Greenland Technologies akan Lapor Hasil Kewangan Ketiga Suatu Pemeriksaan pada Isnin, 20 November 2023

(SeaPRwire) –   EAST WINDSOR, N.J., Nov. 17, 2023 — Greenland Technologies Holding Corporation (NASDAQ: GTEC) (“Greenland” atau “Syarikat”) hari ini mengumumkan bahawa ia akan mengadakan panggilan persidangan pada Isnin, 20 November 2023 pada 8:00 pagi Waktu Timur Amerika Syarikat untuk membincangkan keputusan kewangan suku ketiga 2023 Syarikat dan gambaran perniagaan.

Pendaftaran Peserta:

Pelabur dan penganalisis yang berminat untuk mengambil bahagian dalam panggilan keputusan suku ketiga 2023 Greenland perlu mendaftar terlebih dahulu menggunakan URL yang diberikan di bawah. Maklumat akses persidangan akan diberikan selepas pendaftaran. 

Pendaftaran Peserta Secara Dalam Talian: 

Webcast langsung dan arkib juga akan tersedia di bahagian hubungan pelabur laman web Greenland di .

Mengenai Greenland Technologies Holding Corporation 

Greenland Technologies Holding Corporation (NASDAQ: GTEC) adalah pembangun dan pembuat sistem transmisi untuk mesin-mesin pengendalian bahan dan kenderaan elektrik, serta kenderaan perindustrian elektrik. Maklumat mengenai bahagian peralatan berat industri bersih Syarikat boleh didapati di .

Kenyataan Selamat 

Kenyataan media ini mengandungi kenyataan yang mungkin merupakan “kenyataan prospektif.” Kenyataan sedemikian mencerminkan pandangan Greenland berhubung prestasi masa depan dan tertakluk kepada risiko dan ketidakpastian tertentu, kebanyakannya di luar kawalan Greenland, termasuk yang dinyatakan dalam bahagian Faktor Risiko Laporan Tahunan Syarikat pada Borang 10-K yang diajukan kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat (“SEC”). Salinan boleh didapati di laman web SEC di . Perkataan seperti “menjangka,” “menganggarkan,” “projek,” “belanjawan,” “ramalan,” “mengira,” “berhasrat,” “merancang,” “mungkin,” “akan,” “boleh,” “hendaklah,” “percaya,” “ramal,” “berpotensi,” “terus,” dan ungkapan serupa bertujuan mengenal pasti kenyataan prospektif tersebut. Kenyataan prospektif ini termasuk, tanpa had, jangkaan Greenland berhubung prestasi masa depan. Selain itu, terdapat ketidakpastian mengenai penyebaran lanjut virus COVID-19 atau kejadian gelombang kes baharu dan impak yang mungkin ditimbulkannya terhadap operasi Syarikat, permintaan terhadap produk Syarikat, rantaian bekalan global dan aktiviti ekonomi secara umum. Sekiranya satu atau lebih risiko atau ketidakpastian tersebut terwujud, atau sekiranya anggapan di sebalik kenyataan prospektif terbukti salah, keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada yang digambarkan di sini sebagai dirancang, dijangka atau diharapkan. Kenyataan yang terkandung dalam kenyataan media ini berhubung corak atau aktiviti lampau tidak semestinya menunjukkan corak atau aktiviti tersebut akan berterusan pada masa hadapan. Greenland tidak berniat dan tidak menganggap diri berkewajipan untuk mengemaskini kenyataan prospektif ini, kecuali diperlukan oleh undang-undang.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)