K1 Hemispheres dikerahkan dan diaktifkan di hospital dan gereja

K1HX2
(SeaPRwire) –  

MOUNTAIN VIEW, Calif.– [NASDAQ: KSCP] (“Knightscope” atau “Syarikat”) , pengasas inovatif dalam bidang robotik dan teknologi kecerdasan buatan (“AI”) yang memberi tumpuan kepada keselamatan awam, hari ini mengumumkan bahawa dua pelanggan baru kini mempunyai menyediakan perlindungan halaman yang dipertingkat di premis mereka, meningkatkan keselamatan untuk staf dan pengunjung. Sebuah gereja di Missouri dan sebuah hospital di Minnesota adalah aktivasi terbaru untuk ASR kompak dan lengkap Knightscope.

Pengalaman Knightscope menggunakan kecerdasan buatan (“AI”) dan pembelajaran mesin untuk maju ke hadapan keselamatan fizikal telah berkembang secara ketara dalam ketepatan dan kebolehpercayaan sejak pelaksanaan ASR pertamanya pada Mei 2015. AI dan analisis telah membantu pelanggan mempercepat ketidaksesuaian pemantauan aliran video langsung dengan menyampaikan amaran sebenar apabila keganjilan dikesan. Sebagai contoh, ASR boleh mengesan orang di tempat yang tidak sepatutnya atau pada masa yang tidak sepatutnya, mengenal pasti ancaman yang diketahui, membaca lesen kenderaan dan mengenal pasti lokasi pengesanan sedemikian, membolehkan pencarian forensik dan masa tindak balas yang lebih cepat kepada sebarang ancaman.

K1 Hemisphere adalah pintu masuk yang cekap dan mampu dilaksanakan untuk menggunakan teknologi Knightscope bagi membantu melindungi tempat orang hidup, bekerja, belajar dan melawat. Hemisphere boleh dipasang pada pelbagai permukaan atau objek dan mempunyai 3 kamera yang menyediakan video berdefinisi tinggi sehingga 210 darjah, lampu kilat, pengenalan lesen kenderaan automatik, pengenalan muka (pilihan), pengumuman siaran automatik dan antara muka berjalan pada rangkaian berwayar atau tanpa wayar yang sepenuhnya dienkripsi. Dua Hemisphere juga boleh diletakkan belakang-membelakang untuk pandangan 360 darjah.

PELAJARI LEBIH LANJUT

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Robot Keselamatan Autonomi Knightscope, dan , bukukan panggilan atau demonstrasi hari ini di .

Mengenai Knightscope

Knightscope membina teknologi muktamad untuk meningkatkan keselamatan awam, dan ambisi jangka panjang kami adalah untuk menjadikan Amerika Syarikat negara terselamat di dunia. Ketahui lebih lanjut tentang kami dan bukukan panggilan atau demonstrasi hari ini di .

Pernyataan Mendatang

Pernyataan berita ini mungkin mengandungi “pernyataan mendatang” mengenai jangkaan, rancangan, prospek dan prospek Knightscope. Pernyataan mendatang sedemikian boleh dikenal pasti dengan penggunaan perkataan seperti “harus”, “mungkin”, “bertujuan”, “menjangkakan”, “mempercayai”, “menganggarkan”, “merancang”, “mengharapkan”, “tidak menjangkakan”, “belanjawan”, “dijadualkan”, “menganggarkan”, “meramalkan” dan ungkapan serupa atau kenyataan bahawa tindakan, peristiwa atau keputusan tertentu “mungkin”, “boleh”, “akan” diambil, berlaku atau dicapai, atau variasi negatif atau tatabahasa yang sama. Pernyataan mendatang termasuk, antara lain, risiko bahawa peralihan eksekutif mungkin mempunyai kos yang lebih tinggi daripada yang dijangka; bahawa peralihan eksekutif mungkin memberi kesan buruk kepada program dalaman Syarikat dan keupayaan Syarikat untuk merekrut dan mengekalkan kakitangan yang bermotivasi dan berbakat, dan mungkin menyibukkan kakitangan dan pengurusan; bahawa peralihan eksekutif mungkin memberi kesan negatif kepada operasi perniagaan dan reputasi Syarikat atau keupayaannya untuk memberikan perkhidmatan kepada pelanggan; atau bahawa peralihan eksekutif mungkin tidak menghasilkan manfaat yang dijangka sehingga tahap atau secepat yang dijangka. Pembaca digalakkan untuk dengan cermat mengkaji dan mempertimbangkan sebarang kenyataan berjaga-jaga dan pendedahan lain, termasuk kenyataan di bawah tajuk “Faktor Risiko” dalam Laporan Tahunan Knightscope bagi tahun berakhir 31 Disember 2022. Pernyataan mendatang hanya membincangkan tarikh dokumen di mana mereka terkandung, dan Knightscope tidak menanggung sebarang tanggungan untuk mengemaskini sebarang pernyataan mendatang, kecuali jika diperlukan oleh undang-undang.

Hubungan

Hubungan Awam:

Stacy Stephens

Knightscope, Inc.

(650) 924-1025

Pendedahan:

1) Penulis Artikel, atau ahli isi rumah atau keluarga penulis, tidak memiliki sekuriti syarikat-syarikat yang dinyatakan dalam Artikel ini. Penulis menentukan syarikat mana yang akan dimasukkan dalam artikel ini berdasarkan penyelidikan dan pemahaman sektor.

2) Artikel ini dikeluarkan atas nama dan disokong oleh Knightscope, Inc. Market Jar Media Inc. telah atau dijangka menerima daripada Agensi Pemasaran Digital Knightscope, Inc. (Native Ads Inc.) sebanyak tujuh puluh enam ribu dolar AS untuk setiap tempoh 22 hari perniagaan selama 30 hari yang dijangka berterusan sehingga 365 hari kalendar (254 hari perniagaan).

3) Pernyataan dan pendapat diekspresikan adalah pendapat penulis dan bukan Market Jar Media Inc., pengarah atau pegawainya. Penulis sepenuhnya bertanggungjawab terhadap kesahihan pernyataan. Penulis tidak dibayar oleh Market Jar Media Inc. untuk Artikel ini. Market Jar Media Inc. tidak dibayar oleh penulis untuk menerbitkan atau menyindiketkan Artikel ini. Market Jar tidak secara bebas mengesahkan atau menyiasat semua maklumat sedemikian. Tiada pihak Market Jar atau mana-mana sekutunya menjamin ketepatan atau kesempurnaan maklumat sedemikian. Maklumat yang diberikan di atas adalah untuk maksud maklumat sahaja dan bukan cadangan untuk membeli atau menjual sekuriti mana-mana.

4) Artikel ini tidak menggubal nasihat pelaburan. Setiap pembaca digalakkan berunding dengan penasihat kewangan peribadinya dan sebarang tindakan yang diambil oleh pembaca akibat maklumat yang dikemukakan di sini adalah tanggungjawabnya sendiri. Dengan membuka halaman ini, setiap pembaca menerima dan bersetuju dengan dan Market Jar Media Inc. Artikel ini bukanlah rayuan pelaburan. Market Jar Media Inc. tidak memberikan nasihat pelaburan am atau khusus dan maklumat di PressReach.com tidak seharusnya dianggap sebagai cadangan untuk membeli atau menjual sekuriti.

5) Market Jar Media Inc. dan pengarah, pegawai dan pekerjanya tidak memegang saham untuk mana-mana syarikat yang disebut dalam Artikel.

6) Dokumen ini mengandungi maklumat dan pernyataan mendatang, dalam makna undang-undang pelaburan Kanada yang berkenaan, (secara kolektif, “pernyataan mendatang”), yang mencerminkan jangkaan pengurusan terhadap pertumbuhan, rancangan perniagaan dan peluang Knightscope, Inc., aktiviti yang dijangka dan pernyataan lain mengenai acara, keputusan atau prestasi masa depan. Di mana sahaja mungkin, perkataan seperti “meramalkan”, “memprojek”, “sasaran”, “rancangan”, “menjangka”, “tidak menjangka”, “belanjawan”, “ditetapkan”, “menganggarkan”, “meramal” dan ungkapan serupa atau pernyataan bahawa tindakan, peristiwa atau keputusan tertentu “mungkin”, “boleh”, “akan” diambil, berlaku atau dicapai, atau variasi Kanada yang sama. Pernyataan mendatang termasuk, antara lain, risiko bahawa peralihan eksekutif mungkin mempunyai kos yang lebih tinggi daripada yang dijangka; bahawa peralihan eksekutif mungkin memberi kesan buruk kepada program dalaman Syarikat dan keupayaan Syarikat untuk merekrut dan mengekalkan kakitangan yang bermotivasi dan berbakat, dan mungkin menyibukkan kakitangan dan pengurusan; bahawa peralihan eksekutif mungkin memberi kesan negatif kepada operasi perniagaan dan reputasi Syarikat atau keupayaannya untuk memberikan perkhidmatan kepada pelanggan; atau bahawa peralihan eksekutif mungkin tidak menghasilkan manfaat yang dijangka sehingga tahap atau secepat yang dijangka. Pembaca digalakkan untuk dengan cermat mengkaji dan mempertimbangkan sebarang kenyataan berjaga-jaga dan pendedahan lain, termasuk kenyataan di bawah tajuk “Faktor Risiko” dalam Laporan Tahunan Knightscope bagi tahun berakhir 31 Disember 2022. Pernyataan mendatang hanya membincangkan tarikh dokumen di mana mereka terkandung, dan Knightscope tidak menanggung sebarang tanggungan untuk mengemaskini sebarang pernyataan mendatang, kecuali jika diperlukan oleh undang-undang.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.