Hypertherm Associates mengumumkan acara industri maya SHOP TALK LIVE yang dijadualkan pada 10 dan 11 Oktober 2023

Syarikat memecah pembaharuan melalui acara dan platform maya yang inovatif

HANOVER, N.H., 18 Sept. 2023 — Hypertherm Associates, pengeluar terkemuka sistem pemotongan perindustrian dan perisian, mengumumkan SHOP TALK LIVE¬†acara industri maya global dijadualkan pada 10 Oktober dan 11, 2023.


Peserta akan berpeluang untuk terlibat secara maya dengan rakan sejawat dan pakar industri untuk membincangkan tren industri yang mempengaruhi operasi harian. Acara ini akan merangkumi bengkel praktikal maya, demonstrasi pemotongan untuk mempelajari teknik baru, perbincangan langsung dan tip dan trik untuk menyelaraskan operasi.

“Industri pameran perdagangan terus berkembang dan menyesuaikan diri dengan perubahan tren dan teknologi untuk memberikan pengalaman yang berharga kepada peserta dan pameran. Dengan SHOP TALK LIVE, kami bukan sahaja menerima perubahan ini tetapi juga memimpin dalam menetapkan standard baru untuk aksesibiliti, personalisasi, integrasi teknologi, dan kelestarian dalam pameran perdagangan.” kata Hypertherm Associates Naib Presiden Eksekutif Jualan dan Pemasaran Hidde van Hoeven.

“Kami berharap dapat bertemu dengan orang lain dalam industri kami untuk mengalami bersama, perjalanan berkongsi ilmu, inspirasi, dan hubungan.”

Acara ini akan disiarkan dari persekitaran platform maya SHOP TALK syarikat yang baru, jauh daripada webinar standard. Melalui studio maya SHOP TALK yang baru, syarikat akan memecah pembaharuan, mewujudkan peluang untuk bertukar-tukar idea yang akan memberikan pengalaman luar biasa dan penghayatan.

Lawati halaman acara untuk mengakses program acara penuh dan senarai pembentang. Sertai SHOP TALK LIVE dan daftar di sini.

Sepanjang acara, anda akan berpeluang mendengar barisan pembentang, pemikir terkemuka, dan pakar dalam pelbagai bidang yang luar biasa. Sesi-sesi ini akan menggalakkan penglibatan aktif oleh peserta.

Peserta juga akan mempunyai akses ke SHOP TALK, platform 3D baru, 24/7. Periksa di sini. Sesi rakaman dan kandungan berharga lain yang menampilkan pelbagai penyelesaian teknologi Hypertherm Associates akan tersedia untuk membantu pelanggan dan rakan kongsi menjalankan perniagaan mereka pada bila-bila masa diperlukan.

Mengenai Hypertherm Associates

Hypertherm Associates ialah pengeluar produk pemotongan perindustrian dan perisian yang berpusat di Amerika Syarikat. Produknya, termasuk sistem plasma Hypertherm dan sistem jet air OMAX, digunakan oleh syarikat di seluruh dunia untuk membina kapal, kapal terbang, dan kereta api; membina bangunan keluli, membuat peralatan berat, mendirikan turbin angin, dan banyak lagi. Selain daripada sistem pemotongan, syarikat ini mewujudkan CNC, dan perisian yang dipercayai untuk prestasi dan kebolehpercayaan yang menghasilkan peningkatan produktiviti dan keuntungan untuk ratusan ribu perniagaan. Ditubuhkan pada tahun 1968, Hypertherm Associates ialah syarikat dimiliki sepenuhnya oleh Associate, yang menggaji kira-kira 2,000 orang Associate, dengan operasi dan perwakilan rakan kongsi di seluruh dunia. Ketahui lebih lanjut di www.HyperthermAssociates.com.

HUBUNGI: Cherrist Chuah, cherrist.chuah@hypertherm.com