Health In Tech’s eDIYBS Jadi Tumpuan di SIIA

Health In Tech akan mempamerkan betapa cepatnya teknologi eDIYBS dapat memberi sebut harga kumpulan di Persidangan Kebangsaan SIIA tahun ini.

STUART, Fla., 13 Sept. 2023 — Health In Tech, sebuah syarikat insurtech terkemuka yang menyampaikan inovasi mengganggu dan membayangkan semula pelan kesihatan dana sendiri, bersiap sedia untuk mempamerkan platform teknologi pemotongan, eDIYBS, di Persidangan Kebangsaan SIIA akan datang yang dijadualkan pada 8-10 Oktober 2023, di prestij JW Marriott Desert Ridge di Phoenix, Arizona. Acara tahunan ini dianjurkan oleh SIIA, sebuah persatuan berasaskan ahli yang komited untuk menjuarai syarikat dalam sektor insurans diri dan insurans tawanan. SIIA menyediakan ahlinya dengan alat pendidikan, sumber, dan peluang rangkaian yang sangat berharga, menjadikannya titik perhimpunan bagi pemimpin industri.

Memberdayakan Pelanggan dengan kelajuan kilat eDIYBS + Perlindungan tambahan

Suite produk inovatif Health In Tech memberdayakan pelanggannya untuk menyelaraskan dan memperluaskan perniagaan mereka dengan cekap. Ciri menonjol dalam suite ini adalah eDIYBS (Enhanced Do It Yourself Benefit Systems), solusi teknologi pengunderaitan pembiayaan sendiri yang merevolusikan sebutan kumpulan. Dalam masa 2 minit yang mengagumkan, eDIYBS menjana cadangan sebut harga firma yang komprehensif dengan 12 pelan dan empat peringkat. Ciri pembedanya adalah kawalan tanpa tandingan yang ia berikan kepada pengguna atas garis panduan pengunderaitan, diskaun rangkaian, dan reka bentuk pelan peribadi.

eDIYBS telah diperkayakan lagi dengan pengenalan pilihan perlindungan sampingan baru Health In Tech. Dengan kerjasama ManhattanLife, pengguna kini boleh memberi sebut harga Perlindungan Kritikal Penyakit & Kanser Sukarela, Indemniti Kemalangan Tambahan, Pergigian, Penglihatan, Hayat Bertempoh, dan perlindungan jurang. Lapisan perlindungan tambahan ini tersedia untuk sebutan harga cepat melalui eDIYBS, menawarkan pelan yang lebih kukuh yang menangani titik sakit unik dan kritikal pelanggan.

Glenn Hillyer, Ketua Pegawai Pertumbuhan Health In Tech, menekankan kepentingan masa dalam lanskap perniagaan yang cepat masa kini: “Kami faham bahawa masa adalah wang. Dengan eDIYBS, pelanggan kami mendapat kuasa untuk menghasilkan dan menyempurnakan cadangan yang sejajar dengan keperluan mereka – tanpa menunggu diperlukan. Kami teruja untuk menunjukkan kelajuan kilat eDIYBS di persidangan SIIA tahun ini dan menunjukkan kepada pelanggan kami bagaimana untuk menonjolkan diri daripada persaingan dengan pilihan perlindungan kesihatan sampingan kami yang baru diperkenalkan.”

Keith Vohwinkel, Naib Presiden Kanan Jualan di Health In Tech, menggemakan sentimen ini: “Kami teguh dalam dedikasi kami untuk menyediakan solusi inovatif. Penyelesaian eDIYBS kami menggambarkan komitmen ini. Saya sangat menantikan berkongsi lebih lanjut mengenainya di SIIA.”

SIIA menawarkan peluang unik bagi ahlinya untuk belajar daripada pemimpin industri dan menjalin hubungan berharga. Daran Wyckoff, Naib Presiden Kanan Jualan di Health In Tech, menekankan kepakaran pelbagai acara itu: “SIIA mengumpulkan pakar dari semua penjuru industri. Ia peluang untuk berhubung dan belajar daripada tokoh paling berpengaruh dalam pasaran.”

Mike Masters, Naib Presiden Kanan Jualan di Health In Tech, menambah, “Saya teruja untuk berhubung dengan pemimpin industri lain dan kekal dikemas kini tentang berita dan tren terkini. Kami juga menjemput semua peserta persidangan untuk melawat booth kami, #911 dan #909, untuk beg popcorn segar percuma dan untuk mendapatkan bagaimana eDIYBS memberi autonomi penuh dalam merancang strategi pengunderaitan.”

Sambung dengan Health In Tech di SIIA

Kepimpinan Health In Tech akan menghadiri persidangan SIIA tahun ini, termasuk:

  • Glenn Hillyer, Ketua Pegawai Pertumbuhan
  • Keith Vohwinkel, Naib Presiden Kanan Jualan
  • Daran Wyckoff, Naib Presiden Kanan Jualan
  • Mike Masters, Naib Presiden Kanan Jualan

Pasukan Health In Tech akan tersedia di Booth #911 dan #909. Para peserta digalakkan untuk singgah atau menjadualkan mesyuarat dengan pasukan dengan menghantar e-mel ke sales@healthintech.com

Mengenai Health In Tech

Health In Tech adalah syarikat insurtech terkemuka yang menyampaikan inovasi mengganggu dan teknologi hak milik, membayangkan semula risiko, pengunderaitan, dan pembiayaan sendiri, menjadikan proses lebih baik, lebih cepat, dan lebih cekap untuk semua yang terlibat. Ketahui lebih lanjut di healthintech.com.

Untuk maklumat lanjut mengenai Health In Tech, sila layari HealthInTech.com atau hubungi Glenn Hillyer, Ketua Pegawai Pertumbuhan, di ghillyer@healthintech.com.