Jimmy’s Jazz & Blues Club Menampilkan Penyanyi dan Penulis Lagu Terkenal LINDSEY WEBSTER pada hari Jumaat, 26 Januari pada pukul 7:30 P.M.

Jimmy's Jazz & Blues Club Features Award-Winning Singer & Songwriter LINDSEY WEBSTER on Friday January 26 at 7:30 P.M.

(SeaPRwire) –   LINDSEY WEBSTER adalah pemenang anugerah Billboard Magazine “Artist-of-the-Year” sebanyak dua kali dan muziknya merangkumi dunia Jazz, R&B, Pop, Rock, dan sebagainya. Tiket untuk Lindsey Webster di Jimmy’s Jazz & Blues Club di Portsmouth, NH pada Jumaat 26 Januari pada 7.30 PTG, serta senarai terkini untuk tahun 2024 boleh didapati di Ticketmaster.com dan Jimmy’s Online Event Calendar di: .

PORTSMOUTH, N.H., 17 Dis. 2023 — Jimmy’s Jazz & Blues Club Features Award-Winning Singer & Songwriter LINDSEY WEBSTER pada Jumaat 26 Januari pada 7.30 PTG. Pendekatan yang menarik daripada Lindsey Webster telah memenangi dua Album Nombor 1, dua Single Nombor 1, dan sepuluh Single Top 10 di Carta Jazz Kontemporari Billboard. Dua album terakhirnya, A Woman Like Me (2020) dan Reasons (2022), kedua-duanya mencapai Nombor 1 di iTunes Carta Jazz.

Penyanyi Pemenang Anugerah LINDSEY WEBSTER membuat persembahan di Jimmy's Jazz & Blues Club pada Jumaat 26 Januari pada 7.30 PTG. Tiket boleh didapati di Ticketmaster.com dan www.jimmysoncongress.com.

“Kelas, konsisten, dan luar biasa…tiga perkataan yang menggambarkan penyanyi dan penulis lagu jazz kontemporari Lindsey Webster.”

“Webster bersuara, autentik dan layak disenaraikan dalam senarai bakat baru yang mengekalkan tradisi dan membawanya ke tahap berikutnya.”
— ALL ABOUT JAZZ

“Kelas, konsisten, dan luar biasa. Tiga perkataan ini menggambarkan penyanyi dan penulis lagu jazz kontemporari Lindsey Webster.”
— POPMATTERS

“[Webster] Mengagumkan
— BBC RADIO

Lindsey Webster mempunyai julat yang sempurna dan telah dibandingkan dengan Mariah Carey, Whitney Houston dan Minnie Ripperton, manakala penulisan lagu yang ringan dan puisi beliau mengingatkan karya Sade. Soultracks menyatakan, “Jika Carole King dan Sade mempunyai anak, beliau akan menjadi Lindsey Webster.” Dua lagu Nombor 1 Billboard Webster menjadikan beliau penyanyi pertama dalam format ini untuk mencapai Nombor 1 sejak Sade yang terkenal.

Webster membuat sejarah pada tahun 2016 dengan lagu asalnya, “Fool Me Once”, yang merupakan lagu vokal pertama yang dipacu untuk mencapai carta Nombor 1 Billboard Contemporary Jazz sejak “Soldier of Love” Sade pada tahun 2010, dan beliau menewaskan tempoh tiga minggu Sade di Nombor 1 dengan empat minggu di puncak carta.

Pada bulan November 2016, Webster membuat debut albumnya di Shanachie dengan Back To Your Heart yang menghasilkan tiga lagu yang mencapai Top 3 di Carta Jazz Kontemporari Billboard – “Back To Your Heart,” “Next To Me” dan “Where Do You Want To Go,” yang mencapai Nombor 1.

Pada tahun 2018, Webster menyaksikan pelancaran album ‘Love Inside’, yang menampilkan hit Top 5 “Love Inside” dan single Top 10 “It’s Not You, It’s Me” yang menampilkan Rick Braun.

Webster mempunyai keupayaan dinamik untuk menawan sesebuah bilik. Biarkan beliau menyanyikan balada dan anda boleh mendengar jarum jatuh. Intonasinya yang sempurna, serta ketepatan dan frasa yang peka beliau, bersama-sama dengan orkestrasi yang indah, pasti akan menghentikan anda di landasan.

Tiket dan Senarai Persembahan Semasa LINDSEY WEBSTER
Senarai Persembahan 2023 termasuk 10 NEA Jazz Masters, 51 Pemenang Anugerah GRAMMY®, 48 Pemenang Anugerah Blues Music, dan senarai lengkap pemuzik berbakat dengan 450+ Pencalonan Anugerah GRAMMY® di kalangan mereka. Tiket untuk LINDSEY WEBSTER di Jimmy’s Jazz & Blues Club pada Jumaat 26 Januari pada 7.30 PTG, serta senarai terkini untuk tahun 2024, boleh didapati di dan Laman Acara Dalam Talian Jimmy’s di:

MENGENAI JIMMY’S JAZZ & BLUES CLUB
Misi Jimmy’s Jazz & Blues Club adalah untuk menyediakan pengunjung dengan pengalaman tunggal, kelas dunia yang menampilkan jazz dan muzik blues serius disajikan dengan makanan istimewa. Jimmy’s Jazz & Blues Club menampilkan persekitaran yang luar biasa dan menakjubkan yang direka untuk menyampaikan kualiti akustik tertinggi dengan menggunakan teknologi pengeluaran, bunyi dan cahaya terkini. Jimmy’s Jazz & Blues Club terletak di dalam bangunan indah yang dipulihkan pada tahun 1905 di 135 Congress Street di pusat sejarah Portsmouth, New Hampshire. Untuk maklumat lanjut, lawati atau ikuti kami di Facebook di dan Instagram di . Daftar untuk untuk mengetahui Persembahan Akan Datang, Pengumuman Artis Baharu, Tawaran Promosi, Tarikh Jualan Tiket, Persembahan Istimewa, dan Jimmy’s Sunday Jazz Brunch. Pada bulan Jun 2023, Jimmy’s Jazz & Blues Club dianugerahkan Anugerah Pertunjukan Wain Spectator untuk Senarai Wain cemerlangnya.

ACARA PERIBADI DI JIMMY’S
Pusat kesenian dan budaya yang luar biasa di pusat sejarah Portsmouth, New Hampshire, Jimmy’s Jazz & Blues Club menawarkan venue yang jarang dan luar biasa untuk menganjurkan fungsi korporat penting, perkahwinan, persidangan kecil atau berskala besar, parti peribadi dan sambutan yang tidak terlupa. Pasukan di Jimmy’s Jazz & Blues Club meletakkan jiwa dan semangat dalam mencipta ruang acara berkhidmat penuh dengan teknologi pengeluaran, bunyi dan cahaya terkini yang disampaikan dengan pengalaman kulinari puncak. Pendekatan kami yang berfokus tinggi, yang disediakan oleh kakitangan acara profesional dan berpengalaman, memastikan semuanya diselaraskan untuk melebihi jangkaan anda. Untuk memulakan perbualan mengenai menganjurkan acara anda di Jimmy’s Jazz and Blues Club, sila hubungi kami di 888-603-JAZZ, atau isi

Sertai Pasukan KELUARGA RESTORAN LABRIE GROUP
Dirangsang oleh komitmen kepada kecemerlangan kulinari dan hospitaliti, pengasas Michael dan Peter Labrie dan pasukannya memahami bahawa penting untuk mencari ahli pasukan berbakat untuk setiap restoran Keluarga Restoran Labrie — Jimmy’s Jazz & Blues Club, The Atlantic Grill, The River House, dan Rio Tequila Cantina — semua di Portsmouth, New Hampshire. Peluang kerjaya dan kekosongan kerja semasa boleh didapati di .

Laman Web:

Hubungi:
Suzanne Bresette

888-603-JAZZ

Jimmy's Jazz & Blues Club - Jazz Serius, Blues & Makanan! (PRNewsfoto/Jimmy's Jazz & Blues Club)

SUMBER Jimmy’s Jazz & Blues Club

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.