JSAUX menyambut Hari Jumaat Hitam di laman web baharu mereka

(SeaPRwire) –   Acara ini akan diadakan dari 9 November hingga 30 November

HONG KONG, 13 Nov. 2023 — Setelah memperbaharui laman webnya, pembuat peralatan elektronik JSAUX mengumumkan acara jualan besar pertamanya, tepat pada masa . Untuk pertama kalinya, pelanggan akan dapat membeli barisan aksesori baru (ROG Ally, iPhone 15) dengan harga diskaun. Selain itu, JSAUX memperkenalkan Acara Senarai Keinginan, di mana tiga pelanggan akan mendapatkan barang dalam senarai keinginan mereka secara percuma.

Acara Black Friday akan diadakan dari 9 November hingga 30 November. JSAUX akan menawarkan diskaun eksklusif untuk pelbagai produk di laman webnya, termasuk Aksesori Steam Deck, ROG Ally, dan iPhone 15, serta pelbagai kabel, pengecas kuasa, dan lain-lain.

JSAUX

Berikut adalah pratonton beberapa produk terpilih dengan harga diskaun:

  • : $19.99 (25% diskaun)
  • : $14.99 (25% diskaun)
  • : $32.99 (23% diskaun)
  • : $29.99 (25% diskaun)
  • : $19.99 (33% diskaun)

Pelanggan akan dapat menjimatkan wang dengan promosi tambahan semasa acara. Mereka yang membelanjakan lebih daripada $50 akan menerima diskaun tambahan 10%, mereka yang membelanjakan lebih daripada $100 akan mendapat diskaun tambahan 20%. Dan pelanggan yang membelanjakan lebih daripada $200 akan mendapat diskaun tambahan 30%. 

Akhir sekali, JSAUX akan memilih tiga pengguna dan hadiahkan setiap barang dalam senarai keinginan mereka. Pemenang akan dipilih pada peringkat berbeza semasa promosi. Ikuti platform media sosial JSAUX untuk maklumat lanjut mengenai promosi ini.

ASSET

Semua aset visual untuk produk yang disenaraikan di sini boleh dimuat turun di laman web rasmi .

HUBUNGI
Untuk sebarang pertanyaan lanjut, anda boleh hubungi kami di . Anda juga boleh hubungi wakil jenama dan teruskan maklumat produk terbaru di media sosial!

MENGENAI JSAUX

JSAUX, sebuah pemimpin dalam inovasi dan kualiti, menghasilkan produk-produk yang menjadi penjual terbaik di lebih 100 negara dan rantau di seluruh dunia, melayani lebih 20 juta pengguna. Sejak 2016, pelbagai barisan produk JSAUX yang dijual di Amazon telah dianugerahkan sebagai “Penjual Terbaik #1”, menduduki tangga teratas beberapa kategori. Kejayaan ini telah mengukuhkan kedudukan JSAUX dalam pasaran aksesori elektronik dan seterusnya mengukuhkan jenama sebagai salah satu daripada 100 jenama Cina teratas di Amazon.

Pada 2022, JSAUX dengan pantas menjadi salah satu jenama paling popular dalam aksesori permainan, dengan ketara mengukuhkan kedudukannya sebagai jenama utama untuk aksesori Steam Deck. Inovasi produk, kualiti yang unggul, rantaian bekalan yang kukuh, dan strategi jenama yang berpusatkan pengguna telah membolehkan ia secara berterusan mereka dan menghasilkan produk cemerlang selama tujuh tahun kebelakangan ini. Pencapaian ini adalah hasil koordinasi yang licin dalam pasukan dalaman kami, merangkumi penyelidikan dan pembangunan hingga pembuatan produk dan pemasaran global.

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)