Guadalupe Rodriguez, Ketua CIO Talipot, dan Pengerusi 1200VC, Dilantik Penerima Anugerah Adelante 2024 oleh Angeles Investors

73 Guadalupe Rodriguez, Talipot CIO, and 1200VC Chairman, Named 2024 Adelante Award Recipient by Angeles Investors

(SeaPRwire) –   SAN FRANCISCO, Mei 17, 2024, sebuah komuniti pelaburan ternama yang komited untuk menemui, membiayai, dan membesarkan usaha permulaan Hispanik dan Latino paling menjanjikan, dengan bangganya mengumumkan , Talipot, CIO dan 1200VC, Pengerusi, sebagai penerima anugerah Adelante 2024 yang dihormati. Lupe akan dihormati dengan penghargaan berprestij ini semasa pada Mei 17, 2024, di di San Francisco.

(PRNewsfoto/Angeles Investors)

Sebagai wanita pertama menerima penghormatan ini, Guadalupe mewujudkan semangat adelante – memacu Amerika Syarikat ke hadapan.

Anugerah Angeles Adelante diberikan kepada pemimpin visionari yang telah menunjukkan komitmen luar biasa untuk meningkatkan keusahawanan dalam komuniti Hispanik dan Latino Amerika Syarikat, memacu kemajuan dan inovasi ke hadapan. Sebagai wanita pertama menerima penghormatan ini, Guadalupe mewujudkan semangat adelante – memacu Amerika Syarikat ke hadapan.

“Saya kagumi kepemimpinan idea dan inisiatif Lupe, terutamanya kerana beliau meluaskan peluang untuk mencipta masyarakat yang lebih inklusif. Penguasaan beliau dalam sektor pejabat keluarga juga sangat mengkagumkan. Kami sangat terhormat beliau menerima Anugerah Adelante Angeles,” kata , Pengerusi Lembaga dan Pengasas Angeles Investors.

Guadalupe Rodriguez adalah seorang ahli pelaburan berpengalaman dan pemikir yang terkenal kerana membuka industri baru dan membentuk landskap pelaburan persendirian dengan amalan kelas terbaik. Berkhidmat sebagai Ketua Pegawai Pelaburan Talipot, sebuah pejabat keluarga tunggal terkemuka dengan lokasi di Amerika Syarikat dan Mexico, Guadalupe telah menubuhkan dirinya sebagai penasihat strategik kepada individu bernilai tinggi, syarikat awam dan swasta, dan kerajaan.

Dengan pendekatan visionari dan pengalaman yang luas, Lupe memberdayakan wanita dan orang muda dalam kewangan dan perniagaan, menyokong kesamarataan dan mempromosikan pelaburan alam sekitar, sosial dan impak. Pendekatan moden beliau terhadap pelaburan persendirian mencipta masyarakat yang lebih makmur, membudidayakan pengasas pasaran yang mengubah perniagaan dan individu menjadi aset bernilai.

akan menghormati penerima anugerah Adelante 2024, Guadalupe Rodriguez, dalam malam pengiktirafan dan sambutan di J.P. Morgan di San Francisco, California. Para hadirin boleh . Wakil media digalakkan menghadiri.

berdiri sebagai salah satu kumpulan Pelaburan Malaikat terbesar dan paling pesat berkembang di Amerika, menyatukan individu dari pelbagai keturunan dan latar belakang di seluruh negara untuk menyokong usaha Latino dan Hispanik dalam usaha mereka untuk membina syarikat generasi berikutnya yang memecahkan. membuka akses kepada peluang pelaburan eksklusif dalam ekosistem keusahawanan Hispanik dan Latino dinamik.

SUMBER Angeles Investors

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.