Greenix Meningkatkan Usaha Membasmi Penyakit Lyme Bulan Ini

Greenix Steps Up in the Fight Against Lyme Disease This Awareness Month

(SeaPRwire) –   Syarikat Kawalan Perosak Tempatan meningkatkan Komuniti dengan Pengetahuan dan Penyelesaian untuk Keselamatan Musim Panas Ini.

OREM, Utah, 30 Mac 2024 — Greenix Pest Control, pemimpin dalam penyelesaian pengurusan perosak ramah alam sekitar, bangga mengumumkan kerjasama dengan LymeDisease.org untuk Bulan Kesedaran Penyakit Lyme ini Mei. Dalam usaha bersama melawan penyakit Lyme, Greenix telah bersetuju untuk menyumbang sebahagian daripada keuntungan mereka untuk menyokong kerja penting LymeDisease.org dalam mendidik komuniti dan menyokong individu yang terkesan oleh penyakit ini yang ditularkan melalui sejenis kutu.

Greenix Pest Control Logo (PRNewsfoto/Greenix Pest Control)

Penyakit Lyme dianggap sebagai penyakit vektor yang paling biasa di Amerika Syarikat, dengan Pusat Kawalan dan Pencegahan Penyakit (CDC) merakamkan kira-kira 476,000 orang Amerika diagos dan dirawat untuk Penyakit Lyme setiap tahun.

“Kami bangga berdiri bersama LymeDisease.org, dalam misi mereka untuk mendidik komuniti dan menyokong individu yang terkesan oleh penyakit Lyme. Dengan menyumbang sebahagian daripada keuntungan kami kepada tujuan ini, kami berharap dapat menyumbang kepada peningkatan kesedaran, pencegahan, dan akhirnya, menemui penawar untuk penyakit Lyme.” (Bob Nilsen, CEO Greenix.)

Greenix Pest Control bertekad untuk memberikan kesan dengan menghentikan penularan Penyakit Lyme di komuniti yang mereka khidmat. Sepanjang bulan Mei, Greenix akan menyumbang sebahagian hasil daripada sebarang akaun baru yang dijual. Syarikat itu menggalakkan semua orang untuk proaktif dalam melindungi rumah, persekitaran dan komuniti mereka. Hasil sumbangan Mei akan menyokong usaha LymeDisease.org dalam membantu mereka yang terkesan oleh penyakit Lyme.

Mengenai Greenix Pest Control: Greenix ialah pembekal utama perkhidmatan perosak lestari, menawarkan penyelesaian inovatif untuk mengekalkan rumah dan perniagaan bebas daripada perosak. Komitmen tertinggi mereka adalah kepada masyarakat, menawarkan produk dan perkhidmatan berkualiti yang menjadikan keselamatan sebagai keutamaan. Berkat dedikasi mereka dalam mendidik dan melindungi komuniti, Greenix terus menjadi pemimpin dalam industri ini.

Untuk maklumat lanjut mengenai Greenix dan komitmen mereka terhadap Kesedaran Penyakit Lyme, sila lawati .
Maklumat Hubungan Greenix: [844-233-7378]

SUMBER Greenix Pest Control

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.