Greenland Technologies akan Lapor Hasil Kewangan Suku Kedua dan Separuh Pertama 2023 pada Isnin, 20 November 2023

(SeaPRwire) –   EAST WINDSOR, N.J., Nov. 17, 2023 — Greenland Technologies Holding Corporation (NASDAQ: GTEC) (“Greenland” atau “Syarikat”) hari ini mengumumkan bahawa ia akan mengadakan sesi soal jawab pada Isnin, 20 November 2023 pada 8:00 pagi Waktu Timur Amerika Syarikat untuk membincangkan prestasi suku ketiga 2023 dan gambaran perniagaan Syarikat.

Pendaftaran Peserta:  

Pelabur dan penganalisis yang berminat untuk menyertai sesi soal jawab suku ketiga 2023 Greenland perlu mendaftar terlebih dahulu menggunakan URL yang diberikan di bawah. Maklumat akses persidangan akan diberikan selepas pendaftaran. 

Pendaftaran Peserta Secara Atas Talian: 

Siaran langsung dan arkib web juga akan tersedia di bahagian hubungan pelabur laman web Greenland di .  

Mengenai Greenland Technologies Holding Corporation 

Greenland Technologies Holding Corporation (NASDAQ: GTEC) adalah pembangun dan pembuat sistem transmisi untuk mesin pengendalian bahan dan kenderaan elektrik, serta kenderaan perindustrian elektrik. Maklumat mengenai bahagian peralatan berat industri bersih Syarikat boleh didapati di .  

Kenyataan Selamat 

Kenyataan media ini mengandungi kenyataan yang mungkin merupakan “kenyataan prospektif”. Kenyataan sedemikian mencerminkan pandangan Greenland terhadap peristiwa masa depan dan tertakluk kepada risiko dan ketidakpastian seperti yang dinyatakan dalam bahagian Faktor Risiko Laporan Tahunan Greenland pada Borang 10-K yang diajukan kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat (“SEC”). Salinan boleh didapati di laman web SEC di . Kata-kata seperti “menjangka”, “menganggarkan”, “merancang”, “belanjawan”, “ramalan”, “mengira”, “merancang”, “mungkin”, “akan”, “boleh”, “harus”, “percaya”, “ramal”, “berpotensi”, “terus”, dan ungkapan serupa bertujuan mengenal pasti kenyataan prospektif tersebut. Kenyataan prospektif ini termasuk, tanpa had, jangkaan Greenland terhadap prestasi masa depan. Selain itu, terdapat ketidakpastian mengenai penyebaran lanjut virus COVID-19 atau kejadian gelombang kes baharu dan impaknya terhadap operasi Syarikat, permintaan produk Syarikat, rantaian bekalan global dan aktiviti ekonomi secara umum. Sekiranya satu atau lebih risiko atau ketidakpastian ini menjadi kenyataan, atau jika asumsi di sebalik kenyataan prospektif terbukti salah, hasil sebenar mungkin berbeza secara material daripada yang digambarkan di sini sebagai yang dirancang, dijangka atau diharapkan. Kenyataan yang terkandung dalam kenyataan media ini mengenai corak atau aktiviti terdahulu tidak boleh dianggap mewakili corak atau aktiviti masa depan akan berterusan. Greenland tidak berniat dan tidak menganggap berkewajipan untuk mengemaskini kenyataan prospektif ini, kecuali diperlukan oleh undang-undang. 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)