KBR Dianugerahkan Kontrak Penyelesaian Digital oleh OCI di Texas

KBR Awarded Digital Solutions Contract by OCI in Texas

(SeaPRwire) –   HOUSTON, May 13, 2024 — KBR (NYSE: KBR) mengumumkan hari ini ia telah dianugerahkan kontrak oleh OCI Global (OCI) untuk mereka dan melaksanakan simulator latihan operator simulasi miliknya untuk kemudahan Texas Blue Clean Ammonia sebanyak 3,000 tan metrik setiap hari OCI di Texas.

KBR, Inc. (PRNewsfoto/KBR, Inc.)

Di bawah terma-terma kontrak, KBR akan menyediakan simulator latihan operator untuk unit synloop ammonia bersih OCI. Penyelesaian digital KBR membantu pelanggan memaksimumkan hasil ammonia dan meningkatkan kecekapan tenaga dan pengeluaran. Ammonia yang dihasilkan di kemudahan dijangka akan menyampaikan pengurangan 70% dalam jumlah pelepasan gas rumah hijau (GHG) berbanding dengan pengeluaran ammonia konvensional.

Simulator latihan operator KBR adalah persekitaran latihan digital berasaskan scenario yang boleh disesuaikan yang mensimulasikan permulaan dan penamatan loji sebelum berlaku untuk meningkatkan kecekapan operator dan mengurangkan risiko operasi.

“Kami bangga untuk terus membina kerjasama dengan OCI Global dan menawarkan penyelesaian digital inovatif kami menyokong operasi loji yang cekap dan selamat,” kata Jay Ibrahim, Presiden, Penyelesaian Teknologi Lestari KBR. “KBR komited untuk membantu perniagaan dalam usaha peralihan tenaga mereka, dan penyelesaian digital milik kami seperti simulator latihan operator kami, membantu mencapai kecemerlangan alam sekitar dan operasi.”

Simulator latihan operator KBR dibina berdasarkan reka bentuk dan pengetahuan eksklusif, menyediakan platform latihan dan simulasi digital yang paling menyeluruh dan holistik untuk loji direka bentuk KBR.

Mengenai KBR

Kami menyediakan penyelesaian sains, teknologi dan kejuruteraan kepada kerajaan dan syarikat di seluruh dunia. KBR mempunyai kira-kira 35,000 pekerja di seluruh dunia dengan pelanggan di lebih 80 negara dan operasi di lebih 30 negara.

KBR bangga bekerja dengan pelanggan di seluruh dunia untuk menyediakan teknologi, perkhidmatan bernilai tambah, dan perkhidmatan operasi dan penyelenggaraan jangka panjang untuk memastikan penyampaian konsisten dengan keputusan yang boleh diramalkan. Di KBR, Kami Menyampaikan.

Lawati

Pernyataan Mendatang

Pernyataan dalam siaran akhbar ini yang bukan sejarah termasuk pernyataan mengenai prestasi kontrak, adalah pernyataan mendatang dalam maksud undang-undang persekutuan. Pernyataan-pernyataan ini tertakluk kepada banyak risiko, ketidakpastian dan anggapan, kebanyakannya di luar kawalan syarikat, yang boleh menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada keputusan yang dinyatakan atau disangkakan oleh pernyataan. Risiko, ketidakpastian dan anggapan ini termasuk tetapi tidak terhad kepada yang dinyatakan dalam Laporan Tahunan Syarikat pada Borang 10-K yang paling baru, sebarang Borang 10-Q dan 8-K seterusnya dan penyataan lain Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat, yang membincangkan beberapa risiko, ketidakpastian dan anggapan penting yang telah dikenal pasti oleh syarikat yang mungkin mempengaruhi perniagaan, keputusan operasi dan keadaan kewangan. Disebabkan risiko, ketidakpastian dan anggapan sedemikian, anda diberi amaran untuk tidak menaruh percaya yang berlebihan terhadap pernyataan masa depan sedemikian, yang hanya berlaku pada tarikh ini. Kecuali diperlukan oleh undang-undang, syarikat tidak mengambil kewajipan untuk menyemak atau mengemas kini secara awam mana-mana pernyataan masa depan untuk sebarang sebab.

SUMBER KBR, Inc.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.