Knightscope Memulakan Penghantaran Generasi Kelima K5 ASR

V5 Launch Knightscope Begins Shipping 5th Generation K5 ASR
(SeaPRwire) –  

Tindakan Pencegahan Jenayah Bendera Utama Mendapat Reka Bentuk Semula Secara Mendalam dan Kelulusan untuk Pelancaran Pengeluaran

MOUNTAIN VIEW, California–13 Disember 2023– [NASDAQ: KSCP] (“Knightscope” atau “Syarikat”), pemaju terkemuka robot keselamatan autonomi dan sistem komunikasi cahaya biru kecemasan, hari ini mengumumkan pelancaran Generasi Kelima K5 (“K5v5”) Robot Keselamatan Autonomi (“ASR”). Pengeluaran K5v5 telah bermula di Ibu Pejabat Knightscope di Silicon Valley (Dibuat di Amerika) dan mesin-mesin mula menghantar ke pelbagai klien yang menunggu pemenuhan kontrak mereka di seluruh negara.

K5v5 adalah semula jadi tanah yang menyeluruh robot keselamatan autonomi generasi kelima Knightscope. Ia direka bentuk semula sepenuhnya dengan penambahbaikan dalam keupayaan, kebolehpercayaan dan keselamatan. K5v5 kini telah diluluskan untuk pengeluaran dan penghantaran kepada pelanggan.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.