KETERANGAN TERKINI: ICZOOM akan Hadir di Persidangan Pelabur Tahunan Benchmark Company

(SeaPRwire) –   HONG KONG, Nov. 14, 2023 — Syarikat ICZOOM Group Inc. (Nasdaq: IZM) (syarikat “ICZOOM”) telah mengumumkan bahawa Ketua Pegawai Eksekutif syarikat, Encik Lei Xia, akan membentangkan kepada pelabur institusi di Persidangan Satu Lawan Satu Tahunan Syarikat Benchmark. Persidangan akan diadakan secara bersemuka di New York Athletic Club di New York City pada 7 Disember 2023.

Pelabur institusi yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai ICZOOM dan peluang pertumbuhan bertahun syarikat boleh mendaftar untuk mesyuarat satu lawan satu atau kumpulan kecil pada 7 Disember 2023 dengan mengklik di sini: .

Mengenai ICZOOM Group Inc.

ICZOOM Group Inc. (Nasdaq: IZM) terlibat secara utama dalam jualan produk komponen elektronik kepada pelanggan di Hong Kong dan daratan China melalui platform e-dagangannya. Produk-produk ini terutamanya digunakan oleh syarikat-syarikat kecil dan sederhana di industri elektronik pengguna, Internet of Things (“IoT”), elektronik automotif dan segmen kawalan industri di China. Dengan menggunakan teknologi terkini, platform syarikat mengumpul, mengoptimumkan dan membentangkan maklumat penawaran produk daripada pembekal semua saiz, semuanya telus dan boleh dicari oleh pelanggan PKS untuk membandingkan dan memilih. Selain daripada jualan produk komponen elektronik, syarikat juga menyediakan perkhidmatan kepada pelanggan seperti penyimpanan sementara, logistik dan penghantaran, serta pembebasan caruman. Untuk maklumat lanjut, sila lawati laman web syarikat: . 

Kenyataan Prospektif

Beberapa kenyataan dalam pengumuman ini merupakan kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif ini mengandungi risiko dan ketidakpastian yang diketahui dan tidak diketahui serta berdasarkan jangkaan dan ramalan syarikat mengenai peristiwa masa depan yang syarikat percaya boleh mempengaruhi keadaan kewangan, keputusan operasi, strategi perniagaan dan keperluan kewangan. Pelabur boleh mengenal pasti kenyataan prospektif ini melalui perkataan atau ungkapan seperti “menjangkakan”, “menganggarkan”, “merancang”, “berterusan”, “berterusan”, “mengharapkan”, “kami percaya”, “kami berniat”, “mungkin”, “hendaklah”, “akan”, “boleh” dan ungkapan serupa. Syarikat tidak menanggung sebarang kewajipan untuk mengemaskini atau menyemak kenyataan prospektif mana-mana untuk memantulkan peristiwa atau keadaan semasa, atau perubahan dalam jangkaannya, kecuali diperlukan oleh undang-undang. Walaupun syarikat percaya bahawa jangkaan yang dinyatakan dalam kenyataan prospektif ini adalah munasabah, ia tidak menjamin bahawa jangkaan tersebut akan menjadi benar, dan syarikat memberi amaran kepada pelabur bahawa keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada yang dijangkakan dan menggalakkan pelabur untuk memeriksa faktor lain yang mungkin mempengaruhi keputusan masa depan syarikat dalam penyataan pendaftaran dan penyiaran lain syarikat kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)