JLL Asia Pasifik Dianugerahi Anugerah Syarikat Tahun 2023 APAC Frost & Sullivan untuk Menyampaikan Portfolio Produk yang Luas yang Memenuhi Tuntutan Industri dan Harapan Pelanggan

38 JLL Asia Pacific Awarded Frost & Sullivan's 2023 APAC Company of the Year Award for Delivering a Broad Product Portfolio That Meets Industry Demands and Customer Expectations

(SeaPRwire) –   Jones Lang LaSalle Asia Pacific (JLL) menangani keperluan pasaran yang tidak terpenuhi dengan kepimpinan kuatnya yang menggabungkan strategi berpusatkan pelanggan yang tidak tertandingi dan pelaksanaan strategi yang cemerlang.

SAN ANTONIO, April 14, 2024 baru-baru ini mengkaji industri pengurusan kemudahan di Asia Pasifik dan, berdasarkan penemuannya, mengiktiraf dengan Anugerah Syarikat Tahunan APAC 2023. JLL ialah pembekal perkhidmatan pengurusan hartanah komersial dan pelaburan global yang menyediakan penyelesaian terpadu untuk membantu pelanggan mengoptimumkan prestasi bangunan dan mencapai matlamat kelestarian.

JLL Asia Pacific Awarded Frost & Sullivan’s 2023 APAC Company of the Year Award for Delivering a Broad Product Portfolio That Meets Industry Demands and Customer Expectations

Syarikat itu menawarkan portfolio perkhidmatan hartanah terbaik di pasaran, termasuk banyak ciri dan keupayaan yang kukuh. Antara ciri-ciri utama termasuk strategi dan penyelesaian berasaskan hasil yang membolehkan pelanggan meningkatkan tahap prestasi tempat kerja, maksimakan kecekapan kos, dan mempercepatkan pelaksanaan teknologi sementara mengurangkan risiko yang berkaitan. JLL memanfaatkan teknologi merosakkan dan data masa nyata untuk meningkatkan prestasi tempat kerja, meningkatkan kecekapan kemudahan, dan meningkatkan daya produktiviti manusia secara dramatik. Sebagai contoh, JLL menyediakan peranti realiti campuran (AR) atau realiti bercampur dengan kamera definisi tinggi yang memberikan panduan masa nyata yang mempermudah pengesahan, dokumentasi, audit, pemeriksaan, dan proses latihan.

Untuk mengekalkan kemas kini, JLL memantau dengan teliti trend pasaran dan permintaan pelanggan yang berkembang untuk mereka bentuk penyelesaian inovatif dan khusus yang meningkatkan produktiviti tempat kerja, pengalaman manusia, pengurusan perubahan, kecekapan tenaga dan kelestarian. Syarikat itu bekerjasama secara aktif dengan pelbagai pemangku pasaran untuk mengurangkan pelepasan karbon dan meningkatkan kecekapan tenaga. Oleh itu, JLL melancarkan Carbon Pathfinder (CPF), teknologi perancangan penurunan karbon yang berkuasa membolehkan pelanggan membangunkan strategi pelaburan dinamik berasaskan data untuk meramal dan membayangkan risiko peralihan iklim portfolio mereka, mencipta laluan penurunan karbon boleh tindakan, dan membuat keputusan pelaburan aset dan perancangan modal berdasarkan maklumat.

“JLL menawarkan portfolio penyelesaian yang paling menyeluruh di pasaran, termasuk banyak ciri dan keupayaan yang kukuh. Antara ciri-ciri utama termasuk strategi dan penyelesaian berasaskan hasil membolehkan pelanggan meningkatkan prestasi tempat kerja, portfolio hartanah dan orang mereka,” kata Janice Wung, pengurus program bagi Tenaga & Alam Sekitar di Frost & Sullivan.

JLL mempunyai perkhidmatan pelanggan dan sokongan 24/7 melalui pasukan pakar kejayaan pelanggan yang sangat khusus, yang membantu pelanggan dengan kemaskini tepat masa, akses pantas ke wawasan boleh tindakan, dan panduan strategik. JLL juga bergantung kepada maklum balas pelanggan untuk memberi panduan kepada jalan produknya dan mengekalkan keunggulan inovatifnya. Pendekatan ini membolehkan JLL memahami sepenuhnya permintaan unik pelanggannya dan menyesuaikan diri dengan penyelesaian khusus mengikut keperluan mereka.

Selain itu, syarikat itu menonjol dalam industri kerana mempromosikan budaya kerjasama yang kukuh, yang akhirnya diterjemahkan kepada perkhidmatan pelanggan premium.

“Frost & Sullivan memuji JLL kerana kepentingan tinggi yang diberikan kepada kepuasan pelanggan, proses yang lancar dan hubungan berterusan dengan pelanggan jangka panjang, yang meningkatkan dan memperbaiki pengekalan pelanggan dan ekuiti jenama,” kata Pavel Zhebroiski, penganalisis amalan terbaik di Frost & Sullivan.

Setiap tahun, Frost & Sullivan menyampaikan anugerah Syarikat Tahunan kepada organisasi yang menunjukkan kecemerlangan dari segi strategi pertumbuhan dan pelaksanaan dalam bidangnya. Anugerah itu mengiktiraf tahap inovasi yang tinggi dengan produk dan teknologi, dan kepimpinan yang dihasilkan dari segi nilai pelanggan dan penembusan pasaran.

Anugerah Amalan Terbaik Frost & Sullivan mengiktiraf syarikat di pelbagai pasaran serantau dan global untuk menunjukkan pencapaian luar biasa dan prestasi yang unggul dalam kepimpinan, inovasi teknologi, perkhidmatan pelanggan, dan pembangunan produk strategik. Ahli analisis membandingkan peserta pasaran dan mengukur prestasi melalui temu bual mendalam, analisis, dan penyelidikan sekunder yang mendalam untuk mengenal pasti amalan terbaik dalam industri.

Mengenai Frost & Sullivan

Selama enam dekad, Frost & Sullivan telah terkenal di seluruh dunia kerana peranannya dalam membantu pelabur, pemimpin korporat dan kerajaan untuk menavigasi perubahan ekonomi dan mengenal pasti teknologi merosakkan, Megatrend, model perniagaan baru dan syarikat untuk bertindak, yang menghasilkan aliran pertumbuhan berterusan untuk memacu kejayaan masa depan..

Hubungi:

Tarini Singh
P: +91- 9953764546
E:

Hubungi JLL Asia Pasifik
Andrew Peck
P: +65 9823 7917
E:

SUMBER: Frost & Sullivan

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.