HUAWEI AppGallery melancarkan ‘Among Heroes: Fantasy Samkok’ — permainan RPG Idle yang menarik dengan visual yang menakjubkan dan pembangunan bebas

SINGAPURA, 15 Sept. 2023 — AppGallery HUAWEI, platform pengedaran apl yang terkemuka, melancarkan RPG Idle sangat dinantikan Among Heroes: Fantasy Samkok pada peranti mudah alih pada 6 September. Permainan ini boleh dimuat turun di Singapura, Malaysia, Thailand dan Vietnam. 


Berpusat pada wira Zaman Tiga Kerajaan seperti jeneral hebat Guan Yu dan pahlawan perkasa Lu Bu, para pemain akan berpeluang untuk menjelajahi Tiga Kerajaan dinasti Han dan mengemudi kisah mitos dengan keberanian, kelicikan dan pesona.

Dibangunkan oleh GameTimeOut, Among Heroes: Fantasy Samkok adalah pengalaman fantasi Samkok yang menyerap dengan grafik yang menakjubkan, watak yang halus, permainan pembangunan yang banyak, taktik yang diperkaya, ganjaran yang hebat dan keseronokan bersosial. Sistem permainan unik membolehkan wira-wira untuk bertukar puak dengan lancar, para pemain mempunyai kebebasan mutlak untuk menyesuaikan permainan dan pengalaman mereka mengikut citarasa, memperkayakan taktik pertempuran. Sistem pembangunan yang pelbagai juga memberi pemain kawalan ke atas pertumbuhan dan peningkatan watak mereka, memperkenalkan cara baru untuk mengarahkan permainan dan kemajuan anda.

“Kami sangat gembira bahawa Among Heroes: Fantasy Samkok kini berada dalam barisan permainan luar biasa kami. Melancarkan gaya pembangunan watak inovatif baru, Among Heroes: Fantasy Samkok akan membuka dunia kemungkinan dari segi taktik pertempuran dan permainan yang saya tahu pemain akan sukai. Saya gembira mengalu-alukan Among Heroes: Fantasy Samkok ke keluarga AppGallery dan teruja untuk melihat bagaimana pemain berinteraksi dengan legenda ini,” kata Rei Xiao, Pengarah Pertumbuhan Ekosistem Perniagaan Mudah Alih, Wilayah APAC Huawei.

Grafik yang Halus dan Keseronokan Bersosial untuk Semua

Dengan grafik berkualiti tinggi dan rekaan watak yang indah yang membawa wira-wira kehidupan, Among Heroes: Fantasy Samkok membolehkan pemain merekrut dan membina pasukan bintang Samkok. Dengan ratusan wira unik yang mempunyai bakat tersendiri untuk dipilih, para pemain benar-benar boleh menghayati diri dalam zaman Samkok untuk berjuang bersama legenda bersejarah di sepanjang sejarah.

Among Heroes: Fantasy Samkok juga mempunyai banyak pilihan untuk pemain yang menikmati permainan berpasukan. Permainan menyokong permainan PVP/PVE/GVG jadi pemain boleh meneroka dan berkawan, berjuang bersama rakan legion atau bersaing di medan perang.

Muat turun Among Heroes: Fantasy Samkok sekarang untuk memenangi ganjaran eksklusif seperti berbilion intan kristal untuk menaik taraf kuasa tempur anda. Log masuk harian menyediakan ganjaran AFK yang hebat untuk meningkatkan perjalanan anda, dan log masuk berturutan 7 hari boleh memenangi kulit edisi terhad yang eksklusif. 

Muat turun Among Heroes: Fantasy Samkok di AppGallery sekarang: 
https://bit.ly/3PBWXhs

Mengenai AppGallery HUAWEI 

AppGallery adalah pasar aplikasi rasmi pada telefon pintar Huawei, yang menampilkan aplikasi terpilih merentasi pelbagai kategori termasuk permainan, pendidikan, gaya hidup, dan fesyen. Di samping itu, pengguna AppGallery mendapat akses ke pelbagai hadiah eksklusif, rebat, kupon dan keistimewaan VIP.  

Ikuti Perkhidmatan Mudah Alih Huawei APAC untuk info lanjut:

Laman Web Rasmi:  https://consumer.huawei.com/sg/mobileservices/

Facebook: https://www.facebook.com/HuaweiMobileServicesAPAC

YouTube: https://www.youtube.com/@HuaweiMobileServicesAPAC/

Discord AppGallery: https://discord.com/invite/swSBmnkdw5

Muat turun AppGallery: https://bit.ly/40VRapY