GAC Group Tandaikan Kehadiran Ke-13 Berturut-turut di Pameran Kereta Macau 2023

(SeaPRwire) –   GUANGZHOU, China, Nov. 14, 2023 — Kumpulan GAC telah kembali ke Pameran Kereta Antarabangsa China (Macau) (Macau Auto Show) untuk tahun ke-13 berturut-turut, melancarkan versi tangan kanannya EMZOOM, EMKOO, dan AION Y PLUS. Bersama-sama dengan prestasi terbukti, jenama ini juga mempamerkan teknologi hibrid MegaWaves dan pengecas super A480 yang menakjubkan. 

 

Sebagai salah satu pameran kereta paling berpengaruh di Asia, Macau Auto Show menghimpunkan lebih daripada 50,000 peserta dan pakar industri dari seluruh dunia untuk meninjau kenderaan dan teknologi automotif terbaru yang tersedia. Tahun ini, Kumpulan GAC mempamerkan pencapaian mereka di bawah tema “Era Baru @ Anda”, menekankan inovasi tenaga baharu, kemajuan elektrifikasi, dan sistem tenaga generasi seterusnya. 

Pada hari pembukaan pameran, pegawai dari Suruhanjaya Pengawasan dan Pentadbiran Aset Negeri Majlis Negara, Kementerian Industri dan Teknologi Maklumat, dan Kerajaan SAR Makau dan persatuan industri melawat booth GAC untuk meninjau perkembangan terkini R & D, di mana Pengerusi Kumpulan GAC Zeng Qinghong menerangkan dengan terperinci. 

Untuk edisi 2023 Macau Auto Show, Kumpulan GAC mempamerkan lapan model yang menunjukkan komitmen jenama untuk berinovasi bagi peralihan tenaga baharu dan menyediakan kemahiran kraftangan berkualiti: GAC MOTOR NEW E9, ES9 Max, AION Hyper GT, AION V Plus, AION LX Plus, dan versi tangan kanan EMKOO, EMPOW, dan AION Y PLUS. 

Pengenalan EMKOO, EMPOW dan AION Y PLUS juga mencerminkan usaha Kumpulan GAC untuk mengekalkan kedudukan kuat di pasaran tangan kanan. Khususnya, pelancaran model RHD dalam pelbagai variasi bahan api dan EV bertujuan untuk memenuhi permintaan tempatan kerana Macau mempercepatkan peralihan hijau dalam sektor pengangkutan. 

Butik pertama syarikat, dibuka pada 2021, memanfaatkan kedudukan strategik Macau sebagai hab perdagangan dan pertukaran budaya antarabangsa, memberikan loncatan untuk peluang perniagaan lebih lanjut di dunia berbahasa Portugis. 

Sebagai pesaing kuat dalam era mobiliti elektrik, Kumpulan GAC terus menarik minat pelanggan tempatan dengan pendekatan inovatif dan reka bentuk unik. Dengan model terbaru dan teknologi tenaga baharu yang dikeluarkan, Kumpulan GAC bersedia untuk terus meluaskan operasi dan membantu peralihan Macau ke mobiliti hijau sambil mengukuhkan kedudukan sebagai pembuat kereta boleh dipercayai yang komited terhadap amalan lestari dengan pandangan global. 

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)