpatutan dan boleh diurus.

SAN ANTONIO, Nov. 16, 2023 —  baru-baru ini menilai industri bangunan pintar yang didorong Internet of Things (IoT) dan, berdasarkan kepada analisisnya, mengiktiraf Planon dengan Anugerah Kepemimpinan Produk Global 2023. Syarikat ini sangat komited terhadap inovasi, yang jelas melalui portfolio lengkapnya dari penyelesaian proptech-dikuasakan bangunan pintar, jauh melebihi pesaingnya dari segi pelbagai penyelesaian. Secara khusus, peralatan lengkap syarikat mengintegrasikan teknologi dan penyelesaian pihak ketiga, memacu digitalisasi yang berpatutan, boleh skala dan berfokus nilai dalam sektor pengurusan hartanah dan kemudahan.

Planon Award

Planon Award

Platform Planon membolehkan pelanggan untuk menyambung pelbagai penyelesaian bangunan pintar pada platform bersepadu dan membenarkan mereka untuk memanfaatkan data operasi untuk memberi panduan kepada pengurusan dan keputusan perniagaan mereka. Dikuasakan oleh pelbagai keupayaan unik, platform ini adalah sistem aplikasi benar-benar terbuka yang serasi dengan sistem lain dan membenarkan pembangunan keupayaan tambahan dengan ciri IoT terbina. Seni bina sistem terbuka membantu pelanggan mengotomatkan proses perniagaan mereka sambil mengoptimumkan teknologi yang sedia ada dalam persekitaran yang dibina.

Anirudh Bhaskaran, Principal Industri, Frost & Sullivan, menyatakan, “Planon menangani cabaran penggunaan teknologi IoT dalam ruang bangunan pintar dengan menggunakan pendekatan ‘masalah terlebih dahulu’ yang membentuk strategi pelaksanaan IoT pelanggannya di sekeliling keperluan perniagaan dan infrastruktur mereka.” Ia menggabungkan kelebihan sistem pengurusan tempat kerja bersepadu (IWMS) dengan infrastruktur IoT terbina untuk membentuk platform pengurusan bangunan pintar dan mampan.

Kemampuan interoperabiliti Platform Planon membolehkan pelanggan memanfaatkan inovasi pasaran dan preferensi teknologi tempatan (atau serantau) sambil menguruskan kompleksiti operasi secara cekap dan mampan. Ciri tindak balas automatik platform, yang memancarkan proses atau menghantar arahan ke aset pintar, adalah perbezaan penting dalam ruang bangunan pintar. Planon membangun perbezaan saingan inovatif dengan memberi tumpuan kepada inovasi bimbingan pelanggan dan pasaran.

“Planon memahami keperluan pasaran dan menyampaikan penyelesaian cemerlang yang direka dan terbina dengan kualiti dan prestasi boleh dipercayai, memberikan sumbangan kepada kepimpinan produknya. Platform ‘terbuka’nya melaksanakan proses dan amalan piawaian untuk navigasi lancar pelbagai sistem IoT, membezakannya sebagai pemimpin produk global dalam ruang bangunan pintar yang sedang berkembang pesat,” tambah Sama Suwal, Pensyarah Amalan Terbaik di Frost & Sullivan.

Setiap tahun, Frost & Sullivan menyampaikan anugerah ini kepada syarikat yang telah membangunkan produk dengan ciri dan fungsi inovatif yang mendapat penerimaan pasaran yang pesat. Anugerah ini mengiktiraf kualiti penyelesaian dan penambahbaikan nilai pelanggan yang membolehkannya.

Anugerah Amalan Terbaik Frost & Sullivan mengiktiraf syarikat di pelbagai pasaran serantau dan global untuk menunjukkan pencapaian cemerlang dan prestasi yang unggul dalam kepimpinan, inovasi teknologi, perkhidmatan pelanggan, dan pembangunan produk strategik.

Mengenai Frost & Sullivan
Selama enam dekad, Frost & Sullivan telah terkenal di seluruh dunia kerana peranannya dalam membantu pelabur, pemimpin korporat dan kerajaan menavigasi perubahan ekonomi dan mengenal pasti teknologi disruptif, Mega Trends, model perniagaan baru dan syarikat untuk bertindak, menghasilkan aliran berterusan peluang pertumbuhan untuk memacu kejayaan masa depan.

Hubungi:
Claudia Toscano
P: 1.956.533.5915
E:

Mengenai Planon

Planon ialah pembekal global terkemuka perisian Pengurusan Bangunan Pintar Mampan yang menyambung bangunan, orang dan proses. Dengan menghapuskan silo data dan menyelaraskan penyelesaian ke dalam satu platform maklumat bersama, Planon memberi semua pemangku kepentingan bangunan wawasan tindakan dan bermakna. Firma penyelidikan pasaran bebas dan perundingan konsultan telah secara konsisten menarafkan Planon sebagai pemimpin global dalam pasaran. Planon telah melaksanakan penyelesaian menyeluruhnya untuk lebih daripada 2,800 pelanggan, disokong oleh pejabat dan rakan kongsi di seluruh dunia.

Hubungi:
Fabienne Douven
P: 31.24.641.3135
E:  

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)