Inovasi Pemanasan Rumah: Penyelidikan & Pembangunan British Mendedahkan Bateri Siap BOLT e-Boiler, Pemain Utama Mendefinisikan Kecekapan Tenaga, Kini Melancarkan di Kickstarter

(SeaPRwire) –   LONDON, Nov. 16, 2023 — British R&D, sebuah syarikat inovatif UK merevolusikan landskap pemanasan rumah dengan menyepadukan sumber tenaga yang pelbagai, kecekapan tenaga, dan ciri-ciri aplikasi mudah alih yang mesra pengguna, memimpin era baru pemanasan rumah dan penyelesaian air panas yang cekap dan mampan.

BOLT Battery-ready e-Boiler is here to revolutionise the home heating landscape by seamlessly blending energy sources of solar and grid for 99.98% energy efficiency, and AI-powered app features, ushering in a new era of efficient, sustainable home heating, and hot water solutions.
BOLT Battery-ready e-Boiler is here to revolutionise the home heating landscape by seamlessly blending energy sources of solar and grid for 99.98% energy efficiency, and AI-powered app features, ushering in a new era of efficient, sustainable home heating, and hot water solutions.

Menangani Paradigma Perubahan Pemanasan Rumah: BOLT Muncul Sebagai Pesaing untuk Sektor Pemanasan Rumah dan Air Panas yang Berkembang.

Apabila negara-negara di seluruh dunia meningkatkan usaha untuk mengurangkan pelepasan karbon, UK dan EU melarang ketuhar gas dalam bangunan baru menjelang 2025 dan sepenuhnya menjelang 2036. Walau bagaimanapun, lebih 54% rumah di England tidak mempunyai infrastruktur untuk alternatif gas sedia ada.

Walaupun pompa haba mendapat sambutan, kos pemasangan yang tinggi, keperluan ruang, penyelenggaraan, dan prestasi cuaca sejuk terhad yang terhad menunjukkan keperluan untuk penyelesaian yang lebih inovatif.

Ketuhar Elektrik BOLT Menetapkan Piawaian Baru untuk Keselesaan dan Kecermatan Rumah:

Pemanfaatan Kuasa Optimum: Teknologi berpaten menggabungkan sumber tenaga ganda, grid dan solar, dengan penyimpanan bateri, memberdayakan ketuhar untuk menyamai prestasi ketuhar gas 28kW-30kW menggunakan hanya 12kW elektrik (50A ambilan).
*Kuasa lebih rendah juga tersedia dalam 6kW dan 8kW.

Penukar Habapan Terkini: Rekabentuk penukar haba inovatif mengurangkan isipadu air dan meningkatkan luas permukaan, membolehkan pemanasan air dengan hampir tiada kehilangan haba untuk mandi, mempamerkan inersia haba terendah mana-mana ketuhar.

Inersia Haban Tidak Berbanding: Menghapuskan keperluan tangki tradisional untuk mencapai mandi berterusan dengan kadar aliran tinggi dengan hanya 12 kW, mengatasi konvensional gas, silinder air, dan pompa haba.

Penggunaan Elektrik Berkurangan: Kurangkan ketergantungan grid dengan menyambungkan panel suria terus kepada ketuhar, menghasilkan kecekapan suria yang lebih tinggi dan kesan kemampanan yang dipertingkatkan.

Aplikasi AI BOLT: Optimum cas bateri semasa tempoh tarif rendah, penyepaduan solar, dan menjejak dan membuat temu janji jurutera di UK. Kekayaan data ini selanjutnya menyempurnakan model AI bersepadu yang menumpukan keselesaan, kesedaran alam sekitar, dan kecekapan ekonomi.

Untuk maklumat lanjut mengenai Ketuhar e-Boiler BOLT, lawati di Kickstarter.

Mengenai British R&D:
British R&D, syarikat permulaan UK dari Electric Combi Boilers Company (ECBC) dan anak syarikat kumpulan Abcot UK, berada di garis hadapan merevolusikan penyelesaian pemanasan rumah. Dengan dedikasi kepada inovasi, kualiti, dan kemampanan, syarikat ini mereka bentuk masa depan hidup yang lebih cekap tenaga.

Hubungi Media:
Jaskiran Nagi
 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)