Frost & Sullivan Umumkan Kembalinya Anugerah Industri “CC Awards” Perkhidmatan Pelanggan

Frost & Sullivan mengumumkan kembalinya ‘CC Awards’ yang menghargai kecemerlangan perkhidmatan pelanggan.

SAN ANTONIO, 19 Sept. 2023 — Frost & Sullivan baru-baru ini mengumumkan kembalinya “CC Awards” yang mengenal pasti dan memuliakan pasukan dan syarikat yang membawa kepimpinan dalam mewujudkan pengalaman pelanggan yang cemerlang. CC Awards mengiktiraf kecemerlangan dan pencapaian cemerlang dalam sektor perkhidmatan pelanggan merentasi lima kategori:

  1. The Mr. Roboto – AI, dan Automation
  2. The Get Up Stand Up – Hybrid Workforce
  3. The 9 to 5 – Customer Experience Analytics
  4. The Good Vibrations – Innovative Agent Engagement
  5. The Virtual Insanity – Self-Serve and Virtual Assistant

Terdapat juga kategori bonus Work Hard, Play Hard! Bagi anugerah ini, pemohon dinasihatkan untuk mengemukakan video kreatif 90 saat yang menonjolkan apa yang menjadikan budaya syarikat mereka unik dan orang mereka istimewa. Pemohon boleh klik di sini untuk mempelajari lebih lanjut atau memuat naik video untuk pertimbangan. Semua anugerah dikenakan yuran pencalonan rata $95, tanpa mengira bilangan kategori yang dipilih. Semua penyertaan mesti diterima sebelum 8 November 2023.

Pemenang akan diumumkan di 20th Annual Customer Contact East: A Frost & Sullivan Executive MindXchange pada April 2024. Untuk maklumat lanjut, lawati laman web FAQ atau hubungi events.us@frost.com.

Frost & Sullivan mewujudkan CC Awards untuk mengiktiraf syarikat-syarikat yang menetapkan piawaian yang tinggi dan melaksanakan amalan terbaik industri pada masa runtuhan, gangguan, dan transformasi digital. Firma perunding ini berhasrat untuk memuliakan syarikat terkemuka, pekerja mereka dan yang paling penting, pelanggan mereka.

Jenama kelas terbaik terus meningkatkan piawaian untuk pengalaman pelanggan yang sangat diperibadikan dan lancar dalam bidang-bidang ini. Pengalaman-pengalaman ini membantu mengukuhkan hubungan pelanggan jangka panjang dan membina kesetiaan jenama dan sokongan yang lebih besar. Hasilnya, syarikat-syarikat ini dapat menarik, mengekalkan, dan mengembangkan lebih banyak pelanggan berbanding pesaing mereka, sambil mengekalkan kos perkhidmatan yang lebih rendah.

Frost & Sullivan, Syarikat Perkongsian Pertumbuhan, bekerjasama dengan klien untuk memanfaatkan inovasi visioner yang menangani cabaran global dan peluang pertumbuhan yang berkaitan yang akan menentukan kejayaan atau kegagalan peserta pasaran masa kini. Selama lebih daripada 50 tahun, kami telah membangunkan strategi pertumbuhan untuk global 1000, perniagaan baru, sektor awam dan komuniti pelaburan. Hubungi kami: Mulakan perbincangan.

Contact:
María Celeste Bailo
Corporate Communications
E: celeste.bailo@frost.com
https://www.frost.com/