Inovasi Menarik Venus Medtech untuk Jantung Struktural Akan Dipamerkan di London Valves 2023

(SeaPRwire) –   Syarikat itu akan membentangkan portfolio produk yang kian berkembang untuk merawat keempat-empat katil jantung di booth dan pelbagai acara semasa persidangan.

HANGZHOU, China, Nov. 20, 2023 — Venus Medtech sedang mengubah cara dunia merawat penyakit struktur jantung. Syarikat itu akan membentangkan produknya di booth (#28), semasa dua simposium, dalam beberapa pembentangan podium dan pada jamuan koktel khas di mana ia akan melancarkan kajian klinikal berbilang pusat SMART-ALIGN.


Simposium struktur jantung pada November 20 dan 21

Syarikat itu akan menganjurkan dua simposium pada November 20 dan 21 yang akan membolehkan pakar kardiologi intervensi memperdalam pengetahuan mereka tentang intervensi struktur jantung. Yang pertama, “Valve tricuspid Transcatheter: Cardiovalve keeps it in motion” akan didedikasikan untuk membincangkan keputusan terkini dan rancangan masa depan untuk sistem penggantian katil tricuspid Cardiovalve. Dalam kedua, “Addressing remaining issues after TAVI: What to expect from the new generation,” penterjemah akan memberi tumpuan kepada alat dan teknik yang membentangkan Venus Vitae.

Melancarkan Kajian SMART-ALIGN dengan kajian pendaftaran bermula setiap tahun

Tambahan pula, Venus akan dengan rasminya melancarkan kajian SMART-ALIGN untuk menilai prestasi Sistem Valve Jantung Transcatheter Venus-Vitae pada pesakit dengan stenosis aortik yang teruk. Kajian itu akan mengumpulkan 150 pesakit di 20 pusat perubatan di seluruh dunia. Kajian baru ini membina atas kajian TARGET yang dilancarkan pada London Valves 2022, yang menilai sistem Cardiovalve untuk penggantian katil tricuspid transcatheter. Cardiovalve kini berada di landasan untuk kelulusan CE pada akhir 2026, dengan hampir separuh pesakit sudah didaftarkan. Sebelum ini, Venus Medtech mencapai kejayaan besar dengan sistem Pvalvenya menggantikan katil paru-paru, dengan mendapat kelulusan CE pada 2022 dan merancang untuk kajian pendaftaran FDA pada 2024. Kajian-kajian ini menjadi kesaksian misi Venus Medtech, dengan secara konsisten memperbaiki rawatan penyakit struktur jantung.

Tentang Venus Medtech

Venus Medtech (Hangzhou) Inc. () komited kepada inovasi struktur jantung. Kami sedang membangunkan dan memasarkan penyelesaian menyeluruh untuk penyakit struktur jantung. Pipeline kami yang kukuh, meliputi keempat-empat katil jantung daripada TAVR, TPVR, TMVR, dan TTVR sehingga kardiomiopati hipertrofik dan rawatan denervasi buah pinggang hipertensif (RDN), menggariskan komitmen kami yang tak berbelah bahagi.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingapuraNow, SinchewBusiness, AsiaEase; Thailand: THNewson, ThaiLandLatest; Indonesia: IndonesiaFolk, IndoNewswire; Philippines: EventPH, PHNewLook, PHNotes; Malaysia: BeritaPagi, SEANewswire; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: TaipeiCool, TWZip; Germany: NachMedia, dePresseNow)