Kejohanan Akhir Dream Championship 2023 Akan Disiarkan Langsung “Captain Tsubasa: Dream Team”

(SeaPRwire) –   TOKYO, 15 November 2023 — KLab Inc., sebuah pemimpin dalam permainan mudah alih online, mengumumkan bahawa permainan simulasi bola sepak kepala ke kepala mereka Captain Tsubasa: Dream Team akan mengadakan Kejohanan Akhir untuk Kejohanan Mimpi 2023 pada Sabtu, 18 November dan Ahad, 19 November untuk menentukan pemain nombor satu di dunia. Lihat () untuk maklumat lanjut.

KLab Inc., a leader in online mobile games, announced that its head-to-head football simulation game Captain Tsubasa: Dream Team will be holding the Final Tournament for the Dream Championship 2023 on Saturday, November 18 and Sunday, November 19 to determine the number one player in the world.
KLab Inc., a leader in online mobile games, announced that its head-to-head football simulation game Captain Tsubasa: Dream Team will be holding the Final Tournament for the Dream Championship 2023 on Saturday, November 18 and Sunday, November 19 to determine the number one player in the world.

Kejohanan itu akan disiarkan secara langsung di YouTube, dan kempen Ramalan Pemenang sedang berjalan di mana peserta berpeluang untuk menerima item dalam permainan.

Kejohanan Akhir akan Disiarkan Secara Langsung di YouTube

Kejohanan Mimpi 2023 akhirnya akan mencapai penghujungnya, dengan Kejohanan Akhir yang akan diadakan pada Sabtu, 18 November dan Ahad, 19 November. Kejohanan itu akan disiarkan secara langsung dalam bahasa Inggeris dan Jepun di saluran YouTube rasmi.

URL Siaran Langsung Kejohanan Akhir

  • Hari 1: Sabtu, 18 November 2023 dari 16:30 hingga 22:35 (JST/UTC+9)
    Inggeris:
    Jepun:
  • Hari 2: Ahad, 19 November 2023 dari 17:00 hingga 22:00 (JST/UTC+9)
    Inggeris:
    Jepun:

Kad Pertandingan Kejohanan Akhir Telah Ditentukan

Kad Pertandingan Kejohanan Akhir telah dipilih secara rawak oleh Yoichi Takahashi, pencipta asal “Captain Tsubasa.” Ini diumumkan semasa siaran langsung khas pada 9 November.

Kejohanan Mimpi adalah kejohanan rasmi untuk Captain Tsubasa: Dream Team yang dihoskan oleh KLab Inc. untuk pemain berusia 18 tahun ke atas. Kejohanan ini akan menggunakan permainan mudah alih Captain Tsubasa: Dream Team, yang boleh didapati di App Store, Google Play Store, dan HUAWEI AppGallery.

Kejohanan Mimpi pertama diadakan pada tahun 2019 dan tahun ini menandakan edisi kelimanya yang akan diadakan secara eksklusif secara dalam talian. Kejohanan ini dicipta sebagai peluang terakhir bagi pemain untuk berhadapan dengan pesaing kuat dari seluruh dunia untuk menentukan siapa yang nomor satu.

Laman Web Rasmi Kejohanan Mimpi 2023:

Kempen Ramalan Pemenang Kejohanan Mimpi 2023 Sedang Berlangsung

Pilih 3 pemain daripada jumlah keseluruhan 16 pesaing Kejohanan Akhir Kejohanan Mimpi 2023. Bergantung kepada kedudukan akhir pemain yang dipilih, peserta dalam kempen ini akan menerima item dalam permainan seperti Dreamballs.

Hadiah penyertaan juga tersedia hanya untuk meletakkan undian, jadi jangan lepas peluang mengambil bahagian dalam kempen ini dalam permainan.

Tempoh Kempen:
Jumaat, 10 November 2023 dari 16:00 (JST/UTC+9)

Hadiah untuk Ramalan Tepat:
Tempat Pertama: 100 Dreamballs, 75 Black Ball (SSR)s
Tempat Kedua: 50 Dreamballs, 45 Black Ball (SSR)s
Tempat Ketiga: 30 Dreamballs, 30 Black Ball (SSR)s
Tempat Keempat: 20 Dreamballs, 20 Black Ball (SSR)s
Top 8: 10 Dreamballs, 15 Black Ball (SSR)s
Top 16: 5 Dreamballs, 10 Black Ball (SSR)s

Hadiah Penyertaan:
20 Dreamballs, 20 Black Ball (SSR)s

Tinjauan Captain Tsubasa: Dream Team

Sistem Operasi Disokong:                                   AndroidTM 4.4+, iOS 11.0+, HarmonyOS 2.0+
Genre:                                                   Simulasi bola sepak kepala ke kepala
Harga:                                                     Percuma untuk dimainkan (Pembelian dalam aplikasi tersedia)
Rantau Disokong:                            Global (Tidak termasuk Jepun dan China Daratan)
Laman Web Rasmi:                                  
Akaun X Rasmi:                              
Halaman Facebook Rasmi:                      
Saluran YouTube Rasmi:                  
Saluran Discord Rasmi:                  
Hakcipta:                                              ©Yoichi Takahashi/SHUEISHA
                                                              ©Yoichi Takahashi/SHUEISHA/TV TOKYO/ENOKIFILM
                                                              © KLabGames

Muat turun di sini:

App Store:

Google Play:

AppGallery:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)