Kangsters’ Wheely-X: Gabungan Revolusioner Mobiliti dan Permainan Video Diiktiraf di CES 2024

(SeaPRwire) –   Startup Korea Selatan Dihargai untuk Inovasi Revolusioner Treadmill Kereta Roda

SEOUL, Korea Selatan, Nov. 17, 2023 — Kangsters, sebuah startup pelopor dari Korea Selatan, bangga mengumumkan bahawa produk revolusionernya, Wheely-X, telah dihargai di CES 2024, dan mendapat pengiktirafan untuk pendekatan inovatifnya terhadap mobiliti yang inklusif dan permainan video.

Kangsters menerima Anugerah Inovasi CES 2024 dalam 'Kebolehaksesan & Teknologi Penuaan' dengan Wheely-X
Kangsters menerima Anugerah Inovasi CES 2024 dalam ‘Kebolehaksesan & Teknologi Penuaan’ dengan Wheely-X

Wheely-X: Satu Lompatan Maju dalam Mobiliti

Wheely-X melampaui penyelesaian mobiliti konvensional dengan mengintegrasikan treadmill secara licin dengan kerusi roda. Dilengkapi dengan sensor maju, pengguna boleh mengawal kelajuan dan arah dengan gerak isyarat atau aplikasi mudah alih, membolehkan aktiviti fizikal dan permainan video menjadi mudah diakses untuk individu dengan pelbagai tahap mobiliti.

Permainan Video Ditetapkan Semula: Pengiktirafan E-Sukan Orang Kurang Upaya

Integrasi Wheely-X dengan permainan khas telah mengubah suai perlumbaan kerusi roda maya, meletakkan Kangsters sebagai perintis dalam e-sukan orang kurang upaya. Kangsters meramalkan masa depan di mana permainan kerusi roda menjadi fenomena arus perdana, memupuk inklusiviti dan pelbagai budaya dalam landskap permainan video.

Penerima Anugerah CES 2024: Satu Keterangan untuk Inovasi

Sebagai penerima anugerah CES 2024, Kangsters akan mempamerkan Wheely-X di booth mereka di Eureka Park. Pengalaman immersif yang dijanjikan akan mendedahkan ciri baharu, berkongsi kisah kejayaan pengguna, dan menekankan komitmen Kangsters terhadap reka bentuk inklusif, memaparkan kuasa transformasi teknologi dalam mencipta dunia yang lebih boleh akses dan inklusif.

Melihat Ke Hadapan: Masa Depan Inklusiviti dan Kebolehaksesan dalam Permainan Video

Wheely-X Kangsters bukan sekadar produk; ia merupakan pemangkin perubahan. Dengan menggabungkan teknologi terkini dengan komitmen terhadap inklusiviti, Kangsters meramalkan masa depan di mana cabaran mobiliti menjadi peluang untuk inovasi. Apabila bidang e-sukan orang kurang upaya mengiktiraf kuasa transformasi Wheely-X, Kangsters terus menetapkan apa yang mungkin untuk individu dengan cabaran mobiliti, satu demi satu inovasi.

Lawati booth Kangsters di Eureka Park di CES 2024 untuk menyaksikan masa depan mobiliti inklusif dan permainan video.

Tentang Kangsters

Kangsters, sebuah syarikat ahli Global Digital Innovation Network (dahulunya dikenali sebagai Born2Global Centre), adalah usaha teknologi yang komited untuk meningkatkan kesejahteraan individu dengan pelbagai tahap mobiliti. Dengan mengkhususkan diri dalam penyelesaian inovatif yang menggabungkan mobiliti dan permainan video, produk canggih mereka, Wheely-X, adalah treadmill kerusi roda yang mengintegrasikan secara licin dengan kerusi roda, membolehkan pengguna mengawal kelajuan dan arah dengan mudah. Kangsters berazam untuk menjadi pemimpin dalam e-sukan orang kurang upaya dengan mengubah suai perlumbaan kerusi roda maya, meramalkan masa depan di mana permainan kerusi roda menjadi arus perdana. Berkomitmen untuk mencipta dunia yang lebih boleh akses dan inklusif, Kangsters memberi tumpuan kepada meningkatkan taraf hidup melalui teknologi berniat baik.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)