Kepelbagaian Berkembang, Inklusi Mendominasi: Anugerah HR Asia Syarikat Terbaik untuk Bekerja di Asia China 2023 Menghormati 49 Juara Kerja Sama Inklusif

(SeaPRwire) –   SHANGHAI, Nov. 15, 2023 — Pemenang anugerah berprestij HR Asia Syarikat Terbaik untuk Bekerja di Asia China 2023 telah diumumkan oleh HR Asia, sebuah penerbitan terkemuka dalam industri sumber manusia. Pada tahun ketujuhnya, program 2023 China telah mengiktiraf 49 organisasi cemerlang yang telah cemerlang dalam mencipta persekitaran kerja yang teladan untuk pekerja mereka.

Congratulations to the Winners of HR Asia Best Companies to Work for in Asia 2023 China
Congratulations to the Winners of HR Asia Best Companies to Work for in Asia 2023 China

Tema tahun ini ialah “Rayakan Kepelbagaian, Keadilan dan Penglibatan.” HR Asia telah mengambil langkah penting ke hadapan dalam mengiktiraf dan mempromosikan tempat kerja yang menggalakkan kepelbagaian, keadilan dan penglibatan dengan meletakkan nilai-nilai ini di hadapan proses pemilihan.

Tahun ini melihat peningkatan yang signifikan dalam pencalonan, dengan 285 syarikat bersaing untuk gelaran Syarikat Terbaik untuk Bekerja di Asia China 2023. Selain itu, seramai 22,481 peserta kaji selidik berkongsi pandangan dan pengalaman mereka, menekankan penyertaan dan penglibatan yang meluas di rantau ini.

“Kami gembira menyaksikan sokongan dan semangat yang luar biasa terhadap anugerah HR Asia Syarikat Terbaik untuk Bekerja di Asia China 2023,” kata William Ng, Editor-in-Chief HR Asia. “Peningkatan bilangan pencalonan dan peserta kaji selidik menunjukkan komitmen organisasi di China untuk mengutamakan kepuasan dan kesejahteraan pekerja.”

Tiga kategori baru ditambah tahun ini untuk mencerminkan komitmen organisasi dalam mengiktiraf kecemerlangan dan inovasi dalam domain sumber manusia. Anugerah Kepelbagaian, Keadilan dan Penglibatan HR Asia bertujuan mengiktiraf organisasi yang telah membuat langkah besar dalam mencipta tempat kerja yang pelbagai dan inklusif. Anugerah Syarikat Paling Prihatin HR Asia mengiktiraf organisasi yang telah menunjukkan penjagaan luar biasa terhadap pekerja, terutamanya semasa masa sukar. Akhirnya, Anugerah Transformasi Digital HR Asia mengiktiraf organisasi yang berjaya menggunakan teknologi untuk mentransformasikan amalan sumber manusia mereka.

Pemenang Anugerah HR Asia Syarikat Terbaik untuk Bekerja di Asia China 2023 telah menunjukkan dedikasi yang tidak berbelah bagi kepuasan, kebajikan dan pembangunan pekerja. Organisasi ini telah menetapkan piawaian untuk yang lain mengikut dengan mempromosikan persekitaran kerja positif yang menggalakkan pertumbuhan dan kecemerlangan.

Salah satu penekanan acara tahun ini adalah pengiktirafan 13 pemenang Emas, yang telah menjadi pemenang berturut-turut selama lima tahun atau lebih. Organisasi teladan ini secara konsisten menunjukkan komitmen mereka untuk mencipta persekitaran kerja yang luar biasa. 13 pemenang Emas untuk HR Asia Syarikat Terbaik untuk Bekerja di Asia China 2023 ialah Avery Dennison China, Colliers China, Dalian Hang Lung Properties Ltd, KPMG, Lee Kum Kee (China) Trading Limited, LKK Health Products Group Ltd, Mundipharma (China) Pharmaceutical Co.,Ltd., Olam Shanghai Ltd, Shandong Hang Lung Properties Ltd, Shanghai Hang Bond Property Development Company Limited, Shanghai Konghui Property Development Co Ltd, Tianjin Hang Lung Properties Ltd, dan Wuxi Hang Lung Properties Ltd.

Anugerah ini meliputi empat belas pasaran di rantau ini termasuk China daratan, Kemboja, Hong Kong, Indonesia, India, Jepun, Korea, Macau, Malaysia, Filipina, Singapura, Thailand, Emiriah Arab Bersatu dan Vietnam menjadikannya program pengiktirafan dan kaji selidik terbesar di rantau ini untuk penglibatan pekerja. Untuk maklumat lanjut mengenai anugerah HR Asia Syarikat Terbaik untuk Bekerja di Asia China 2023 dan senarai lengkap pemenang, sila lawati

SENARAI PEMENANG ANUGERAH HR ASIA SYARIKAT TERBAIK UNTUK BEKERJA DI ASIA 2023 (EDISI CHINA) MENGIKUT ABJAD:

 1. AIA LIFE INSURANCE COMPANY LIMITED
 2. ANTOLIN CHINA
 3. APL LOGISTICS CHINA LTD.
 4. AVERY DENNISON CHINA
 5. AVNET CHINA
 6. BOROUGE
 7. BÜHLER (CHINA) HOLDING CO., LTD.
 8. CANAAN CREATIVE CO LTD
 9. CEVA FREIGHT SHANGHAI LIMITED
 10. CMA CGM (CHINA) SHIPPING CO., LTD.
 11. COACH SHANGHAI LIMITED
 12. COLLIERS CHINA
 13. CRYSTAL INTERNATIONAL GROUP LTD
 14. DALIAN HANG LUNG PROPERTIES LTD
 15. EY GLOBAL DELIVERY SERVICES CHINA
 16. FOXCONN INDUSTRIAL INTERNET CO., LTD.
 17. HANG LUNG MANAGEMENT (CHINA) LTD
 18. HEWLETT PACKARD ENTERPRISE (CHINA) CO., LTD.
 19. HUBEI HANG LUNG PROPERTY DEVELOPMENT COMPANY LIMITED
 20. INFINITUS (CHINA) CO LTD
 21. IPSOS (CHINA) CONSULTING CO., LTD.
 22. JAS FORWARDING (CHINA) CO., LTD.
 23. KERRY CHINA
 24. KPMG
 25. KUNMING HANG YING PROPERTIES LTD
 26. LEE KUM KEE (CHINA) TRADING LIMITED
 27. LIAONING HANG LUNG PROPERTIES LTD
 28. LKK HEALTH PRODUCTS GROUP LTD
 29. MANULIFE-SINOCHEM LIFE INSURANCE CO., LTD.
 30. MARSH (CHINA) INSURANCE BROKERS CO., LTD.
 31. MUNDIPHARMA (CHINA) PHARMACEUTICAL CO.,LTD.
 32. MUNTERS AIR TREATMENT EQUIPMENT
 33. NU SKIN (CHINA) DAILY-USE & HEALTH PRODUCTS CO LTD
 34. OLAM SHANGHAI LTD
 35. PUBLICIS GROUPE CHINA
 36. SHANDONG HANG LUNG PROPERTIES LTD
 37. SHANGHAI HANG BOND PROPERTY DEVELOPMENT COMPANY LIMITED
 38. SHANGHAI HENLIUS BIOTECH, INC.
 39. SHANGHAI KONGHUI PROPERTY DEVELOPMENT CO LTD
 40. SHENYANG HANG LUNG PROPERTIES LTD
 41. SHUI ON LAND
 42. STELLA INTERNATIONAL HOLDINGS LIMITED
 43. SUNGROW POWER SUPPLY CO., LTD.
 44. SYNTHASIA GROUP CO., LTD.
 45. TERUMO GREATER CHINA
 46. TIANJIN HANG LUNG PROPERTIES LTD
 47. UL SOLUTIONS
 48. WELLINGTON COLLEGE CHINA
 49. WUXI HANG LUNG PROPERTIES LTD

PEMENUH ANUGERAH HR ASIA DIVERSITY, EQUITY & INCLUSION AWARDS 2023

 1. AIA LIFE INSURANCE COMPANY LIMITED
 2. AVERY DENNISON CHINA
 3. COACH SHANGHAI LIMITED
 4. JAS FORWARDING (CHINA) CO., LTD.
 5. KERRY CHINA
 6. NU SKIN (CHINA) DAILY-USE & HEALTH PRODUCTS CO., LTD.
 7. PUBLICIS GROUPE CHINA
 8. UL SOLUTIONS
 9. WELLINGTON COLLEGE CHINA

PEMENUH ANUGERAH HR ASIA DIGITAL TRANSFORMATION AWARDS 2023

 1. COACH SHANGHAI LIMITED
 2. PUBLICIS GROUPE CHINA
 3. WELLINGTON COLLEGE CHINA

PEMENUH ANUGERAH HR ASIA MOST CARING COMPANY AWARDS 2023

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow) 

 1. AIA LIFE INSURANCE COMPANY LIMITED
 2. AVNET CHINA
 3. BOROUGE
 4. CMA CGM (CHINA) SHIPPING CO., LTD.
 5. COACH SHANGHAI LIMITED
 6. JAS FORWARDING (CHINA) CO., LTD.
 7. SUNGROW POWER SUPPLY CO., LTD.
 8. WELLINGTO