JPAR® – Real Estate Memperluaskan Jangkauannya ke 30 Negeri pada 2023 dan Melancarkan Pelan Pertumbuhan

49 1 JPAR® - Real Estate Expands its Footprint to 30 States in 2023 and Launches Growth Plans

(SeaPRwire) –   Dikenali untuk model berpusatkan ejennya dan platform teknologi canggih, syarikat ini mengagungkan pertumbuhan berterusannya dan mengumumkan rancangan untuk pengembangan pesat pada 2024!

PLANO, Texas, 30 Dis 2023, sebuah francais hartanah terkemuka, dengan sukacitanya melaporkan pertumbuhan dan pencapaian tahunannya pada 2023 dan mendedahkan rancangannya untuk terus berkembang dengan kedudukan pasaran yang agresif dan berpusatkan ejen.

JPAR® – Real Estate Expands its Footprint to 30 States in 2023 and Launches Growth Plans

Pada 2023, JPAR® telah diiktiraf sebagai francais berkos rendah teratas, merayakan lokasi baru di banyak pasaran kunci di seluruh Amerika Syarikat, melancarkan program kesihatan yang berjaya menuju ke arah faedah kakitangan yang menyeluruh, semuanya sambil memberdayakan broker dan ejennya dengan salah satu platform pemasaran, teknologi dan latihan yang paling kuat dalam industri.

JPAR diketuai oleh pakar industri, Chris Sears, Presiden, JPAR® – Real Estate dan Laura O’Connor, Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif, JPAR® Affiliated Network. Kedua-dua pemimpin ini diiktiraf untuk kepimpinan transformasi dan pertumbuhan mereka.

“Jaringan Bersekutu JPAR® telah menambah beberapa rakan sekutu baru kepada rangkaian kami tahun ini dan kami bersedia untuk kejayaan pada 2024. Model francais kami yang fleksibel dan berpusatkan ejen terus menarik para usahawan yang bersedia untuk membawa perniagaan mereka ke tahap berikutnya,” kata O’Connor.

Pembukaan Pejabat JPAR® – Affiliated Network pada 2023:

 • JPAR® – Magnolia Group: Mt. Pleasant, SC
 • JPAR® – Platinum: Littleton, CO
 • JPAR® – Iron Horse Real Estate: Pleasanton, CA
 • JPAR® – Corona Luxe: Corona, CA
 • JPAR® – Gulf Coast: Orange Beach, AL
 • JPAR® – 5 Star Properties: Columbia, MD
 • JPAR® – Duke City: Albuquerque, NM
 • JPAR® – Premier Destination Realty: Providence, RI
 • JPAR® – Southern Charm: Florence, AL

“Model +JPAR® kami dibuat khas untuk broker yang ingin mempertahankan identiti pasaran mereka sambil mendapat manfaat daripada sokongan teknologi, latihan dan pemasaran terkemuka di industri,” tambah O’Connor.

Perkongsian Perkongsian Broker +JPAR® yang dilancarkan pada 2023:

 • Shelly Wagner dan Rakan-Rakan +JPAR®: Shreveport, LA
 • Western Home Realty +JPAR®: Casper, WY
 • Akan datang ke New York!

Selain daripada pengembangan jenama, JPAR® juga telah membuat perbezaan di bawah kepimpinan O’Connor dengan siri wawancara W.E.L.L. (Women Empowering, Listening, and Leveraging). Siri ini meningkatkan suara pemimpin wanita yang membuat perbezaan, menggalakkan kerjasama, dan memacu perubahan bermakna dalam industri hartanah. Inisiatif seperti ini dan lain-lain menyumbang kepada jenama ini diiktiraf sebagai francais teratas untuk kepelbagaian, keadilan dan penyertaan oleh Majalah Entrepreneur.

Dengan Organisasi Kesihatan Seluruh JPAR, ejennya yang berjumlah 3,700 kini mempunyai akses kepada tiga program bertujuan untuk meningkatkan kesihatan keseluruhan mereka: JPAR® Wellness, JPAR® Health, dan JPAR® Wealth. JPAR® Wellness dilancarkan pada Oktober 2023 bekerjasama dengan Avibra untuk memberikan insurans hayat dan AD&D percuma kepada ejen JPAR selain daripada pelbagai manfaat lain. JPAR® Health membolehkan ejen berunding dengan penasihat kesihatan untuk melihat pasaran pelan insurans kesihatan ACA dan swasta yang berharga rendah. Peringkat awal JPAR® Wealth dilancarkan pada 2023 termasuk perkongsian pendapatan perekrutan yang tersedia di pejabat terpilih.

JPAR telah meningkatkan penawarannya dalam teknologi untuk ejennya dan sekutunya pada 2023 melalui beberapa penawaran baru. Pada Mac, jenama ini mengumumkan bahawa semua ejen akan menerima lesen premium untuk Dotloop dalam inisiatifnya untuk bersekutu dengan pembekal yang menggalakkan integrasi yang lebih kuat di merata suite teknologi JPAR®. Jenama ini juga telah memberikan semua sekutunya lesen untuk MoxiBalance, perisian pentadbiran pejabat terkemuka untuk memberikan pemimpin di semua peringkat organisasi dengan data prestasi yang relevan. Perkongsian JPAR® dengan CubiCasa merupakan salah satu perkongsian pertama vendor itu dengan jenama hartanah perumahan, dan syarikat-syarikat ini telah bersama-sama melaksanakan visi untuk membawa pelan lantai ke setiap senarai.

Pelantikan Chris Sears sebagai Presiden operasi broker JPAR® – Real Estate di Texas, kini terdiri daripada 27 pejabat milik syarikat di seluruh negeri dengan lebih daripada 2,200 ejen berpusat di Texas di mana beliau berada untuk memacu inovasi, menggalakkan pertumbuhan, dan lebih kukuhkan kedudukan JPAR® sebagai kuasa utama hartanah di pasaran Texas.

JPAR® akan terus berinovasi dengan mewujudkan perkongsian yang memecahkan dalam industri dengan fokus jelas untuk mencipta persekitaran terbaik bagi ejen untuk berjaya sebagai pemilik perniagaan.

Mengenai JPAR®: JPAR® – Real Estate () ialah francais hartanah penuh perkhidmatan dan platform francais yang menawarkan model berdasarkan yuran transaksi yang sangat kompetitif dan budaya berpusatkan ejen. Platform JPAR® menyediakan sokongan tujuh (7) hari seminggu, rangkaian teknologi komprehensif, pemasaran, penjanaan peluang, latihan dan pemandu kepada ejen. Pemilik bersekutu JPAR® mendapat manfaat daripada kajian kepatuhan, konsultasi 1-ke-1, sokongan perekrutan dan rangkaian rakan sejawat pemimpin berpengaruh dalam industri. Syarikat ini mengagungkan 3,700 ejen yang beroperasi di 75 pejabat di 30 buah negeri dan menutup jualan tahunan bernilai $7.8B.

JPAR® ialah francais hartanah progresif yang berfokus untuk memberdayakan profesional hartanah untuk memberikan perkhidmatan cemerlang dan mencapai keputusan cemerlang. Dengan teknologi terkini, sokongan menyeluruh dan pendekatan berpusatkan pelanggan, JPAR® berkomitmen untuk mentransformasi pengalaman hartanah bagi ejen dan pelanggan.

Untuk maklumat lanjut mengenai penyertaan dalam pertumbuhan JPAR®, lawati (pemilikan) atau (ejen).

Hubungi Media:
Hubungi Korporat:

SUMBER JPAR® Real Estate

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.