Kecemerlangan Bunyi: Menjelajah Legasi #MakingSoundVisible dengan Toshiba TV

(SeaPRwire) –   HONG KONG, Nov. 20, 2023 — Mengikuti komitmen Toshiba TV untuk menciptakan model yang tahan lama dengan ciri-ciri bunyi dan prestasi gambar yang dinamik, model Z870 menonjol sebagai penambahan penting ke warisannya.


Kempen #MakingSoundVisible yang baru saja berakhir melebihi gambaran Z870 sebagai pusat hiburan rumah yang biasa. Dengan sokongan penerbit muzik yang dihormati, kempen itu memaparkan Z870 bukan sahaja sebagai skrin, tetapi sebagai saksi kepada kualiti bunyi tahap profesional. Interaksi media sosial semasa acara ini mendedahkan kedalaman bunyi dan ketelusan visual luar biasa yang terkandung dalam model terbaru.

Dengan suite ciri-ciri direka untuk daya tarikan zaman moden, Toshiba TV Z870 bersedia untuk kejayaan. Teknologi Mini-LED adalah tawaran yang membezakan Toshiba TV Z870; dengan hebat menyulam bunyi dalam gambar yang hidup untuk melengkapkan pengalaman penciptaan muzik.

Teknologi Dolby Atmos dilengkapi untuk kehebatan bunyi, menyediakan pengalaman bunyi tiga dimensi. Setiap nota keluar sekuat dan menyeronokkan seperti yang dimaksudkan oleh penerbit. Ini disokong oleh REGZA Bass Woofer Pro, direka untuk memperkaya muzik dengan bass dalam, mengambil anda ke jantung konsert langsung, di mana irama menggetarkan melalui orang ramai.

Di sebalik persembahan bunyi spektakular Z870 adalah REGZA Engine ZRi, sistem yang dikuasakan AI yang mengoptimumkan setiap desibel untuk pengalaman sepenuhnya.

Seperti pendahulunya yang menerima sambutan, Z870 dilengkapi dengan Teknologi Quantum Dot Color, yang membuat satu bilion warna tepat untuk membuat setiap bingkai yang dipaparkan menjadi skena yang realistik. Full Array Local Dimming PRO menyampaikan kontrast yang menakjubkan, dan Pensijilan IMAX Enhanced meningkatkan visual ke tahap berikutnya, memastikan kualiti gambar yang unggul untuk rasa sinema.

Di luar kempen #MakingSoundVisible, Toshiba TV Z870 baru mengatur penyatuan sensorik lengkap bunyi dan visual, menawarkan pengalaman yang menyeluruh disesuaikan untuk menikmati muzik dan meningkatkan bidang hiburan rumah.

Mengenai Toshiba TV

Toshiba TV mempunyai sejarah 70+ tahun dalam pengeluaran TV. Dengan DNA kuatnya dalam ciptaan dan idea inovatif, Toshiba TV telah menghasilkan banyak TV dengan ciri-ciri pertama di dunia. Toshiba TV telah memberikan pengalaman yang tidak terlupa dan gaya menonton baru kepada banyak orang di seluruh dunia melalui kualiti imejnya yang tinggi.

Untuk maklumat lanjut, tetap berhubung dengan Toshiba TV di Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Hubungi
Elina Cao
 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingapuraNow, SinchewBusiness, AsiaEase; Thailand: THNewson, ThaiLandLatest; Indonesia: IndonesiaFolk, IndoNewswire; Philippines: EventPH, PHNewLook, PHNotes; Malaysia: BeritaPagi, SEANewswire; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: TaipeiCool, TWZip; Germany: NachMedia, dePresseNow)