Kecemerlangan Teknologi Maklumat: Pemenang Anugerah CIO APAC 2023 Diumumkan oleh Info-Tech Research Group

(SeaPRwire) –   Bagi pemimpin TI APAC, Anugerah CIO mewakili kecemerlangan dalam meningkatkan kepuasan pemangku kepentingan, komponen penting untuk mencapai objektif organisasi strategik dan penyelarasan TI.

SYDNEY, Nov. 14, 2023 — Info-Tech Research Group, pemimpin global dalam penyelidikan dan nasihat TI, dengan bangga mempersembahkan . Anugerah-anugerah berprestij ini menghargai pencapaian luar biasa pemimpin TI yang telah menyediakan nilai luar biasa bukan sahaja kepada organisasi mereka tetapi juga mendapat skor kepuasan pemangku kepentingan yang tinggi, seperti yang diukur oleh  untuk 2023. Di kalangan banyak calon cemerlang untuk tahun ini, lima pemimpin teknologi dari rantau Asia Pasifik telah dihormati sebagai pemenang Anugerah CIO 2023.

Pemenang Anugerah CIO 2023 diumumkan oleh Info-Tech Research Group, menghargai pemimpin TI yang menunjukkan kecemerlangan dalam diagnostik Wawasan Perniagaan CIO firma.

“Info-Tech gembira menghargai pemimpin TI dan pasukan mereka di APAC yang telah membezakan diri dengan menyediakan nilai ketara kepada organisasi mereka seperti yang dibuktikan oleh kepuasan pemangku kepentingan yang kuat,” kata , presiden jualan Asia Pasifik di Info-Tech Research Group dan berpangkalan di pejabat firma di Sydney.” Anugerah CIO APAC Info-Tech 2023 menyorot lima pemimpin TI yang telah cemerlang dalam menawarkan nilai luar biasa kepada organisasi mereka, menonjol di kalangan rakan sejawat serantau mereka. Pendekatan inovatif mereka mencerminkan kepakaran mereka dan menandakan trend teknologi kepemimpinan yang muncul di rantau Asia Pasifik. Kami mengucapkan tahniah yang ikhlas kepada pemenang kami 2023 atas pencapaian cemerlang mereka dan peranan mereka dalam membentuk masa depan TI.”

Menandakan tahun kecemerlangan TI sejak program ini dilancarkan pada tahun 2016, Anugerah CIO Info-Tech 2023 mengiktiraf pemimpin TI yang inisiatif strategik dan pendekatan inovatif mereka telah meningkatkan kepuasan pemangku kepentingan secara ketara. Berdasarkan penilaian pemangku kepentingan komprehensif dari diagnostik Wawasan Perniagaan CIO bersandarkan data, anugerah ini menghargai pemimpin luar biasa yang telah selaras sepenuhnya perkhidmatan TI dengan matlamat strategik organisasi mereka, menetapkan precedent untuk perancangan strategik TI.

“Dalam zaman peningkatan eksponensial TI ini, mengukur kepuasan pemangku kepentingan telah menjadi lebih penting daripada sebelumnya,” kata , presiden kanan perkhidmatan global dan penghantaran untuk Info-Tech Research Group. “Penerima Anugerah CIO Info-Tech 2023 tidak sahaja telah memenuhi piawaian kepuasan pemangku kepentingan yang tinggi tetapi secara konsisten melebihinya. Ia adalah satu penghormatan untuk merayakan nilai luar biasa dan inovasi yang dibawa oleh pemimpin ini kepada organisasi dan industri secara umum. Tahniah kepada setiap pemenang atas pencapaian cemerlang mereka dan kerana menetapkan contoh cemerlang kecemerlangan TI.”

Pemenang tahun ini mewakili pelbagai sektor industri dan saiz organisasi, termasuk sektor seperti pembuatan, kejuruteraan, pembinaan, dan kerja kemanusiaan.

Pemenang Anugerah CIO 2023 Bahagian Pemimpin APAC adalah seperti berikut:

  • Sean Carritt, Infrastructure New South Wales 
  • Dennis Moncrieff, Tomago Aluminum Company 
  • Matt Rodda, Baby Bunting 
  • Imre Szabo, Southern Cross Electrical Engineering Limited 
  • Brett Wilson, Australian Red Cross 

Untuk pandangan menyeluruh pemenang 2023 dan untuk mengetahui pemenang terdahulu, bersama maklumat terperinci mengenai anugerah, sila lawati .

Untuk mendapatkan ulasan eksklusif dan tepat masa daripada pakar industri dan ahli analisis mengenai Wawasan Perniagaan CIO Info-Tech dan mengapa kepuasan pemangku kepentingan adalah penting dalam landskap TI eksponensial hari ini, sila hubungi Sufyan Al-Hassan, pengurus PR kanan, di

Mengenai Info-Tech Research Group  

adalah salah satu firma penyelidikan dan nasihat teknologi maklumat terkemuka di dunia, dengan bangga melayani lebih daripada 30,000 profesional TI. Syarikat itu menghasilkan penyelidikan yang tidak memihak dan sangat relevan untuk membantu CIO dan pemimpin TI membuat keputusan strategik, tepat pada masa dan berpandangan jauh. Selama 25 tahun, Info-Tech telah bekerjasama rapat dengan pasukan TI untuk memberikan mereka segala yang mereka perlukan, dari alat yang boleh digunakan hingga bimbingan ahli analisis, memastikan mereka menghasilkan keputusan yang boleh diukur bagi organisasi mereka.

Profesional media boleh mendaftar untuk akses tidak terhad kepada penyelidikan merentasi TI, SDM dan perisian serta lebih 200 ahli analisis TI dan industri melalui program Media Insiders firma. Untuk mendapatkan akses, hubungi . 

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Info-Tech Research Group, lawati  dan sambung melalui  dan .

Gambar –
Gambar –

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)