Ketahui Penyenaraian Yesgo (YESGO) di XT.COM

SINGAPURA, 17 Sept. 2023 — XT.COM, platform perdagangan sosial pertama di dunia, dengan gembira mengumumkan penyenaraian YESGO di platformnya di zon Utama dan pasangan dagangan YESGO/USDT akan dibuka untuk perdagangan mulai 2023-09-18 08:00 (UTC).

  • Pengguna boleh mendeposit YESGO untuk dagangan sejak 2023-09-17 08:00 (UTC)
  • Penarikan untuk YESGO akan dibuka pada 2023-09-19 08:00 (UTC)

Mengenai YESGO

YESGO adalah token BEP-20 yang digunakan pada Binance Smart Chain sebagai token tadbir urus dalam gelung tertutup ekologi Yesgo dengan bekalan token maksimum 9.64 bilion. YESGO akan memainkan peranan penting dalam ekologi Yes, seperti transaksi, pemindahan, peredaran yuran GAS, rantaian permainan aset pajakan NFT, yuran pengendalian pinjaman, penyelesaian faedah, dan menikmati sijil dividen lembaga pengarah. Melalui keseluruhan gelung perniagaan tertutup, nilai token mendorong konsensus komuniti, membolehkan pemain bukan sahaja memperoleh keuntungan besar melalui permainan tetapi juga menubuhkan medium untuk pemindahan nilai.

Model tokenomi YESGO termasuk pelbagai nisbah peruntukan, seperti jumlah terbakar, ganjaran permainan, mekanisme pemusnahan, mekanisme pembakaran, insentif ekologi, jumlah pembiayaan, dan ganjaran teknikal. Pemegang YESGO boleh memulakan cadangan dan undian untuk menentukan parameter yuran, parameter pembelian semula dan fungsi produk, dan lain-lain. YESGO juga boleh digunakan untuk menggadaikan fungsi pemantauan data di rantai dan fungsi anti-kesesakan transaksi Binance Chain. Token YESGO boleh digunakan untuk bermain permainan mini dan menyediakan diskaun kadar yuran.

 Token YESGO boleh digunakan untuk bermain permainan mini, menyediakan diskaun kadar yuran, dan menggadaikan fungsi pemantauan data di rantai dan fungsi anti-kesesakan transaksi Binance Chain. Pemegang YESGO boleh memulakan cadangan dan undian untuk menentukan parameter yuran, parameter pembelian semula dan fungsi produk, dan lain-lain. Token YESGO juga boleh digunakan untuk bermain permainan mini dan menyediakan diskaun kadar yuran.

Albin Warin, CEO XT.COM, menyatakan kegembiraannya atas penyenaraian token YESGO di XT.com, dengan berkata “Kami gembira dapat menyenaraikan token YES di XT.com. Projek Yesgo adalah tambahan yang menarik kepada ekosistem blockchain kerana ia adalah platform terbuka pertama China yang memberdayakan web2.0 untuk bertukar kepada web3.0. Kami menantikan kerjasama yang berjaya dengan Yesgo dan komuniti mereka.”

Mengenai Ekosistem YESGO

Yesgo adalah Aplikasi Web3.0 yang menggabungkan SocialFi+NFT. Melalui teknologi dan model baharu yang inovatif, Yesgo memecahkan halangan pembangunan video pendek tradisional, membolehkan semua orang memperoleh manfaat. Yesgo adalah model “Nyanyi-untuk-Hasilkan” dan “Kongsi-Untuk-Hasilkan” berasaskan blockchain pertama yang membolehkan pengguna memuat naik karya dan melindungi hak cipta melalui teknologi blockchain. Yesgo terutamanya menyediakan pengguna dengan penciptaan dan penyebaran video pendek.

Berbeza daripada platform tradisional seperti TikTok dan Youtube, yang paling menonjol tentang Yesgo adalah semua peserta boleh berkongsi pendapatan dengan platform dan boleh memperoleh ganjaran perlombongan platform untuk mencipta dan menonton video. Di bawah insentif perkongsian pendapatan, Yesgo akan menarik pengguna dari seluruh dunia untuk menyertai menyediakan trafik untuk pusat membeli-belah, siaran langsung, rangkaian sosial, transaksi, dan lain-lain di platform, dan seterusnya menggalakkan pengembangan ekologi.

Platform video pendek Yesgo memberi tumpuan kepada kandungan berkualiti tinggi, menggunakan gabungan pembangunan sendiri, kerjasama dengan pembangun permainan tradisional berkualiti tinggi, dan permainan yang berjaya sedia ada untuk mengintegrasikan teknologi blockchain ke dalam permainan klasik tradisional, dan lain-lain. Permainan Yesgo memberi tumpuan kepada kandungan berkualiti tinggi, menggunakan gabungan pembangunan sendiri, kerjasama dengan pembangun permainan tradisional berkualiti tinggi, dan permainan yang berjaya sedia ada untuk “blockchain-kan” permainan klasik tradisional, dan lain-lain. Yesgo menyokong banyak permainan popular seperti permainan RPG dan Happy Landlords.

Yesgo baru-baru ini melancarkan kempen pemasaran video di papan iklan Nasdaq di Times Square, New York. Main balik video disiarkan selama 10 jam pada 10 September, satu tonggak penting bagi Yesgo, kerana ia akan membantu meningkatkan kesedaran tentang token YESGO dan projek Yesgo. Papan iklan Nasdaq adalah peluang unik untuk meningkatkan kebolehlihatan jenama mereka dan berhubung dengan audiens yang luas dan pelbagai.

Yesgo mempunyai jadual yang ambisius untuk masa depan. Pada Q3 2023, mereka merancang untuk melancarkan 20 pertukaran XT teratas dunia, permainan perlumbaan kuda kompetitif rantai pertama, dan promosi bersama dengan 100+ KOL dalam lingkaran koin. Mereka juga merancang untuk dilaporkan oleh enam media berwibawa di Eropah dan Amerika. Pada suku pertama 2024, Yesgo merancang untuk melancarkan 10 pertukaran teratas dunia, permainan papan Texas Hold’em, platform video pendek Asia Tenggara, dan platform SDK Metaverse. Mereka juga merancang untuk melancarkan platform blockchain + AI, promosi bersama dengan 300+ KOL dalam lingkaran koin, dan dilaporkan secara bersama oleh 15+ media berwibawa di Asia Tenggara. Pada suku ketiga 2024, Yesgo merancang untuk membangunkan dompet terdesentralisasi, melancarkan yesgoDEX, dan melancarkan permainan rantai kambing biri-biri. Mereka juga merancang untuk mempromosikan bersama dengan 300+ KOL dalam lingkaran koin dan dipromosikan secara bersama oleh 15+ media berwibawa di dunia. Pada suku pertama 2025, Yesgo merancang untuk melancarkan Coinsafe Exchange, membangunkan rantai ekologi awam yesgo, melancarkan permainan tembak-menembak Arena Bloodbath, dan menubuhkan kelab permainan yesgo untuk bersaing dengan pemain permainan global dan membina pengaruh jenama. Mereka juga merancang untuk mempromosikan bersama dengan 50+ media berwibawa di seluruh dunia.

Laman web: www.hiyesb.com

Twitter: twitter.com/Yesgo_Web3

Telegram: t.me/+Hgh22mTEnoo3ZjE1

Mengenai XT.COM

Ditubuhkan pada 2018, XT.COM melayani lebih daripada 6 juta pengguna berdaftar, lebih daripada 500,000+ pengguna aktif bulanan, 40+ juta pengguna dalam ekosistem, dan lebih daripada 800 token dengan 1000+ pasangan dagangan. Sejak itu, pertukaran kripto XT.COM crypto telah memperluaskan tawarannya dengan meliputi pelbagai kategori perdagangan yang kaya untuk menyediakan pengalaman perdagangan yang selamat, dipercayai dan intuitif untuk basis pengguna besarnya. Salah satu tambahan adalah crypto futures trading yang termasuk kontrak berkekalan USDT-M Futures dan coin-M futures perpetual, serta copy trading yang membolehkan pengguna meniru pedagang teratas secara langsung hanya dengan satu klik. Selain itu, Futures Grid membolehkan pengguna mengotomatiskan pembelian dan penjualan kontrak futures untuk menjana keuntungan.

Laman web: www.xt.com

Twitter: twitter.com/XTexchange

Telegram: t.me/XTsupport_EN