Hydrolix Menyertai Akamai Qualified Computing Partner Program

(SeaPRwire) –   SINGAPURA, Nov. 16, 2023 —  (NASDAQ: AKAM), syarikat awan yang menggerak dan melindungi kehidupan dalam talian, hari ini telah menerangkan keupayaan daripada sebagai sebahagian daripada Program Rakan Komputer Berkualiti Akamai. Hydrolix menawarkan TrafficPeak yang ditenagai oleh Akamai, platform pengawasan terurus yang berjalan pada Akamai Connected Cloud, platform komputasi awan, keselamatan dan penghantaran kandungan yang paling teragih di dunia.

TrafficPeak menyediakan penglihatan data semasa dan penyimpanan data jangka panjang kepada pelanggan Akamai dengan harga yang jauh lebih rendah berbanding teknologi pengawasan lain. Dengan TrafficPeak, pelanggan Akamai boleh memperoleh maklumat penting tentang aplikasi, pengguna dan infrastruktur mereka dengan integrasi yang mudah, papan pemuka yang boleh disesuaikan, prestasi pertanyaan kurang daripada satu saat, dan penjadualan yang boleh disesuaikan untuk penyimpanan data secara automatik. Sebagai contoh, TrafficPeak bersepadu dengan mudah dengan maklumat keselamatan dan peristiwa pengurusan (SIEM) dan DataStream 2 Akamai untuk menawarkan penglihatan terkonsolidasi ke atas insiden keselamatan dan prestasi aplikasi, semuanya pada satu papan pemuka. Dengan memanfaatkan TrafficPeak, pelanggan boleh mengkorelasikan data SIEM dengan data penghantaran, membolehkan mereka mengenal pasti ancaman keselamatan yang berpotensi seperti lonjakan lalu lintas yang tidak biasa dan insiden lain.

Jenis data tambahan termasuk:

  • Data Pelanggan Media Biasa Akamai (CMCD): memanfaatkan data di sebelah klien untuk mengoptimumkan penghantaran kandungan media secara masa nyata, menghasilkan pengalaman streaming yang lebih baik untuk pengguna akhir.
  • Akamai mPulse: platform pengukuran dan pengoptimuman pengalaman digital yang menyeluruh memberdayakan perniagaan untuk mengukur dan meningkatkan prestasi dan pengalaman pengguna laman web dan aplikasi mereka secara masa nyata.

“Kami bersemangat untuk menyediakan pengawasan masa nyata kepada semua pelanggan keselamatan dan penghantaran Akamai,” kata Marty Kagan, CEO Hydrolix. “Pelanggan Akamai berminat mendapatkan penyelesaian pengawasan berskala yang boleh menangani beban kerja skala Akamai tanpa usaha atau kos memusnahkan.”

“Akamai gembira menyediakan TrafficPeak kepada pelanggan Akamai melalui Program Rakan Komputer Berkualiti Akamai,” kata Matt Berk, Naib Presiden Komputasi Awan di Akamai. “Dengan TrafficPeak, pelanggan Akamai boleh menyerap, menyimpan dan mempersembahkan data Akamai mereka secara lancar, termasuk SIEM, DataStream 2, CMCD dan mPulse terus pada Akamai Connected Cloud.”

Program Rakan Komputer Berkualiti Akamai dirancang untuk memudahkan perkhidmatan berdasarkan penyelesaian yang boleh berinteraksi dengan perkhidmatan komputasi awan Akamai mudah diakses oleh pelanggan Akamai. Perkhidmatan ini disediakan oleh rakan teknologi Akamai yang melengkapkan proses kelayakan yang ketat untuk memastikan mereka mudah didapati untuk dilaksanakan dan berskala di seluruh Akamai Connected Cloud yang teragih secara global.

Untuk maklumat lanjut mengenai Program Rakan Komputer Berkualiti Akamai atau untuk menyertai syarikat teknologi terkemuka yang bekerjasama dengan Akamai, lawati.

Maklumat tambahan mengenai tersedia di.

Mengenai Hydrolix

Hydrolix adalah satu-satunya platform data berteraskan awan yang direka khas untuk beban kerja terabait. Membolehkan pengawasan masa nyata tanpa had, Hydrolix diasaskan untuk mengubah ekonomi data besar dan menangani kebimbangan, halangan teknikal dan had yang wujud pada penyelesaian semasa. Ketahui lebih lanjut mengenai bagaimana Hydrolix membantu organisasi menikmati data mereka di.

Mengenai Akamai

Akamai menggerak dan melindungi kehidupan dalam talian. Syarikat terkemuka di seluruh dunia memilih Akamai untuk membangun, menghantar dan melindungi pengalaman digital mereka – membantu bilion orang hidup, bekerja dan bermain setiap hari. Akamai Connected Cloud, platform edar dan awan yang teragih secara meluas, menempatkan aplikasi dan pengalaman lebih dekat dengan pengguna dan menjauhkan ancaman. Ketahui lebih lanjut mengenai penyelesaian komputasi awan, keselamatan dan penghantaran kandungan Akamai di  dan  atau ikuti Akamai Technologies di , bekas dikenali sebagai Twitter,  dan .

Hubungi: Akamai PR,

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)