Knightscope 2023 Anggaran Pendapatan Meningkat Sebesar 128% ke $12.8 Juta

KSCP Knightscope 2023 Estimated Revenues Increase 128% to $12.8 Million

(SeaPRwire) –   Technology Inovator Mendedahkan Konsep Masa Depan untuk K1 Super Tower, K10 Patrol dan K15 Tactical

MOUNTAIN VIEW, Calif.– [] (“Knightscope” atau “Syarikat”) merupakan pemimpin dalam robotik dan teknologi kecerdasan buatan (“AI”) yang memberi tumpuan kepada keselamatan awam, mengumumkan pada 15 Mac 2024 bahawa, berdasarkan anggaran pengurusan, pendapatan tidak diaudit bagi tahun berakhir 31 Disember 2023 adalah $12.8 juta, seperti yang diramalkan dalam penerangan pelabur baru yang terperinci rancangan masa depan Syarikat ().

Maklumat pendapatan terdahulu ini berdasarkan maklumat tidak diaudit awal dan anggaran pengurusan bagi tahun berakhir 31 Disember 2023, bukanlah penyataan kewangan komprehensif bagi Syarikat untuk tahun kewangan berakhir 31 Disember 2023, dan tertakluk kepada penyelesaian prosedur penutupan kewangan Syarikat. Syarikat akauntan awam berdaftar bebas tidak menjalankan audit atau tinjauan, dan tidak menyatakan pendapat atau apa-apa bentuk jaminan lain berkenaan, anggaran awal ini.

MINGGU INOVASI BERAKHIR HARI INI

Hari ke-5 Minggu Inovasi Knightscope membawa acara mingguan ini ke penutupan hari ini dalam mesyuarat Bandaraya maya dengan Ketua Pegawai Eksekutif, William Santana Li, di mana peserta digalakkan untuk “Tanya Saya Apa Saja.” Hari ke-4 berakhir semalam dengan pendedahan konsep masa depan Knightscope untuk satu siri produk potensi yang akan lebih menggerakkan Syarikat ke arah misi untuk menjadikan Amerika Syarikat negara paling selamat di dunia – K1 Super Tower, K10 Patrol, K15 Tactical dan Kawalan Misi bimbingan AI.

PENYERTAAN DAN ULANG TAYANG

Pendaftaran untuk Mesyuarat Bandaraya hari ini diperlukan di . Acara akhir bermula pada jam 10 pagi PDT dan akan disiarkan secara langsung di laman media sosial Knightscope – Facebook, YouTube dan LinkedIn. Semua rakaman minggu ini boleh ditonton semula di .

Tentang Knightscope

Knightscope membina teknologi canggih untuk meningkatkan keselamatan awam, dan ambisi jangka panjang kami adalah untuk menjadikan Amerika Syarikat negara paling selamat di dunia. Ketahui lebih lanjut tentang kami dan tempah demonstrasi atau panggilan penemuan hari ini di

Pernyataan Prospektif

Pernyataan ini mungkin mengandungi “pernyataan prospektif” tentang jangkaan, rancangan, gambaran dan prospek Knightscope. Pernyataan prospektif seperti itu boleh dikenal pasti melalui penggunaan perkataan seperti “harus”, “mungkin”, “berniat”, “menjangkakan”, “percaya”, “menganggarkan”, “projek”, “ramal”, “mengharapkan”, “merancang” dan ungkapan serupa atau kenyataan bahawa tindakan, peristiwa atau keputusan tertentu “akan”, “boleh”, “mungkin” atau “akan” diambil, berlaku atau dicapai, atau variasi negatif atau tatabahasa atau variasi lain yang sama. Pernyataan prospektif yang terkandung dalam siaran ini dan komunikasi lain termasuk, tetapi tidak terhad kepada, kenyataan mengenai peralihan lembaga dan jadualnya, dan matlamat, keuntungan dan pertumbuhan Syarikat. Walaupun Knightscope percaya bahawa jangkaan yang tercermin dalam pernyataan prospektif ini berdasarkan anggapan munasabah, terdapat beberapa risiko, ketidakpastian dan faktor penting lain yang boleh menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada pernyataan prospektif tersebut. Risiko dan ketidakpastian ini termasuk, antara lain, risiko bahawa peralihan lembaga mungkin mempunyai kos yang lebih besar daripada yang dijangkakan, atau mungkin tidak menghasilkan manfaat yang dimaksudkan sehingga tahap atau secepat yang dijangkakan. Pembaca digalakkan untuk mengkaji dengan teliti dan mempertimbangkan sebarang kenyataan berhati-hati dan pendedahan lain, termasuk kenyataan yang dibuat di bawah tajuk “Faktor Risiko” dalam Laporan Tahunan Knightscope pada Borang 10-K untuk tahun berakhir 31 Disember 2022, yang tersedia di . Pernyataan prospektif hanya berlaku pada tarikh dokumen di mana ia terkandung, dan Knightscope tidak menanggung sebarang tugas untuk mengemas kini sebarang pernyataan prospektif, kecuali mungkin diperlukan oleh undang-undang.

Hubungan

Hubungan Awam:
Stacy Stephens
Knightscope, Inc.
(650) 924-1025

Pendedahan:

1) Penulis Artikel, atau ahli isi rumah atau keluarga penulis, tidak mempunyai sekuriti mana-mana syarikat yang disenaraikan dalam Artikel ini. Penulis menentukan syarikat mana yang akan dimasukkan dalam artikel ini berdasarkan penyelidikan dan pemahaman sektor.

2) Artikel ini dikeluarkan atas nama dan disponsori oleh Knightscope, Inc. Market Jar Media Inc. telah atau dijangka menerima daripada Pejabat Pemasaran Digital Syarikat Rekod Native Ads Inc. sehingga enam puluh enam ribu USD untuk setiap tempoh kempen 30 hari (22 hari kerja) yang dijangka berlangsung sehingga 365 hari kalendar (254 hari kerja).

3) Kenyataan dan pendapat yang dinyatakan adalah pendapat penulis dan bukan Market Jar Media Inc., pengarah atau pegawainya. Penulis bertanggungjawab sepenuhnya terhadap kesahan kenyataan. Penulis tidak dibayar oleh Market Jar Media Inc. untuk Artikel ini. Market Jar Media Inc. tidak dibayar oleh penulis untuk menerbitkan atau menindaklanjuti Artikel ini. Market Jar tidak secara bebas mengesahkan atau menyiasat semua maklumat tersebut. Tiada pihak Market Jar atau mana-mana syarikat sekutunya menjamin ketepatan atau kesempurnaan maklumat tersebut. Maklumat yang diberikan di atas adalah untuk tujuan maklumat sahaja dan bukan pengesyoran untuk membeli atau menjual sekuriti.

4) Artikel ini tidak menyediakan nasihat pelaburan. Setiap pembaca digalakkan berunding dengan penasihat kewangan peribadi masing-masing dan sebarang tindakan yang diambil oleh pembaca sebagai akibat maklumat yang dikemukakan di sini adalah tanggungjawabnya sendiri. Dengan membuka laman ini, setiap pembaca menerima dan bersetuju dengan dan Market Jar Media Inc. Artikel ini bukan rayuan pelaburan. Market Jar Media Inc. tidak menyediakan nasihat pelaburan am atau khusus dan maklumat di PressReach.com tidak seharusnya dianggap sebagai pengesyoran untuk membeli atau menjual sekuriti.

5) Market Jar Media Inc. dan pengarah, pegawai dan pekerjanya tidak memegang saham untuk mana-mana syarikat yang disebut dalam Artikel.

6) Dokumen ini mengandungi maklumat prospektif dan kenyataan prospektif, dalam maksud undang-undang pelaburan Kanada yang berkenaan, (secara kolektif, “kenyataan prospektif”), yang mencerminkan jangkaan pengurusan terhadap pertumbuhan, rancangan perniagaan dan peluang masa depan, aktiviti yang dijangka dan kenyataan lain tentang peristiwa, keputusan atau prestasi masa depan. Di mana mungkin, perkataan seperti “meramalkan”, “memprojek”, “sasaran”, “merancang”, “tidak mengharapkan”, “anggaran”, “dijadualkan”, “menganggarkan”, “menjangkakan” atau “tidak menjangkakan”, “percaya”, “berniat” dan ungkapan serupa atau kenyataan bahawa tindakan, peristiwa atau keputusan tertentu “akan”, “boleh”, “mungkin” atau “akan” diambil, berlaku atau dicapai, telah digunakan untuk mengenal pasti kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif ini termasuk, antara lain, kenyataan berkaitan dengan: (a) potensi pendapatan berhubung dengan industri Knightscope, Inc .; (b) peluang pasaran; (c) rancangan dan strategi perniagaan Knightscope, Inc.; (d) perkhidmatan yang Knightscope, Inc. bercadang untuk tawarkan; (e) sasaran projek dan Knightscope, Inc.; (f) sasaran Knightscope, Inc.; dan (g) faktor-faktor yang boleh mempengaruhi keputusan, keputusan atau prestasi masa depan Knightscope, Inc. Walaupun Knightscope percaya bahawa jangkaan yang tercermin dalam kenyataan prospektif ini berdasarkan anggapan yang munasabah, terdapat beberapa risiko, ketidakpastian dan faktor penting lain yang boleh menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada kenyataan prospektif tersebut. Risiko dan ketidakpastian ini termasuk, antara lain, risiko bahawa hasil sebenar, prestasi kewangan atau pencapaian Knightscope, Inc. boleh berbeza secara material daripada apa yang dinyatakan atau disemai dalam kenyataan prospektif tersebut. Pembaca digalakkan untuk mengkaji dengan teliti dan mempertimbangkan sebarang kenyataan berhati-hati dan pendedahan lain yang dibuat oleh Knightscope, Inc. Pernyataan prospektif hanya berlaku pada tarikh dokumen ini dan Knightscope, Inc. tidak menanggung sebarang tanggungan untuk mengemas kini sebarang kenyataan prospektif, kecuali mungkin diperlukan oleh undang-undang.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.