Full Truck Alliance Co. Ltd. akan Menganjurkan Hari Pelabur pada 19 September 2023

GUIYANG, China, 15 September 2023 — Full Truck Alliance Co. Ltd. (“FTA” atau “Syarikat” ) (NYSE: YMM), platform kargo digital terkemuka, hari ini mengumumkan bahawa ia akan menganjurkan Hari Pelabur sulung, mengamalkan format persidangan berkecuali karbon, pada 19 September 2023, pada 9:30 pagi Waktu Piawai China.

Semasa acara, pasukan pengurusan kanan FTA akan berkongsi wawasan yang relevan ke dalam sektor dan mengemas kini rangka kerja strategik Syarikat dan kemajuan perniagaan di ibu pejabat Nanjing-nya. Hari Pelabur akan diadakan di tempat dan melalui siaran langsung web, dan ia akan dijalankan dalam bahasa Mandarin dengan terjemahan bahasa Inggeris serentak.

Tarikh dan Masa:

             9:30 pagi Waktu Piawai China pada 19 September 2023

             9:30 malam Waktu Timur AS pada 18 September 2023

Akses ke siaran langsung web:

              https://h5.eventnet.cn/FullTruckAlliance/

Tiada pendaftaran awal yang diperlukan untuk mengakses siaran web. Penonton boleh mengakses siaran langsung web pada bila-bila masa semasa acara dengan mengklik pautan yang diberikan di atas. Pautan akses siaran web juga boleh didapati di laman web hubungan pelabur Syarikat di ir.fulltruckalliance.com. Ulang siar webcast akan tersedia di laman web yang sama selepas acara.

Mengenai Full Truck Alliance Co. Ltd.

Full Truck Alliance Co. Ltd. (NYSE: YMM) adalah platform kargo digital terkemuka yang menghubungkan penghantar dengan pemandu untuk memudahkan penghantaran merentasi jarak, berat kargo dan jenis. Syarikat menyediakan pelbagai perkhidmatan pemadanan kargo, termasuk penyenaraian kargo, broker kargo dan perkhidmatan transaksi dalam talian. Syarikat juga menyediakan pelbagai perkhidmatan nilai tambah yang memenuhi pelbagai keperluan penghantar dan pemandu, seperti institusi kewangan, pihak berkuasa lebuh raya, dan operator stesen minyak. Dengan misi untuk menjadikan logistik lebih bijak, Syarikat membentuk masa depan logistik dengan teknologi dan bercita-cita untuk merevolusikan logistik, meningkatkan kecekapan di seluruh rantaian nilai dan mengurangkan jejak karbonnya untuk planet kita. Untuk maklumat lanjut, sila layari ir.fulltruckalliance.com.

Untuk pertanyaan pelabur dan media, sila hubungi:

Di China:

Full Truck Alliance Co. Ltd.
Mao Mao
E-mel: IR@amh-group.com

Piacente Financial Communications
Hui Fan
Tel: +86-10-6508-0677
E-mel: FTA@thepiacentegroup.com

Di Amerika Syarikat:

Piacente Financial Communications
Brandi Piacente
Tel: +1-212-481-2050
E-mel: FTA@thepiacentegroup.com