Knightscope Memfail Saman Terhadap Penyelidikan Capybara Kerana Amalan Pendek dan Ganggu: Capybara Research

(SeaPRwire) –   MOUNTAIN VIEW, California – 21 Disember 2023 – [NASDAQ: KSCP] (“Knightscope” atau “Syarikat”) pemaju utama robot keselamatan autonomi dan sistem komunikasi cahaya biru kecemasan hari ini mengumumkan kemaskini perundangan kepada pasaran mengenai saman baru yang difailkan terhadap kajian Capybara.

Pada 20 Disember 2023, Knightscope memfailkan saman di Mahkamah Daerah Amerika Syarikat bagi Daerah Selatan New York terhadap Capybara Research, sebuah firma penyelidikan jual pendek yang dicipta pada Julai 2023 yang menulis “laporan pendek” mengenai pelbagai syarikat awam termasuk K

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.