Gen.G dan University of Kentucky Membawa Semula Konferensi Pemenang Anugerah “Campus Takeover” Direka Untuk Mendorong Masa Depan E-Sukan Kolej

Gaming15 gorodenkoff Depositphotos 164812330 S Gen.G and University of Kentucky Bring Back Award Winning Conference

(SeaPRwire) –   LOS ANGELES, 19 Feb. 2024 — Pertubuhan global esports dan permainan dan (UK) akan membawakan semula persidangan industri esports kolej mereka yang telah memenangi anugerah, Campus Takeover, pada 30 Mac dan 6 April. Acara dua hari ini akan menghimpunkan para profesional esports dengan para pelajar dan pentadbir dari pelbagai universiti. UK terus menerajui sebagai peneraju ekosistem esports di SEC dan wilayah Midwest.

University of Kentucky Campus Takeover Gen.G

Hari 1 Campus Takeover adalah acara yang berfokuskan pada pelajar yang membawa kepada persidangan profesional, dan akan disiarkan secara langsung di twitch.tv/universityofky pada 30 Mac bermula pada 4:30 PM EST. Hari 2 Campus Takeover, persidangan profesional utama, akan dihoskan di Bangunan Sains Don & Cathy Jacobs di kampus University of Kentucky pada 6 April, bermula pada 10:00 AM EST. Untuk menyertai senarai minat untuk kedua-dua acara, sila lawati pautan .

“Sejak kami memulakan acara ini, kami mempunyai tanggungjawab untuk mempertahankan apa yang diharapkan oleh pelajar masa depan dari University of Kentucky apabila melibatkan kerjaya esports mereka yang sedang berkembang,” kata Heath Price, Pegawai Ketua Maklumat Bersekutu di University of Kentucky. “Terdapat banyak yang diharapkan tentang masa depan permainan dan esports, dan kami ingin memastikan pelajar kami dilengkapi dengan baik untuk menjadi perubahan yang diharapkan itu pada tahun-tahun yang akan datang.”

Tambahan pula, ramai profesional esports yang berasal dari segmen perniagaan esports yang berbeza akan mengambil bahagian dalam pelbagai panel semasa Campus Takeover. Panel dan perbincangan akan meliputi pelbagai topik, termasuk cara memaksimumkan masa anda semasa mencari pekerjaan baharu, perbualan tentang esports, pengaruh, perniagaan dan permainan video, pandangan mengenai persilangan dalam permainan dan banyak lagi. Kelab dan program lain juga dialu-alukan untuk mempunyai jadual dalam Atrium semasa Campus Takeover, supaya pelajar yang lebih baharu dapat melihat semua yang ditawarkan oleh UK.

University of Kentucky telah menjadi rakan kolej jangka masa panjang kami; pelaburan mereka dalam komuniti ini membolehkan kami untuk membantu memastikan masa depan permainan dan esports selamat,” kata Martin Kim, Ketua Pegawai Hasil di Gen.G. “Kami semua ingin melihat industri ini berkembang, dan kami berharap Campus Takeover menjadi batu loncatan bagi sekolah lain untuk membentuk cara mereka sendiri untuk membangunkan ekosistem esports kolej.”

Campus Takeover telah diiktiraf di Anugerah Tempest Persidangan Perniagaan Esports & Permainan 2023, di mana ia memenangi anugerah untuk Program Esports Kolej Terbaik Tahun Ini.

SUMBER Gen.G

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.