Kesyamanan Belanda di padang pasir: DJ dan Penerbit Martin Garrix menamatkan Formula 1 Heineken Silver Las Vegas Grand Prix yang cemerlang

(SeaPRwire) –   LAS VEGAS, Nov. 20, 2023 — FORMULA 1 HEINEKEN SILVER LAS VEGAS GRAND PRIX 2023 menyaksikan persembahan tinggi daripada pemandu dan berakhir dengan suatu spektakel kelajuan, bunyi dan tenaga luar biasa daripada peminat.

Martin Garrix closes the Heineken Silver Las Vegas Grand Prix

Martin Garrix closes the Heineken Silver Las Vegas Grand Prix

Juara dunia F1® dan duta Heineken® 0.0 Max Verstappen bergabung secara licin dengan irama elektrik DJ dan penerbit Martin Garrix semasa majlis penutup, apabila pasangan itu memahkotai minggu perlumbaan kecemerlangan.

Sebagai rakan kongsi global Formula 1®, Heineken® mempunyai sejarah kaya merayakan dan memperkasakan beberapa momen global terbesar dalam sukan ini – termasuk perlumbaan sejarah ini di Las Vegas. Gabungan F1®, Las Vegas dan Heineken® adalah kombinasi sempurna untuk hiburan kelas dunia dan pengalaman peminat yang luar biasa, menyediakan latar belakang sempurna untuk menikmatinya dengan Heineken® Silver, bir cahaya kelas dunia yang dilancarkan sebagai inovasi produk terbaru jenama itu di USA.

Jamuan podium dengan Heineken®
Selepas Verstappen memenangi perlumbaan, majlis podium, dihadapkan latar belakang berkelip neon Las Vegas, ditingkatkan dengan persembahan eksklusif oleh DJ dan penerbit global Martin Garrix. Setnya, permainan simfoni cahaya dan muzik, bergaung melalui hati peminat, menandakan penutup hebat minggu perlumbaan. Set epik itu melancarkan majlis podium selepas perlumbaan F1® pertama di Las Vegas dalam lebih 40 tahun.

Ekstravaganza bintang popular
FORMULA 1 HEINEKEN SILVER LAS VEGAS GRAND PRIX 2023 menarik kapal terbang A-lister ke spektakel hiburan terbesar dalam dekad. Di kalangan glitterati, Patrick Dempsey, Brad Pitt, ASAP Rocky, Rihanna, Simone Ashley dan Shaquille O’Neal dilihat menikmati perlumbaan beroktan tinggi, merangkumi festival sejati kelajuan dan kuasa bintang.

Heineken® juga meningkatkan hiburan litar dengan Heineken House tiga tingkat, membawa scena malam Las Vegas’ ke litar, menampilkan barisan bintang dengan DJ Pee .Wee (Anderson . Paak), DJ Tennis b2b Carlita, dan banyak lagi.

Jenama bir Belanda itu juga menjadi syarikat bir pertama pernah mengiklankan di Sphere ikonik, menerangi langit-langit Vegas dengan visual ais epik yang menakjubkan bandar, memantapkan kedudukan mereka sebagai perintis hiburan.

DJ & penerbit terkenal dunia Martin Garrix berkata “Sejak saya bekerjasama dengan Heineken® untuk merayakan beberapa perlumbaan musim ini, Vegas adalah salah satu yang saya sangat berminat. Tenaga peminat dan penonton adalah luar biasa, dan saya sangat terhormat kerana saya dapat beraksi di edisi pertama FORMULA 1 Heineken Silver Las Vegas Grand Prix!”

Bram Westenbrink, Ketua Pegawai Komersial di Heineken®: “Minggu perlumbaan ini menitikberatkan intipati perkongsian Heineken® dengan sukan ini; menyediakan hiburan mutlak. Ia lebih daripada perlumbaan, menggabungkan tindakan perlumbaan menarik dengan pengalaman peminat yang tidak terlupa. Apa cara untuk memperkenalkan F1 ke Vegas – debut landasan.”

Sejak memasuki dunia sukan enjin pada 2016, Heineken® komited untuk perubahan sebenar dalam sikap terhadap pemanduan mabuk dan melancarkan semula kempen ‘Apabila Anda Mengemudi, Jangan Minum’ mereka pada Mei 2022. Heineken® akan terus berinovasi melalui kempen pemasaran mereka dengan F1®, dengan kreatif ‘Apabila Anda Mengemudi, Jangan Minum’ 2023 mereka datang tidak lama lagi. Selain itu, Heineken® berkomitmen untuk melabur 10%+ semua bajet media untuk menyokong program penggunaan bertanggungjawab.

Heineken® membenarkan pengguna memilih bagaimana mereka mahu merayakan pengalaman F1® mereka—sama ada dengan Heineken® Silver, bir cahaya kelas dunia yang dipuji sebagai inovasi paling penting jenama itu di pasaran AS, atau dengan Heineken® 0.0, bir tanpa alkohol paling popular di dunia.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingapuraNow, SinchewBusiness, AsiaEase; Thailand: THNewson, ThaiLandLatest; Indonesia: IndonesiaFolk, IndoNewswire; Philippines: EventPH, PHNewLook, PHNotes; Malaysia: BeritaPagi, SEANewswire; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: TaipeiCool, TWZip; Germany: NachMedia, dePresseNow)