Kisah Warna Tanpa Henti Jandy® Diperkenalkan Barisan Pencahayaan LED Infinite WaterColors Inovatif BARU

Jandy® Memperkenalkan Barisan Cahaya LED Infinite WaterColors yang Inovatif

SAN DIEGO, 20 Sept. 2023 — Jandy memberi pemilik kolam cara baru untuk menyesuaikan kolam mereka dengan pilihan warna yang tak terbatas apabila datang kepada pencahayaan kolam mereka. Lampu LED Jandy Infinite WaterColorsTM yang BARU menawarkan semua warna pelangi dan lebih.

Tidak seperti lampu warna kolam konvensional yang hanya menyediakan beberapa warna utama, lampu Infinite menyediakan pilihan penuh corak bersama dengan 10 warna praset tradisional dan lima pertunjukan cahaya. Selain itu, Jandy merevolusikan cara pencahayaan warna berfungsi dengan menghapuskan “kitaran” warna dengan teknologi baru yang memungkinkan perubahan warna seketika — sama ada melalui aplikasi iAquaLink® atau hanya dengan meminta Alexa secara lisan.

Lampu Infinite Jandy juga memperkenalkan yang pertama untuk industri dengan keupayaan redupan canggih yang membolehkan kawalan kecerahan pencahayaan kolam tanpa mengorbankan visibiliti.

“Lampu LED Infinite WaterColors Jandy menetapkan standard baharu pencahayaan untuk industri kolam renang,” kata Megan Helms, pengurus produk pencahayaan dan ciri air. “Kami memberi pemilik kolam lebih banyak cara untuk menyesuaikan kolam mereka dengan keupayaan memilih mana-mana warna yang mereka bayangkan; ini adalah tahap penyesuaian yang sebelum ini tidak tersedia. Kemungkinannya tidak terbatas.”

Selanjutnya meningkatkan pengalaman halaman belakang, lampu Infinite Jandy dilengkapi dengan teknologi zon warna pemotongan tepi yang membolehkan penciptaan skim warna kustom. Lampu boleh dikelompokkan ke dalam empat zon berasingan dengan setiap satu diterangi oleh warna yang berbeza.

Lampu LED Jandy Infinite WaterColors tersedia dalam model niched & nicheless dan serasi dengan sistem automasi Jandy AquaLink® RS untuk pengoperasian yang mudah melalui aplikasi iAquaLink.

Seperti biasa, barisan Pencahayaan Infinite adalah sebahagian daripada Dasar Siri Eksklusif Perdagangan Fluidra yang melarang penjualan semua peralatan Jandy secara dalam talian. Mereka hanya dijual oleh peniaga bata dan mortar dan tidak tersedia untuk dijual semula di Internet. Para profesional kolam digalakkan untuk menghubungi wakil Fluidra tempatan mereka untuk maklumat atau melawat Jandy.com.

Mengenai Fluidra
Fluidra adalah syarikat awam yang memberi tumpuan kepada membangunkan produk, perkhidmatan dan penyelesaian IoT yang inovatif untuk pasaran kolam renang kediaman dan komersial di seluruh dunia. Syarikat ini beroperasi di lebih 45 buah negara dan memiliki portfolio beberapa jenama paling diiktiraf dan dipercayai dalam industri, termasuk Jandy®, Polaris®, CMP®, Taylor, S.R.Smith® dan Zodiac®. Untuk ketahui lebih lanjut mengenai Fluidra, lawati fluidrausa.com atau hubungi 800-822-7933.